חזרנו מארוחת החג אצל גיסתי

חזרנו מארוחת החג אצל גיסתי../images/Emo4.gif

ובאו המופנמים. הגדול לא אמר שלום, לא שנה טובה. קטנצי'ק שלנו פנה אליו ואמר לו: "היי ע**, שנה טובה לך," פנה אליו בשמו האמיתי, והוא לא הסתכל לעברו. הצעיר יותר אמר שנה טובה כללית וכשפניתי אליו בשמו, אמר גם לי חזרה שנה טובה בחיוך. איתו הכול בסדר, יחסית למה שהיה פעם. הגדול, לא רואה אותנו ממטר. והכי כואב לי על קטנצ'יק שלא הבין למה הוא לא עונה לו. אחר כך השתבללתי ולא יכולתי לאכול כלום. טעמתי שתי כפיות מאיזה סלט וזהו. לא כלום. ממש קיבלתי בחילה נפשית כזו. ואור שלי ישבה בצד ואמרה לי, "למה הם לא סובלים אותי פה? אף אחד לא פונה אליי חוץ מלהגיד לי שנה טובה כשנכנסנו?" האמת, היא צודקת... הם אף פעם לא מדברים איתה יותר מדי, אצל אחותו של רגיעון. גם כשהיא באה לעזור במטבח אמרו לה שלא תסתובב בין הרגליים והיא כעסה והלכה... גם עשיתי שם כל כך הרבה אוכל לארוחה, וגיסתי אפילו לא החמיאה. מזל שהילדים שלה והאורחים הנוספים שהיו, אמרו לי כל הזמן, "יעל, שיחקת אותה." היא מכה הגיסה הזו. קרה ומתנשאת. אוף. לעולם זה לא יהיה נטול עצב, כל הסיפור הזה?

גם אני חזרתי

להבדיל ממך יעלי אני זללתי בלי הפסקה. אמי הרגישה רע מאד ורוב הזמן היתה במיטה כשרוב תשומת הלב מופנת אליה. בקשר אליכם יעלי,איזה מזל שנפגשים פעמיים בשנה לארוחות החג,שוכחים מהר את הצער והפגיעה וממשיכים הלאה. מה שחשוב שבמסגרת הקרובה מפרגנים ואוהבים . עפה לי למיטה הרוסה מעייפות כי מחר שוב נפגשים כולם אצל אחותי ,שם אפשר להתפנק קצת יותר..... לילה טוב לכולם.

עלמה 3

New member
איזה בעסה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כל חכבוד לך שהתארחת במקום כזה אני לא היה סיכוי שהייתי מגיע ועוד הכנת אוכל פעם הבאה קחי את הסירים ותבואו אילנו חג שמח לכם מחר יש
חדש שנה טובה, תחזיקי מעמד, תרימי את הראש ותביטי קדימה זה לא כבר באופק השנה החדשה כבר פה הרבה בריאות והרבה אושר לכולכם

blonda3

New member
יעלי קחי../images/Emo24.gif

ותקווי לטוב....
קחי לך תפוחים ותמרים
המתיקי את יומך הוא(הם) לא שווה את הכאב שמבצבץ אצלך ב....
שנה טובה

blonda3

New member
היי יונתי../images/Emo24.gif

המחשב שלי עדיין לא תקין אז כותבת לכם ממחשב אחר ועוד מעט יוצאת מכאן..... כי לא אוהבים שאני מבלה יותר מידי זמן ליד המחשב.....

למעלה