חזרנו, והפעם עם תעודת הכשר...

קטניה1

New member
חזרנו, והפעם עם תעודת הכשר...

האמת, היה ממש ממש לא קל, ומבחינתי עדיין לא נגמר כי עוד לא הסירו את התחבושת וקטניה עדיין לא כתמול שלשום. כמו שניחשתי, האומץ שהיה לי בזמן הפגייה לא ממש חזר אלי אתמול בערב, ובכיתי יחד אתו. הלילה גם הוא עבר די קשה, עם בכיות מרובות שהורגעו בעיקר ע"י אוכל. למזלי, בנזוגי עובד עכשיו קל"ב ויגיע הביתה להחלפות חיתולים... וכאות תודה על ההתעניינות, החום והברכות שהרעפתם עלינו, אני גאה להציג את קטניה (שכבר כמעט גדליה) בתמונה טרייה מהבוקר.
נ.ב - לכל הרעבים, נשאר מלא אוכל אבל הכל על טהרת המתוקים. אני כמעט מתחננת שתבואו לקחת את זה ממני...

באופן רשמי הוכרז כגדליה!!

בשעה טובה ותרגישו טוב! קטניה ממש עושה רושם של אחד שרוצה להיות גדליה - עגלגל ומתוק אמיתי!!

בונבונירה מתוקה, זה מה שהוא

תזנחי את השם קטניה , ומהר!!! הוא מדהים הגדליה הזה
אני מקווה שבימים הקרובים השטח יחזור לביתכם וגדליה כבר ירגיש יותר טוב (וגם אמא שלו
) ולגבי האוכל...מי אמר שיש לנו בעיה עם מתוקים...ההפך הוא הנכון

SupeRonit

New member
קטניה ../images/Emo26.gif גדליה

לפי דעתי אפשר לעבור באופן סמלי ל"גדליה".............

hagit2000

New member
יה, איזה מתוק ../images/Emo25.gif

אני מקווה שתרגישו טוב מהר, ושהלילה הבא כבר יהיה ללא בכיות.

אני מצטער שעבר קשה עליך...

אבל לפחות עבר, נכון? והוא נראה כזה מתוק!!! ואם במתוקים עסקינן, אתם בצפון, נכון? אז אני בדרך.....

קטניה1

New member
../images/Emo51.gif על התגובות החמות

לנסיכון שלנו. אבל אתם מסכימים שאני אשאר עם "קטניה", נכון?...זה שם כל כך חמוד, כל כך מתאים לו וחוץ מזה שאנחנו עדיין לובשים new born small אז זה לגיטימי.

ayelet i

New member
../images/Emo140.gif מזל טוב!

איזה כיף להיות אחרי! קטניה מקסים אמיתי - מאחלת לכם המון אושר איתו!

מה שמו בישראל?

בשעה טובה. חייבת לצרף תמונה של להב כי הם פשוט דומים בעיני. מה תאריך הלידה שלו? אנחנו ב28/9/03

קטניה1

New member
ואללה, באמת יש משהו...

והשם הרשמי של קטניה הוא רועי, שנולד ב18.10.2003

שמחה שזה עבר ../images/Emo24.gif

עכשיו הוא "
", מקווה שלא כאב לו ולך יותר מידי. גם אני אשאר עם קטניה - כי זה שם אדיר. איזה תמונה מקסימה

למעלה