חזרנו מאתונה הקסומה

notis12

New member
חזרנו מאתונה הקסומה

אני ושבתאי ועוד 2 חברים חזרנו אמש משבעה לילות של אטרף יווני קבלו רק דוגמית זוהי פגי זינה המהממת

notis12

New member
עוד דוגמית

זוהי אחת המלוות של פגי זינה . היא החליטה שאני מספיק שר יפה לכן נתנה לי את המיקרופון

notis12

New member
מוקדש לחברי היקר

שבתאי יחד עם נטסה טאודורידו במועדון ווטאניקוס

shabtai2

New member
תודה חבר ואיש יקר ../images/Emo24.gif

הכל בזכותך,היתה חוויה מהממת, תודה על הכל. מה עם תמונה עם פגי זינה??

notis12

New member
שבתאי אחשלי

איך לא נפרסם את התמונה שלך עם פגי זינה ......... האמת שעדיין לא החלטתי מי יפה/ה יותר , אתן לפורום לשפוט .

shabtai2

New member
ועם פלוטרחוס יש לי תמונה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

לעניות דעתי אחד ההופעות המדהימות בסדרה שראינו. זמר שנותן מעל ומעבר לציפיות אחרי 4 שעות נראה עליו כאילו רק כרגע התחיל את ההופעה. ללא ספק הופעה מהפנטת לא כן ??

notis12

New member
שבתאי בבקשה

שבתאי כמו שאמרת פלוטרכוס הוא אחד המובילים היום לכן בחרתי אותו לסיום שישאר טעם של עוד לפעם הבאה. אז לפי בקשתך אני מעלה את התמונה --------------------->

איזקיס

New member
ברוכים השבים........אבל למה??

למהההההההה לא לקחתם אותי איתכם????.........שמח שניהנתם איזה זמרות יפות אחת אחת

F a d i

New member
ברוכים הבאים חברים

אחלה תמונות ומחכים לסיפורים המלאים

shabtai2

New member
ברוך הנמצא חשבתי עליך אולי מתי שהוא

פאדי יקירי נזכה לחוויה משותפת,אינשאאלה.

odeliaremos

New member
איפה רמוס?../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|

אח איזה יופי של תמונות,כ"כ שמחה שהיה לכם כיף ועם נוטיס שמכיר כ"כ טוב את יוון אין כל סיבה לא לעשות חיים שמחה שהיה לכם כיף,התמונות מדברות בעד עצמן!!!!! ולמה לא לקחתם את איזקיס שלנו,שהיה רוקד להם שם שהיו נותנים לו אזרחות יוונית. אבל איפה רמוס שלי??????????????????????? חברים רק בשמחות ובילויים,הכי כיף תעשו ותהנו ותטיילו אני כבר רואה את התמונות,ומדמיינת כאילו הייתם איכם גם,נשמח לעוד תמונות יפות Eyxaristw poly file. Na eisai kala!

למעלה