חזרנו ! היה מ ד ה י ם !!!

הילית*

New member
חזרנו ! היה מ ד ה י ם !!!

הסתובבתי בפורום כמה דקות ומצאתי פה תמונות של הילה והגבר. מה אומר- תמונות מדהימות, באמת צלם מעולה. הצלחתו בהעברת רגעים היא פשוט מדהימה איזה כייף שיצאת מהארון ושיתפת אותנו !

fila

New member
הילית יקירתי../images/Emo24.gif

ברוכה השבה........מקווה שנהניתם!
ספרי לנו חוויות

nikit1

New member
ברוכים השבים...

מה עם קצת סיפורים? שמחה שנהניתם

הילית*

New member
הזמן קצר והמלאכה מרובה...

ביקרנו בקרואטיה וסלובניה. קודם כל הנופים מדהימים! הרבה ירוק בעניים, הרבה מים ובתים יפים ואתרי תיירות מדהימים (מערות, אגמים ויערות וכו´). מקומות עם פוטנציאל תיירותי אדיר!!! בקרואטיה יש 1185 איים. אתם מתארים לעצמכם כמה אגמים ומים יש שם? ממש תענוג לעיניים. התעניינו גם מאוד בהסטוריה ובמיוחד במלחמות האחרונות. בין השאר ישנו בצימרים והכרנו כך את המקומיים ומהם למדנו המון על מה שקרה אצלם בשנים האחרונות. המדינות הללו מתחילות לאט לאט להיות יותר מערבייות אבל עדיין אלו הם שווקים לא מפותחים כ"כ (רואים שאני עוסקת בשיווק, לא ?). כמות המותגים שיש להם קטנה יחסית לשלנו. יש גם המון מה להשקיע שם. עוברים שם מקומות שרואים שם בתים נטושים, שרידים למלחמות הנוראיות. יצא לנו אפילו להתארח אצל משפחה קרואטית שסבלה מהמלחמה וגורשה מביתם הישן בקרואטיה. עשינו גם כייף שחיה בים האדיאטי בדוברובניק המקסימה, הלכנו הרבה ברגל, גמענו המון ק"מ באוטו השכור, אכלנו את המאכלים המקומיים, ביקרנו ביריד של יום ראשון עם שוק אוכל וריקודים מקומיים. נהנינו מאוד מהביחד. אמרתי לבעלולי לפני ההמראה ארצה שצריך כבר לחשוב על החופשה הבאה... לסיכום- מומלץ מאוד !
החלק המאכזב- צילמנו 10 פילם. מסתבר שמשהו בצמצם לא היה בסדר ורוב התמונות לא יצאו. כל היום אנחנו מאוכזבים מזה
ומשהו מעצבן- כזכור לכם לא החלפתי את שם המשפחה במשרד הפנים אחרי החתונה. בכל המקומות אני רושמת את שם המשפחה שלי ואח"כ השם של בעלולי, אפילו בכרטיס ביקור שלי זה מה שכתוב. כשהגענו ארצה השוטרת של משטרת הגבולות הסתכלה עלי ושוב בדרכון ושאלה אותי מה שם המשפחה שלך? אמרתי לה ואז היא שאלה "מזה XXX " (שם משפחתו של בעלולי) ואז אמרתי לה "אה, זה שם המשפחה של בעלי" והיא אומרת "השם הראשון שלך בכלל לא קיים במערכת של משרד הפנים יותר, רק השם של בעלך מופיע". אמרתי לה "אבל אני בכלל לא ביקשתי לשנות". מסתבר שהם משנים אוטומטית וזה כ"כ מכעיס. מילא שהרבנות מעבירה למשרד הפנים דיווח על הנישואין אבל משרד הפנים לא יכול לכתוב לנשואות הטריות מכתב ובו הוא מבקש להודיע עד תאריך מסוים אם רוצים להחליף/ לשנות/ להוסיף שם. באיזה זכות הם מחליטים רק בגלל שהתחתנתי להחליף את שמי. אפילו בעלולי אמר שזו חוצפה. עכשיו אין לי ברירה. אחרי החג אני ניגשת למשרד הפנים ומשנה את שמי לשילוב של שני השמות. בדיוק כמו שאני רוצה...- השם שהוא חלק ממני + צירוף של משהו חדש, שנובע מנישואין.

