חזרנו לפני כמה שעות מאייה נאפה!!!

עוז 18

New member
חזרנו לפני כמה שעות מאייה נאפה!!!

חברה! חזרנו עכשיו מאייה נאפה ואני רוצה להגיד לכם ש-אייה בזנו נאפה! (למי שקנה תחולצה יודע חחחח) בוא נספר לכם בקצרה מה היה... כי אני עייף ואין לי עצבים להקליד הרבה קודם כל הבנות שם יפייפיות מהסרטים!!! יעני שהגעתי לשם חשבתי שהתבלבלתי והגעתי בטעות לאיזה סרט קומדיה אמרקיאי אתם צריכים ליהיות שם בשביל להבין פשוט בנות בקלאס עולמי! קשה לחזור לארץ ולא להתבעס מהבנות פה שעוד עושות פוזות ומשחקות אותה קשות להשגה למרות המראה הלא מהממם שלהם חחחח אחרי שחוזרים מנאפה מבינים שיש בחורות באמת יפות בעולם! מה עוד היה שם.. ים והמון ים.. הים שם פשוט יפייפה היינו בניסי ביץ כמעט כל יום ופשוט מדהים שם גם ים ממש מדהים ןגם בחורות מדהימות עשינו שם גם ספורט ימי זה קצת יקר אבל זה שווה תחויה ומה שהכי אהבתי בנאפה זה כמובן את חיי הליילה המדהימים שם אחד הדברים שהכי נהנתי מהם זה לעשות סבב ברים לדפוק תראש כמו שצריך ואז להיכנס ב2 בליילה למסיבה ואם כבר מסיבה אז מכל המועדונים שהייתי שם הקסטל זה פשוט מועדון חלום!!!! בתור אחד שהיה בהרבה מועדונים אני אומר לכם שהקסטל זה המועדון הכי טוב שהייתי בו ואני יגיד לכם גם למה דבר ראשון העיצוב שלו מדהים!!! יש שם 2 רחבות ב כמה קומות ויש שם רחבת ציל אאוט כל המועדון מעוצב כמו טירה עתיקה מימי הבניים דבר שני זה הבנים והבנות היפייפיות שאתם בטוח לא תראו בשום מקום אחר זה מועדון שפשוט מפוצץ באנשים יפים וערמות של בלונדניות דבר שלישי שזה ממש עשה לי את זה זה שיש איזה כושי שעומג על העמדה של הדי גי וצועק ומלהיב את הבליינים זה עושה ממש שמח ומעורר תאוירה לדעתי חייבים להכניס תתופעה הזאת גם בארץ והדבר שהכי חשוב שם זה הזרימה כולם שם רוקדים והאוירה שם פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה יש לי עוד המווווןןןן מה לספר אבל כמו שאמרתי לכם אני מת מעייפות אז אני ימשיך מתיישהוא ואני גם יעלה כמה תמונות עוד כמה ימים אם בא לכם תגיבו וגם מי שהיה שם איתנו במגדליני בתאריכים האלה מוזמן להגיב ודרך אגב תודה לדנה לאניטוש ולבמבה בהפרעה ולכל מי שסיפר פה על אייה נאפה על כל העזרה פה בפורום זה ממש עזר לי כל המידע הזה אז המוןןן תודה

1אניטוש

New member
סחטן על החוויה!

שמחה שנהנת ושעזרנו לך ונהנתי לשמוע שוב על כל מה שעשיתם שם..העלה לי הרבה הרבה נוסטלגיות (למרות שעברו כמעט חודשיים:\) אל תשכח להעלות תמונות! הבטחת..

אין בעד מה ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שנהנית, ואכן הקאסל הוא אחד המועדונים הטובים שם. אייה נאפה=גן עדןןןןןןןןןןןןןן
היית בסוף בג'סמין?

אח שלי

אני בהחלט מסכים איתך בנוגע לבנות אך אך איפה איפה ויקטוריה המדהימה שלי מהאייס שזרק לי את את הקונדומים בכניסה וקניתי מהקונדומט המסריח שלהם..אבל אכן בנות יפיפיות, בעיקר האירופאיות .. וגם לגבי הקאסטל מועדון ממש ממש יפה וחזק, לי אישית אבל לא ממש אוהבים שמה ישראלים..לי אישית לא עשו בעיות (בכלל כל הטיול חשבו שאני מדנמרק עד שראו אותי בבית חבד) מה שעצבן אותי חבר'ה זה הבובה הזאת מתחת לריצפה של האדם שנראה כאילו יושב בתוך כלא, למי שלא הבין את הדימוי זה יהודי מהשואה..אבל חוץ מזה המועדון ממש שווה

למעלה