חזרנו וכואב

לינור17

New member
חזרתי אתמול מנאפה!!

וואוווו טוב שזה לא היה הכי כיף בעולםםםםםםםםםם יש פה עוד מישהו שהיה השבוע בנאפה?!

לינור17

New member
איה נאפה../images/Emo175.gif

טוב אתמול חזרתי אני עדיין חולמת על המקום הזה ... אין ספק שאני יחזור מתישהו (היה מתאים לי עוד יומיים.. אבל ..) אז ככה ... כסף- לא הוצאנו כל כך הרבה ... לבנות בכלל לא בעיה בנים מזמינים למשקאות .. נותנים כניסות חופשי למועדונים כל הכסף הלך בעיקר על האטקרציות- השייט בספינה שהיה מעוללללללה והפארק מים שגם- כדאי מאוד ללכת כי בדוגרי נמאס כל יום לים וזה מעביר יום שלם בסבבה והבנג'י כמובן- תעשו!!!! אני הכי פחדתי בעולם.. הגעתי למעלה משותקת לגמרי הורידו אותי ובסוף קפצתי עם המדריך (שהיה לא פחות שווה מהקפיצה) קיצר הבאתי 220 פאונד וחזרתי עם 60... פאבים ומועדונים- סניור פרוג היה מעולה! משקאות מגניבים... כיף לרקוד שם.. והיחצ''ן האמריקאי שמדבר עברית שוטף .. הכל הופך ת'מקום לאחד המגניבים בנאפה גם הקוסמופול היה נחמד.. קונים משקה בפאונד ומקבלים כרטיס לאיזה מועדון שרוצים שזה ממש שווה .. וגם שם היחצן נראה מעולה חח בקלואה אווירה סבבה וגם קנינו משקה וקיבלנו 15 שוטים! ככה שתפסנו ראש מהר ובזול חח אחרי שחורשים על הפאבים יוצאים למועדון כמובןןןן - הקאסל ממש יפה גדול אבל עדיין צפוף .. המוזיקה מצחיקה לגמרי- שירים מכיתה ו' אבל עדיין מועדון שווה .. אני לא נתקלתי באנטישמיות שם ואפילו ההפך שהיחצ''ן שמע שאנחנו מישראל הוא התחיל להגיד לנו איפה אפשר לקבל חינמים לקאסל האייס- הכי שווה בעולם! הינו ב2 מסיבות קצף והיה בנזונהההה בנות- בלי חצאיות .. בנים נוגעיייים בלי הפסקה .. לא שזה רע כן.. אבל יש גבול חח בערב באחרון שלנו יצאנו לקיוטי אגלי- באמת אגלי .. אל תיכנסו בכלל מעפן עוד משהו מומלץ זה הבית חב''ד- אני הבנאדם הכי לא דתי בעולם והיה ממש נחמד להגיע לקבלת שבת ולראות פול ישראלים.. וגם לפי מה שהבנתי הם הולכים להרים מסיבה בארץ לכל החוזרים מנאפה.. הכרתי שם פול אנשים ... גם מהארץ וגם מחו''ל .. הכי כיף לדבר עם התיירים על הארץ כי הם לא מבינים בגרוש איך בנות הולכות לצבא ועוד שמחות ללכת לצבא.. היו לי שיחות כל כך עמוקות עם תיירים שזה מפחיד.. אפטר פארטי- לא יצא לי ללכת ואני די מתחרטת על זה .. משום מה אחרי כל מסיבה הינו הולכות לאנשים אחרים או שהיו באים אלינו... קיצר כל מי שנוסע עכשיו יהנה בענקקקקקקק .. והדבר הכי מבאס.. זה לחזור.. וכל מי שהיה שם השבוע .. כל האנשים שהכרנו..--> 179214140 שמרו על קשר!! תמונות בקרוב.. והחפירה הגדולה יותר נמצאת בבלוג שלי -> http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=147862