שמופית

New member
ברוכה השבה הילית ../images/Emo140.gif

נשמע טיול מדהים ויש לי מלא שאלות שאני בטח אשאל יום אחד (כי אני רוצה גם קרואטיה וסלובניה
). אני שמחה שהיה כיף וראיתם וחוויתם המון - נשמע קסום להפליא
חבל רק שהסוף התקלקל עם התמונות והרבנות

סיגל2

New member
ברוך שובך הילית, נהניתי לקרוא את

החוויות מהטיול. מצטערת שנושא הרבנות בסוף קלקל קצת והמצלמה שהתקלקלה, אני בהחלט מכירה את ההרגשה שאחרי שמצלמים ומצלמים בסוף מתגלה שהתמונות לא יצאו. בכל מקרה נהניתם מהחופשה וזה העיקר, התמונות מהמקום ישארו חקוקות בזכרונכם.

הילית, מצטערת על הפילמים

קרה לנו דבר דומה עם הצילומים מירח הדבש... ואני כל-כך מזדהה... לגבי משרד הפנים, אני גם צריכה ללכת לשנות, כבר ארבעה וחצי חודשים שאני דוחה את זה... לא ייאמן... ותודה על המחמאה לגבי הצילומים.

dorlim

New member
ברוכים השבים , התגעגתי ../images/Emo24.gif

הטיול נשמע ממש קסום... |קסם איזה כיף לכם. מאד מבינה אותך לגבי התמונות (בטיול לדרום אמריקה זה היה הדבר שהכי שמרתי עליו...יותר מהכסף)

Ronnie*

New member
ברוכים השבים! ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שהיה לכם כיף! נשמע ממש נפלא... חבל שהתמונות התקלקלו, אבל העיקר שיש זכרונות נהדרים.

הייייי ברוכים השבים , נראה שהיה לכם

טיול מדהים, איזה יופי. באמת חבל על התמונות אבל לא נורא בזיכרון זה תמיד נשאר.

רחלילי

New member
הילית וישראל, ברוכים השבים

טוב לשמוע שהיה לכם טוב, באסה לגבי התמונות (זה בדיוק מה שקרה לנו עם כל התמונות של היום של החתונה כלומר של ההכנות לפני האירוע!) מצד שני אני מניחה שישנם זכרונות, אולי תעלו את הדברים עבורכם על הכתב וזה יעזור כעוד צורה של זכרון.

הילית*

New member
תודה לכולכם ! גם אני התגעגעתי...

אכן בעסה רצינית עניין התמונות. מצאנו אתר באינטרנט שבו יש תמונות של האיזור ש"סתם" אנשים צילמו ונוריד אותם ואיכשהוא ביחד עם תמונות שכן יצאו (כרבע מהתמונות שצולמו) וביחד עם גלויות שלמזלנו קנינו נצליח להרכיב אלבום. חוץ מזה חזרתי היום בצער רב לעבודה (למרות שבימים אלו אסור להגיד כאלו משפטים) והיו לי 60 אימיילים שמחכים לי + כמויות של עבודה שלמרות שהעברתי הלאה השאירו לטיפולי וכבר על הבוקר היתה לי ישיבה דחופה עם לקוח. אז ככה שנראה לי שבימים הקרובים אתקשה להיכנס לפורום. אני לא הספקתי לעבור כ"כ על ההודעות פה. חלק מהדברים הגבתי באופן אקראי לגמרי.

danaziv

New member
ברוכים השבים../images/Emo140.gif

נשמע טיול מדהים,באמת עושה חשק התיאורים שלך על הנוף הירוק והאגמים. מצטערת בשבילכם על כל העיניין עם התמונות,אבל כמו שאמרו לפני הזיכרונות ישארו תמיד.

kisses

New member
היליתוש איזה כיף שחזרתם ../images/Emo24.gif

אני מאוד שמחה לשמוע שעשיתם חיים ואנחנו מחכים לתמונות לראות אותכם.

למעלה