חזרנו מביקורת לכדורי

חזרנו מביקורת לכדורי

היה שם ד"ר רובינשטיין, שעובד עם פרופ' פורת. הרגליים של אושרי מצויינות. אמנו שאנחנו הולכים לפי הפרוטוקול- שעות מעלות וכו'. והרופא לא הביע התנגדות. אמרנו גם על כך שקראנו שיש 20% סיכוי שהק"פ יחזור בין גיל שנתיים לשלוש- בלי הנעליים- והוא אמר שזה נכון ושהם עשו לא מזמן שני ניתוחים. זהו אנחנו הולכים על גיל 4. פשוט היינו צריכים להחליט ודי. הגעתי למסקנה שהשנה שנתיים האלו קריטיים ואז אין שאלה. ה"ביכיונים" שאני נכנסת אליהם לא תורמים לי כלום, ולא לטיפול של אושרי. אני חייבת להיות חזקה עם זה כי איני מוצאת שום אופציה אחרת. טוב אני מקוה שנלך קצת לישון. היה לילה קשה. התמונות החדשות של כולם בגלגיות מקסימות. מנדלסון, מתי מתראים? יום נפלא מהכדורים

Adoushi

New member
../images/Emo45.gif אתם אמיצים ../images/Emo24.gif

ושתהיו חזקים. שמח שהרגליים של אושרי מצויינות. את צודקת מאוד, השנים האלה הם קריטיים לילדים שלנו. יהיה קשה אבל נעבור אותם ואז נהיה שלמים עם עצמנו שעשינו כל מה שאפשר לטובת הרגליים של יקירנו. מחזיק לכם אצבעות עד גיל ארבע. איהאב

1הירוקה

New member
את עוד לא יודעת מה זה ילד בן 4

בגלל זה את אומרת שתשימי לו את הנעלים עד גיל 4 בנתיים יש לך עוד יותר מ3 שנים להחליט , לדעתי זה כמעט בלתי אפשרי , לי יש ילדה בת 4 ואין מצב בעולם שהיא הייתה שמה את זה בלילה .. בנתיים יש לך עוד כמה שנים לשנות את דעתך בהצלחה

שירלי, זה לא דיעה שאני מתכננת לשנות

להפיך אני מתכננת להמשיך ולשכנע את הלב שלי כמה זה הדבר הנכון לעשות. 4 שנים מבחינתי זה ההבדל בין נכות ללא נכות. אני לא צופה עתיד קל. אבל נולד לי ילד עם בעיה וזה הטיפול היחיד שאני רואה שיכול להצליח. לכן אני מנסה לא לחשוב עם הלב אלא רק עם הראש. יש מספיק הורים ששמים את המכשיר עד גיל 4. בארץ זה נחשב המון, בארה"ב לא. כך שזו לא גחמה פרטית שלי. גם הרופא שלי טוען שבין גיל שנתיים לשלוש יש 20 אחוז שהק"פ יחזור אז אין לי מה לחשוב יותר מידי. 20 אחוז זה המון, גם 10 אחוז. אושרי יצטרך ללמוד שיושנים עם הנעליים. כמו שצריך לצחצח שיניים ואין על זה משא ומתן ועוד כל מיני דוגמאות. מה שאני כן מקוה זה שעודד ואני נהיה מספיק רגישים ונדע איך לנווט את אושרי להרגיש טוב עם הנעליים ושאף פעם לא יחשוב שזה עונש או משהו כזה. אני מקווה שהסנדלים החדשות של פונזטי יוכיחו את עצמן ואז נזמין לו אותן שיהיה לו קל יותר וכו'. אולי הוא עוד ילמד לשים אותן לבד?
אז תאחלי לנו בבקשה בהצלחה. זה חשוב לי. שלך עידית

1הירוקה

New member
מאחלת לך את כל ההצלחה בעולם

באמת כל הכבוד לך על הנחישות והיכולת להחליט על זה כבר היום לי נראה שאנחנו פשוט נזרום ונראה מה יגידו שנגיע לגשר נעבור אותו זו החלטה שגדולה עלי בשלב זה המון המון בהצלחה ובטוח תהיה לכם שלך שירלי

עידית, מחזקת אותך בהחלטה הזו

גם אני הייתי עושה כך רק שבזמננו זה לא היה. תגידי, עידית, הנעליים האלה שאת מדברת עליהם, הם נעליים מחוברות לבר? או שבנפרד? כי אם הם מחוברות לבר איך הילד הולך איתן? והאם ישנים איתן? אצלנו זה לא היה כשטל היה קטן, הטיפול הזה התחיל לפני כשנתיים בערך ובשבילנו זה כבר היה מאוחר. אני אשמח להסבר. ואגב, יש לי את מכשיר הסד עם הנעל שהיה לטל כשהיה בן חצי שנה עד 11 חודש, ואז הוא נותח. אני אצלם ואשים בגלריה. אם מישהו צריך את זה או יזדקק לזה, אני בשמחה אתן אותו.

תודה יעלי

אני מתכוונת לנעליים עם הבר. בעיקרון מה שקורה שיש שתי וריאציות לכמה זמן לשים ת'נעליים בשלב מתקדם. אחת- בשמן שינה- לילה וצוהוריים. שתים- מינימום 12 שעות. לפי מה שאני קוראת בפורום ביהו יש הורים שלמשל שמים לילדים את הנעליים שהם רואים טלויזיה וככה "קונים שעות". או כל מיני רעיונות יצירתיים כאלו. לישון עם הנעליים אני מקווה שתהיה פחות בעיה, כי הוא כבר רגיל לזה מגיל 3 חודשים. במשך היום, נראה מה נעשה עד אז. בעיקרון השלב של ה- 12 שעות הוא מאז שהתינוק עומד לבד. יש שם כל כך הרבה הודעות בזמן האחרון של אמהות ואבות שכותבים שאם היו יודעים, ואם היו חושבים, ואם היו מקשיבים, ואלף אימים אז היו שמים ת'נעליים עד גיל חמש. זה מתסכל. אני מקוה פשוט לשים את הנעליים עד גיל מאוחר ו"לשכוח" מהק"פ באופן יומיומי. אני כן רוצה שאושרי ילך לאומנות לחימה כמו טאי-צ'י למשל כדי שילמד לאזן את עצמו כמו שצריך וכך להימנע כמה זניתן מכאבים בגיל מאורח יותר באופק הרחוק רחוק. תודה. לילה טוב אני

../images/Emo24.gif עידית, אני איתך

את תחזקי אותי כשתותוש יגיע לגיל שנתיים ואני אחזק אותך כשאושרי יגיע לגיל שנתיים. את עשית אצלי שינוי רציני ואין לי מילים להודות לך על זה. ויש לי ילד בן 4+ ואת צודקת במה שכתבת. הילדים שלנו רגילים מגיל 0 לנעליים. זה לא כמו לקחת ילד רגיל ופתאום לקשור לו את הרגליים. וזה בדיוק כמו שמצחצחים שיניים וכו'.

../images/Emo42.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

נקווה לטוב. נראה איך הזמן יחזק אותנו. אולי עד אז יהיה משהו חילופי. הלואי.

למעלה