נאפה!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif

וואי וואי וואי ,חזרתי לפני איזה שעה מנאפה..היה בן זונההההההההההה אנשים לא מבינים עד כמה כייף שם עד שהם לא נמצאים שם וחוזרים הביתה..ומבינים כמה טוב בנאפה!! נהנתי בפצצות,ברור שהיו גם כמה חסרונות (כמו קצת המלון) ועצבים..ובילבול טוטאלייי (המבין יבין) אבל מה,היה כייף..אנשים סעו לשם ותהנו כל דקה שיש שם..כי הזמן עובר שם ומהררררר ולא שמים לב לזה בכלל!!! ודבר מאוד חשוב..תעשו או את הבנג'י או את הכדור הזה (אין לי מושג איך קוראים לו) כי אני דחיתי את זה עד ליום האחרון ולא הספקתי לא את זה,ולא את זה! אה ולכל מי שהולך למלון מרקיה טוריסט אפרטמנט: המלון,מתפרק חחח אבל מה כל הקומה שלנו ישראלים מדהימים מצחיקים וכפיים! צחוקים אש שם (אם כמובן מכירים אנשים) לבריכה אפשר להיכנס אפילו בחמש וחצי שש שבע..בבוקר,וזה חמש דק' מהסקוור ומהכלל!! חוץ מהניסי ביץ' שזה במונית איזה 10 דק' נסיעה! הקיצר חבר'ה סעו ונהנו,אני כבר כמו נכה בכיתי כי אני כבר מתגעגעת לנאפההההההההההההההההה!!!

viper05

New member
חזרתי מנאפהה תקראו חשובבב!!!

