בחזרה לארץ!!!
טוב אז אתמול בלילה חזרתי מאיה נאפה.. אנשים זה פשוט חלום גן עדן מה שהולך שם!!!!! אם אתם לא שם אם לא יכולים להבין את מה שקורה שם!!! כל כך הרבה דברים טובים במקום כזה קטן... קיצר מה שהיה לנו שם זה ככה.. הגענו בטיסה של יום חמישי בלילה...עלינו לאוטובוס והמדריך טיולים התחיל לסבן אותנו שכדאי לקנות מנו והוא זול- קיצר אל תקשיבו לו... כל מה שהוא אומר לכם זה זין אחד גדול!!! שמו אותו במלון (אנטאה- חכו אני אפרט) ואמרו לנו שאנחנו אמורים לחכות עד 2 עד שיהיו חדרים.. קיצר סתםזיוני שכל אחרי שעה (בשעה 10 ככה) הכניסו אותנו למלון.. שמעו את כל הישראלים שמים ברובע הישראלי אבל נחמד ם.. בריכה והכל....אין תלונות...אחלה מלון לא היו בעיות בכל.. רק שמחליפים מגבות פעם ב3 ימים ולמנקה יש פרצוף ממש מבהיל....אבל שטויות. איך שהגענו החלפנו בגדים.. ונסענו לניסי ביץ' בנות בנים.. אם אתם חושבים שאילת זה המקום!! אתם לא יודעים כמה שאתם טועים... בהחוף הזה פשוט מפוצץץץץץץץץ שווים שוות מכל הסוגים ומכל המינים.. יש שם אנשים כאלה יפים ועם כאלה גופות שאתם פשוט לא מאמינים....ומכירים שם מלא על הדרך.. זה לא כמו בארץ מעפאן פה...1! אני יודעית שאני אישית הכרתימ בחוף מלאנתלפים אנשים!!!ואטיזה שווים.. בריטים, שויצרים, פולנים, קפריסאים,איטלקים, גרמנים.. בקיצור הכל מהכל!! החוף שם מפוצץ.. יש שם את כל הבננות , פליי פיש, אופנועים אתם חיבים לעשות.. אל תוותרו על כלום.. בעיקר אל תפספסו את הבאנג'י (אני פספסתי)

אחר ך בחזרה למלון טבילה קצרה בבריכה....ולישון.. שנים ככה עד 9 -10 קמים מתארגנים ויוצאים לסקוור(שזה איפה שכל הבארים והמועדונים)... בקיצור הבארים שם פשוט סוף, הבארים שהכי אהבתי שם זה הארובה, הבדרוק, טיטאניק,פיירוטס,הפאב האירי ובעיקר ההאבאנה. ויש עוד מלא אני לא כל כך זוכרת שמות, יש שם מלא מבציעים.. שוטים חינם, 1+1 ועל כל משקה מקבלים שם כרטיסים חינם.. אל תקנו כרטיסים לא לקאסל, לא לסטרקיז, לא לקיוטי אגלי ולא לקאר וואש.... הכרטיסים היחידים שאי אפשר להשיג שם חינם זה לבלק&וייט ולאייס קלאב... הייתי בכל המועדונים.... אז מי שאונהב מוזיקה של שנות ה80 שילך לחפש את עצמו בקאר וואש .. מוזיקה שחורה זה לבלק אנד וויט,בקאסל יש 3 רחבות אז בטח תמצאו שם משהו לעצמכם..(למרות שאני לא הכי התלהבתי מהמקום-ולא עשו לנו שום בעיות) ומסיבת קצף באייס לאב זה פשוט חובה... יש את הפארק מים שזה מקום שאתם חייבים להיות בו.. מלא מגלשוןת מים שלא תראו בארץ....(וברור שגם את השומרים שיש שם לא תראו כמוהם)

בנות- תשמעו אני אישית ביום הראשון הוצאתי כסף על מוניות אבל אז הבנתי שאין צורך... כל מה שאתן צריכות זה להושיט אצבע ואיזה מישהו עם אוטו או עם אוםפנוע יקפיץ אתכן לאן שתרצו..בואו נגיד שחסכתי לי ככה איזה 10 פאונד... בקשר לצ'אנג'.. יש ליד המקדולנדס (שבמקרה היה במרחק צעד מהמלון שלי) את השער הכי טוב אז תחליפו רק שם.. ואל תעשו את הטעות כמו שהרבה עושים ומחליפים במלון עצמו או בשדה תעופה.... חוצמזה אני רק יכולה להגיד לכם שאל תחשבו פעמיים ותסעו.. אני בכלל לא כל כך התלהבתי מלסוע לשם אבל כמשגיעים לשם זה שונה לגמרי....!!! אתם לא תרצו לחזור!! אין מילים לתאר איזה כיף שם! בחיים אבל בחיים אתם לא תראו עוד דבר כזה.. אז תנצלו את הזמן ותסעו!!! כי פה אין מה לחפש!!!!