חזרנו מביקור - למטופלי וינטרוב

1הירוקה

New member
חזרנו מביקור - למטופלי וינטרוב

לרחלי ושאר מטופלי דנה עשו לנו היום מסג של רבע שעה אחר כך אמרו שהרגל נראת ממש טוב וכדי שהוא יתחילעוד חוש להתהפך מהבטן לגבולא יאחר אנחנו יכולים להוריד לשעה בבוקר ושעה בערב ובבוקר שהוא עירני לתרגל איתו , שאלתי אם וינטרוב לא יהרןג אותי ואריאלה אמרה שממש ממש לא ושזה בסדר כנראה זה מקובל שם במידה וברגל בסדר גמור ... היא עוד אמרה שאחרי שלושה חודשים הם מורידים את זה כנראה רק ל 20 שעות לעוד 6 שבועות ורק אחר כך 16-18 ??? מ\נראה מה יהיה ??? אשמח לשמוע ממטופלי וינטרוב מה היה להם בתוכנית ?? 2.אמרתי לה שהנעל לפעמים בורחת והיא הראתה לי ששלא שמים גרביים הרגל יושבת יותר למטה ויותר טוב והיא צודקת אבל זה נראה לי מש לא נוח אני פשוט יהדק אותה יותר ... ביי

רחליקה1

New member
../images/Emo110.gifכפרה, מה העניינים?

שכחתי לספר לך שהשעות שקיבלנו (23.5) הן בגלל הפיסוק, פרקי הירכיים של מתן עוד לא התאחו ובגלל זה גם השפגט התמידי שלה... טוב, לפחות היא תהייה גמישה (זה יועיל בשעורי הבאלט..) איזה כיף לכם, שעתיים!!! בשורות לכולם: מתן התהפכה שלשום מהבטן לגב (ללא הנעליים, כשהורדנו לאמבטיה) וגם אתמול איזה נינג'ה הא????????!!!!!!!!

חברות יקרות

יו איזה יופי למתן. כל הכבוד!
ממש נהדר! מזל טוז ומזל טוב... שירלי, רחלי כתבה לפני כמה ימים על דרך לשים את הרצועה כך ההנעל לא יוצאת. האמת שלא בדיוק הבנתי איך. רחלי אם תוכלי לכתוב כאן שוב זה יהיה טוב, אולי אני אצליח להבין

רחליקה1

New member
../images/Emo103.gifהסבר:

הרצועה נתפרה במקום נמוך יחסית בנעל. הרגל אחרי הגיבוס הייתה יחסית נפוחה ובצקתית ולכן תפרו את הרצועה כך. אריאלה הסבירה לי שמאחר שהנפיחות הזו ירדה במשך החודש האחרון הנעל "נופלת" מהרגל. מה שעשה "בונה הנעליים", הוא הזיז את כל הרצועה (פרם את הרצועה ואת האבזם) למעלה, כך שהרגל נרכסת עכשיו במקום גבוה יותר ולכן נשארת בתוך הנעל, חוץ מזה, אם נעשה מפגש פורום בקרוב תוכלו לראות, אי אפשר לפספס, רואים את מקום הפרימה ואת מקום הרצועה החדש.... אין כמו מראה עיניים.. נשיקות.

1הירוקה

New member
אגב אצלנו

היא אמרה שהרצועה בסדר ואוךי אני מרחמת ושמה לו את זה על החור לא האחרון מש שנכון חוץ מזה עם הגרבים קל יותר לנעל להחליק

1הירוקה

New member
רציתי להתקשר אז הנה

איזה יופי שהיא מתהפכת האמת שאני שמה אותו תמיד עלי שהוא בלי נעלים אז א יצא לו גם אם רצה ... אני קצת מפחדת מה 22 אבל נראה לי שאני יעשה את זה מידי פעם מי אמר לך על ה23 וחצי בגלל הפיסוק אה שכחתי לספר היא קבעה לי טור לוינטרופ בתחילת מאי אצלו לביקורת ואז אני ידבר איתו על השעות ומה את אמרת על ה 20 שאריאלה אמרה לי שזה לא יורד ישר ל 18 או 16 ?? כל פעם מפילים תיק מה יהיה ?

למעלה