השניה חזרתי מנאפה דבר ראשון אני לפני שטסתי ראיתי אנשים רושמים פה שהיה כזה שווה והכל חחח אני עדיין לא מתרגל למקלדת חח קיצר הם רשמו שהיה כ"כ שווה והכל וחשבתי זה בטח סתם כאלה שלא יוצאים הרבה וחופשה קטנה עושה להם את זה וואלה אני אחד שיוצא כל יום בחיים שלי אני לא יושב בבית מכתה ו' אני לא זכור לי שישבתי בשישי אחד בבית שברתי יד איזה יום שישי אחד שיחקתי כדורגל אותו יום יצאתי.. קיצרר יש לי משהו לומר לכם אתם צודקים אני לא מאמין שנהניתי ככה היה כ"כ שווה אני רוצה לבכות באמא שלי על זה שחזרתי רצינו היום לא לעלות לטיסה שלנו רצינו לשחק אותה שאנחנו התבלבלנו בשעה שהאוטובוס אוסף אותנו היה כזה שווההההההההההה אין היה מדהים כמה אנשים הכרנו כמה בנות שוודיות כוסיות שוויצריות הולנדיות ישראליות רוסיות חחח איןן כל העולם אנגליות.. קיצררר יש לי משהו לומר לכם אם אתם מתלבטים על לנסוע לשם תנסעו מהרררררררררררררררררררררררררר אני אספר לכם עכשיו הכלל מההתחלה ועד הסוף באנו לנאפה יום הגענו בחמישי בלילה שבוע שעבר... היינו צריכים להיות במלון וסיליאנה..וואחד חור אבל זה מרכז העיר אז זה בן זונה אתם ממש יורדים למטה כל הברים והמסיבות אבל זה רחוק מהניסי ביץ' שהוא ממש בן זונה קיצר הגענו בלילה אומרים לנו אין חדר וזה ישבנו שם שעתיים קיצר אנחנו עצבניים והכל אבל אין מה לעשות העבירו אותנו למלון בןןןןןןןןןןןן זונההההההההההה קוראים לו סו נייס מקום פצצה יצאנו באותו הלילה חזרנו 5 בבוקר ב8 מעירים אותנו עושים עופו מהמלון על זה אנחנו תובעים אותם דרך אגב... קיצר אני לא אפרט הכל אבל העבירו אותנו משם לבית דירות מליסי מול המלון מליסי וואלה מקום נחמד הכרנו שם מלא אנשים... אז סבבה יום שישי הלכנו למליסי ישנו קמנו בערב יצאנו לבלק אנד וואיט.... בדרך ראינו את בית חב"ד וואלה הם אנשים מה זה קרועים חחח היה איתם מה זה שווה היינו אצלם כל יום כשיצאנו אין היה פצצה אצלהם מה זה מקבלים אותכם יפה והכל חובה להיות שם כל פעם שתצאו לעיר כי זה ממש בעיר.. קיצר יצאנו לבלק אנד וואייט מקום ת'אמת קטן זה מוזיקה שחורה אני אישית חולה על ראפ אז לא הייתה לי בעיה למרות שבשעתיים האחרונות השמיו חרא של ראפ למה כבר לא היה להם מה להשים שם קיצרר פתאום הדי ג'יי מעלה 6 בנות לבמה אומר להם שיעשו הכל בשביל לקבל בקבוק שמפניה קיצר מורידים אחת אחת אחת עד שנשארו 2 2 כוסיות פצצות מין שוודיות התחילו לעשות סטרפטיז הורדיו הכל ערומות חחח היה כזה פצצה חחח קיצר אחת כוסית זכתה שם בבקבוק חח סבבה חזרנו והכל זה היה עוד היום הראשון שלנו אז לא ידענו איך להתנהג.... עכשיו יש בנאפה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאא ישראלים אני אסביר לכם איך זה הולך שם זה מיני ישראל נשבע לכם אני אחלק את זה ל200 אחוז... 100 אחוז ישראלים 40 רוסים 30 אנגלים 20 מהמדינות הסקנדינביות 10 יוונים וקפראיסאים. קיצר לא ידענו עוד איך להתנהג והכל חזרנו הבית הלכנו לישון קמנו בבוקר הלכנו לניסי ביץ' באמת חוף מדהים מים כחולים כאלה יפים כמו בחופים האלה בהוואי חח יש שם עצות טיפה אבל תלוי באיזה חלק אתם בחוף לקחנו אופנועי ים עשינו מצנח וואלה היה סבבה חזרנו לחדר הלכנו לבריכה אחרי זה לישון איזה שעה אהה ואתם לפי דעתי תראו אני לקחתי איתי 500 יורו 300 דולרו200 ליש"ט.. בזבזתי 200 ליש"ט בדיוטי פרי בארץ אז זה כבר לא נחשב אבל אחרי ה500 יורו וה300 דולר נשאר לי היום 150 דולר ו200 יורו אז תעשו את החישוב לבד ואני אכלתי כל יום במסעדות אוכל בן 1000 זונות אכלתי רק פעם אחת מקדונלדס כל יום מסעדות....... אבל יחסית לארץ יקר שם אבל אם אתם מחשבנים על כסף אין לכם מה לעשות שם באמא שלי תביאו איתכם סכום כסף מסויים תבזבזו הכל פשוט תעשו כל דבר אפשרי אם אתם חוזרים עם כסף לארץ אתם פשוט מפגריםם מעפניםם בזבזו הכל תשאירו לכם איזה 20 פאונד לדיוטי פרי שתאכלו משהו תקנו משהו קטן תשתו ולמטוס כאילו בדיוטי פרי של קפריסין תבזבזו הכלללללל1!!!! אל תחשבו וואי אני אחזור לארץ עם איזה 200 דולר אני אקנה את זה וזה לא אל תחשבו בכלל משהו כזה אתם מביאים סכום כסף מסויים וזה לבזבז את זה תזכרו את המילים האלה אל תחשבנו נגיד תראו אופנוע ים 15 דק' עולה 20 פאונד זה 200 שקל אבל זה שווה כל שקללל כי זה כיף צלילה גם יקר יותר מהארץ אבל שווה את זה גם המצנח הבננות והכלל אל תחשבו לשקלל רק תחשבו ככה שיספיק לכם כל יום אני חישבתי שיספיק לי איזה 115 דולר ליום ובזבזתי בסוף הרבההההה פחות.... ועשיתי הכל

i r i t g

New member
בחזרה לארץ!!!:(

טוב אז אתמול בלילה חזרתי מאיה נאפה.. אנשים זה פשוט חלום גן עדן מה שהולך שם!!!!! אם אתם לא שם אם לא יכולים להבין את מה שקורה שם!!! כל כך הרבה דברים טובים במקום כזה קטן... קיצר מה שהיה לנו שם זה ככה.. הגענו בטיסה של יום חמישי בלילה...עלינו לאוטובוס והמדריך טיולים התחיל לסבן אותנו שכדאי לקנות מנו והוא זול- קיצר אל תקשיבו לו... כל מה שהוא אומר לכם זה זין אחד גדול!!! שמו אותו במלון (אנטאה- חכו אני אפרט) ואמרו לנו שאנחנו אמורים לחכות עד 2 עד שיהיו חדרים.. קיצר סתםזיוני שכל אחרי שעה (בשעה 10 ככה) הכניסו אותנו למלון.. שמעו את כל הישראלים שמים ברובע הישראלי אבל נחמד ם.. בריכה והכל....אין תלונות...אחלה מלון לא היו בעיות בכל.. רק שמחליפים מגבות פעם ב3 ימים ולמנקה יש פרצוף ממש מבהיל....אבל שטויות. איך שהגענו החלפנו בגדים.. ונסענו לניסי ביץ' בנות בנים.. אם אתם חושבים שאילת זה המקום!! אתם לא יודעים כמה שאתם טועים... בהחוף הזה פשוט מפוצץץץץץץץץ שווים שוות מכל הסוגים ומכל המינים.. יש שם אנשים כאלה יפים ועם כאלה גופות שאתם פשוט לא מאמינים....ומכירים שם מלא על הדרך.. זה לא כמו בארץ מעפאן פה...1! אני יודעית שאני אישית הכרתימ בחוף מלאנתלפים אנשים!!!ואטיזה שווים.. בריטים, שויצרים, פולנים, קפריסאים,איטלקים, גרמנים.. בקיצור הכל מהכל!! החוף שם מפוצץ.. יש שם את כל הבננות , פליי פיש, אופנועים אתם חיבים לעשות.. אל תוותרו על כלום.. בעיקר אל תפספסו את הבאנג'י (אני פספסתי):) אחר ך בחזרה למלון טבילה קצרה בבריכה....ולישון.. שנים ככה עד 9 -10 קמים מתארגנים ויוצאים לסקוור(שזה איפה שכל הבארים והמועדונים)... בקיצור הבארים שם פשוט סוף, הבארים שהכי אהבתי שם זה הארובה, הבדרוק, טיטאניק,פיירוטס,הפאב האירי ובעיקר ההאבאנה. ויש עוד מלא אני לא כל כך זוכרת שמות, יש שם מלא מבציעים.. שוטים חינם, 1+1 ועל כל משקה מקבלים שם כרטיסים חינם.. אל תקנו כרטיסים לא לקאסל, לא לסטרקיז, לא לקיוטי אגלי ולא לקאר וואש.... הכרטיסים היחידים שאי אפשר להשיג שם חינם זה לבלק&וייט ולאייס קלאב... הייתי בכל המועדונים.... אז מי שאונהב מוזיקה של שנות ה80 שילך לחפש את עצמו בקאר וואש .. מוזיקה שחורה זה לבלק אנד וויט,בקאסל יש 3 רחבות אז בטח תמצאו שם משהו לעצמכם..(למרות שאני לא הכי התלהבתי מהמקום-ולא עשו לנו שום בעיות) ומסיבת קצף באייס לאב זה פשוט חובה... יש את הפארק מים שזה מקום שאתם חייבים להיות בו.. מלא מגלשוןת מים שלא תראו בארץ....(וברור שגם את השומרים שיש שם לא תראו כמוהם):) בנות- תשמעו אני אישית ביום הראשון הוצאתי כסף על מוניות אבל אז הבנתי שאין צורך... כל מה שאתן צריכות זה להושיט אצבע ואיזה מישהו עם אוטו או עם אוםפנוע יקפיץ אתכן לאן שתרצו..בואו נגיד שחסכתי לי ככה איזה 10 פאונד... בקשר לצ'אנג'.. יש ליד המקדולנדס (שבמקרה היה במרחק צעד מהמלון שלי) את השער הכי טוב אז תחליפו רק שם.. ואל תעשו את הטעות כמו שהרבה עושים ומחליפים במלון עצמו או בשדה תעופה.... חוצמזה אני רק יכולה להגיד לכם שאל תחשבו פעמיים ותסעו.. אני בכלל לא כל כך התלהבתי מלסוע לשם אבל כמשגיעים לשם זה שונה לגמרי....!!! אתם לא תרצו לחזור!! אין מילים לתאר איזה כיף שם! בחיים אבל בחיים אתם לא תראו עוד דבר כזה.. אז תנצלו את הזמן ותסעו!!! כי פה אין מה לחפש!!!!

viper05

New member
המשך לנאפה

קיצר אחרי זה בערב הלכנו לקאסל ת'אמת אני ראסמי אומר לכם יש שם איזה מזדיינים שם מניאקים שאלו אותי אם אני ישראלי הבעל של המועדון הוא שמן קרח ואני בכלל לא נראה ישראלי כולם אמרו לי שאני נראה איזה אנגלי הולנדי שוויצרי או משהו כזה למה אני אשכנזי ולא האמנתי שהוא שאל אותי משהו כזה... קיצר אמרתי לו אני מרוסיה עזבו אותי יא בן גחבה חחחח קיצר היה שם בן זונה באמת היה כיף יום אחרי היינו באייס יש באייס מסיבות קצף אל תפסידו את זה יש את זה בשני וחמישי עכשיו אם אתם רוצים כרטיס חינם לקאסל אתם צריכים ללכת לבאר הוא צמוד לאייס הבר הזה מול כזו המבורגריה שלא מוכרים שם חזיר אין שם חזיר קיצר לכו לבאר הם מביאים לכם ב3 פאונד 2 שוטים קטנים ו2 קוקטיילים גדולים משהו בן זונה וכרטיס לקאסל.. אל תגידו קאסטל אלא זה קאסל כמו טירה יש ת'ישראלים מפגרים קוראים את זה קאסטל.... קיצר היינו שם היה פצצה והיינו גם באייס היינו בסטאר קיס לכו גם שבו בפאבים זה מה זה צחוקים ויש מוזיקה טובה מלא בנות שוות כוסיות אני אומר לכם עכשיו חזרתי לארץ אני חושב כוס אמק איזו נפילה מהכוסיות הבלונדיניות האלה עם העיניים הכחולות נשבע לכם זה נהיה כבר שגרה עיר של כוסיותתתתתתתתתת כולם בלונדיניות עיניים כחולות ירוקות חחח פשוט פצצה אז מהדבר הזה לחזור לכונפות של הארץ שמרימות ת'אף שלהם חושבות הם משהו שתדעו לכם אתם ממש לא לכו לנאפה אתם תהיו שם ממש קופות.... לא משנה כמה אתם כוסיות הבנות שם לא רואות אותכם אני יעלה תמונות ותראו.. עכשיו אתם יכולים לצרוח שם בעברית אנחנו צרחנו שם באמא שלי כולם ישראלים אל תפחדו מאנטישמיות לכו ברחוב תתחילו עם כל מה שזז הם חולים על זה שם הבנות אין לכם מושג פשוט איזו כמות של בנות הכרנו והביאו לנו איי סי קיו שלהם אימיילים וכאלה חחח נראה לי הכמות שהכרתי בארץ בשנה האחרונה הכרתי שם פי 3 ותאמינו לי הכרתי פה הרבה מאוד..! אין אני אומר לכם אני עדיין בשוק אני חזרתי עם גישה שונה על הארץ והייתי כבר הרבה בחו"ל אבל לא יודע זה היה ממש שונה .... כולם שם במה זה סבבה לכו תשתכרו תעשו חיים באמא שלי עשינו ערב אחד ערב סטלה הבאנו בנות לחדר שיחקנו משחק יניב איזה אחד לימד אותנו שם בבית דירות ת'משחק כל סיבוב מי שמפסיד שותה שוט של וודקה ופירקנו 3 בקבוקים 4 בנים ו3 בנות אחרי זה מה היה חחחח אין לכם מושג יצאנו לרחובבבב באיזה 2 בלילה התחלנו עם פשוט כל מה שזז אתם לא יודעים ואני אחד שלא שותה בכללללל אני שונא וודקה באמא שלי ושם שתיתי חח טוב אני הייתי חייב לשתות למה הפסדתי בסיבובים חח וזהו לא יודע אני יכול לספר לכם פה עוד הרבה דברים אבל לא יודע אני בבאסה לספר אני מת לחזוררר אני בשוק שאני אומר משהו כזה על איזשהו מקום הייתי השנה גם באילת ונאפה לא רואה את אילתת אין מקום מושלם ואני יש לי מזל אני עולה עכשיו ליב' חובה לעשות את זה שנתיים לפני גיוס תאמינו לי עשיתי ת'דבר הכי טוב בחיים שלי עכשיו שאני עוד לא לפני גיוס ונסעתי .... אההה ומשהו חשובבבב הבני זונות לוקחים שם מה זה עמלה גבוהה אם אתם רוצים לפרוט כסף לכו לבאר של הפלינסטונס הוא ממש מרכז העיר שם פשוט כשאתם יוצאים תפרטו שם ת'כסף תקבלו יותר מבנק באמא שלי קיבלתי שוק כשפרטתי שם ובבנק .... למה על כל העמלות שפרטתי בבנק בית דירות הפסדתי איזה 20 פאנוד נראה לי 200 שקל לכו תעשו בזה אופנוע ים... עשיתי גם את הכדור הזה שיש 2 מוטות ומעיפים אותכם כזה למעלה פעם זה היה בת"א דבר בן זונה תעשו את זה לא תפסידו אסור לכם להתקמצן שם אתם לא מבינים את זה יש לכם סכום מסויים תחלקו את זה בימים ותתחילו לבזבז כי אם אתם לא תבזבזו שם אתם לא תהנו אל תחשבנו אין אתם צריכים להכניס את זה לראששש כוס אמקקקקקקקקק אני נשבע לכם אני לא מאמין שאני פההההה בארץץץ חחח לפחות עכשיו אני אמצא לי מה לעשות חח לראות 6 פרקים של טלנובלה בע"מ.... וזהו אין לכו תהנו לכו לבארים פאבים אהה ועוד משהו אם אתם חושבים שזה בלי רשיון שם להשכיר אופנועים ובאגי או טרקטורונים אז זה עם רשיון באנו בלי רשיון ונדפקנו תביאו רשיון ועדיף לכם לקחת באגי זה עולה 100 פאונד לשבוע אבל זה ל2 אנשים וכל אחד משלם נגיד 50 פאונד זה יוצא בן זונה למה תחשבו ככה מונית הלוך 5 פאונד חזור 5 פאונד יענו כל יום יילך לכם איזה 20 פאונד על מוניות אם אתם תצאו הרבה וזה חובה לצאת הרבה על תבזבזו שם זמן על שינההה תצאוווו ותצאוו זהו אין לי מה לומר לכם יותר אני רציתי לספר פה מה בעצם עשיתי כל יום חח אבל זה לא אמור לעניין אותכם כאילו אולי טיפה כן אבל אני אומר לכם מה שווה לכם לעשות אני נראה לי עכשיו אני ארשום לעצמי מה היה פה והכל אשמור בתיקיה קטנה שאני אקרא את זה מדי פעם אני חושב אבל שאני אחזור לנאפה עוד איזה חודשיים אולי בחופש של סוכות אני חייב לחזור לשם אל תחשבו פעמיים וסעו לשם דחוףףף חלוםםםםם ד"א הבנות שם מה זה זורמות כל הישראלים שמזיינים ת'מוח שלא זורמות ושאתם לא השגתם שם זיון ובארץ אתם מזיינים ת'מוח שזיינתם איזה 100 אז אתם לא זיינתם בגלל שאתם לא זורמים ולא הבנות צריך פשוט ללמוד את הגישה הזאת של האירופאים חח אנחנו למדנו הרבה וודקה הרבה שתיההה לשכנע בנות לשבת איתכם ויאללה למיטה חח אין היה ממש כיףף אני דיייייייייייייייייייייייייייייייייי לא יכול אתם חושבים אני בטח איזה אידיוט שצריך פסיכולוג אבל אתם לא מבינים בנאדם שיוצא בארץ כל יום היה פה בכל מסיבה אפשרית ושתבינו שם המסיבות לא משהו מקומות לא גדולים אבל צחוקים ותיירים וזה מה ששווה מלא שוודיות כוסיות באמא שלי כולם שם דוגמניות קיצרר חלאס חפרתי לעצמי בשכל לכו תהנו לכם שם זה מקום ממש ממש שווה!!!!

Alisiya

New member
הממ

נראה לי שהיו אפילו כמה ימים שהיינו באותו זמן שם :) חזרתי ביום שני האחרון... וכ"כ בא לי לחזור לשם. אין כמו נאפה, ואילת בכלל לא דומה... ואגב, גם הבנים הרבה הרבה יותר יפים שם מאשר בארץ :]

Alisiya

New member
...

לא... הייתי באנטיאה (אחלה מלון, אגב) באיזה ימים היית בקאסל ובאייס?

1אניטוש

New member
עכשיו אתם מבינים שזה לא סתם ..

חירטוטים!!! עוד מעט יהיה 3 שבועות אני עדיין בשוק טוטאליי שאני בארץ.. ואני יוצאת פה אשכרה כל יום..אבל חוזרת עם הרגשה מבאסת ..שזה לא כמו נאפה ואיןןןן פשוט בא לי לחזור לשםםם אני כבר לא יכולה:( המקום הזה הופך נראה לי אנשים לאובססיבים.. ואגב..בסוכות אין מה לחפש שם..החל מסוף ספטמבר העיר מתרוקנת:\חבל..הייתי יכולה לנצל שם זמן עד הגיוס(עד אפריל)ולעבוד שם..שווה ביותר!

shayavr1

New member
אני עדיין לא מבין...../images/Emo4.gif

בלי להעליב אף אחד\ת כמובן.. אני לא מבין ממה כולםםם מתלהבים כל כך גם אני חושב שכל מי שמתלהב אלו סתם ילדים קטנים \ מי שלא היה בחו"ל \ חסרי חיים שלא יודעים להנות מהחיים.. אני בטוח שעושים חיים באיה נאפה אבל חלק ממכם לקח את זה קשה מידי.. חכו שתהיו בתאילנד, איביזה או דרום אמריקה.. אז תראו מה זה געגוגעים
אני טס עוד שבוע ואז אראה במה מדובר ואם אתם צודקים במה שאתם רושמים.

viper05

New member
תקרא תבין!

אני גם לא הבנתי שראיתי מה כולם רושמים פה בתגובות שזה כזה פצצה והכל אני גם חשבתי שזה אנשים שלא יוצאים הרבה ומתלהבים מחו"ל אני בנאדם שכמעט כל שנה בחו"ל... ובארץ אני יוצא כל יום אני לא היה לי יום אחד שאני יושב פה בבית ואני עכשיו אומר לך זה מקום פשוט פצצה אני יודע שזה לא כמו תאילנד וכל זה אבל אני גם עוד לא לפני גיוס יש לי עוד שנה אז בשבילי זה היה פשוט פצצה אז לא יודע תנסה ותבין שזה מקום באמת בן זונאפה!!

גם אני חזרתי מנאפה.. אבל...

אתם באמת לקחת את זה קצת יותר מדי קשה, כאילו היה הכי הכי סבבה בעולם, היה מדהים והכרתי שם פולללל שווים שאני מתגעגעת אליהם,המקומות שונים והאווירה בתתתתזונהההה....! אבל לחזור ולהיות בדיכאון..? כאילו מה אתם ילדים בני 5? החיים ממשיכים ויש חברים בארץ.. אז אל תקחו יותר מדי ללב.. עוד חודשיים תאמינו לי תצחקו על זה שהייתם ככה בדיכאון.. בקטנהה

1אניטוש

New member
לא דיכאון..

פשוט שנזכרים במה שעשינו לפני כמה שבועות ומה עושים עכשיו ברור שרוצים לחזור.. אבל בקטנה החיים ממשיכים..

שיוווו....

שייייוווו את כל כך צודקת,אשכרה בכיתי כשהגעתי הביתה ופירקתי מזוודות!! אמאאאא אני מתה לחזור לשם!!! ובאמת תיכננתי בסוכות שוב לחזור,את רצינית שריק שם בסוכות?!?! באסההההההההההההההה :(

boris18

New member
מה האיס קיו שלך?

אחי מה האיס קיו שלך? אני רוצה לברר איתך פרטים אני נוסע ב24 לחודש לנאפה

viper05

New member
ענתוש מי את את בטח היית איתי בטיסה

תתארי לי מי את אולי אני זוכר אותך

הייתי בטיסה של סייפרוס..../images/Emo13.gif

הייתי בטיסה של סייפרוס.. הטיסה שלי אתמול הייתה ב-10 וחצי בערב.. אני בלונדה עם משקפיים..מצחיקה ויפה כזו חחחח (ילדה צנועה מאוד גם)

viper05

New member
אהה חחח אולי אני יודע מי את..

היית עם עוד איזה 4 חברות??

למעלה