חזרנו מד"ר בור

חזרנו מד"ר בור

אז ככה, לאחר שחיקינו שעה וחצי עד שיקבלו אותנו, סוף סוף פגשנו את ד"ר בור. מאוד התרשמנו ממנו, בתור רופא מקצועי ומאוד נחמד. הוא ענה לנו על כל השאלות, והאמת שהעמדתי את עצמי כאילו שאני לא יודעת כלום על השיטה, על מנת שהוא יספר לי. אז בעיקרון הוא סיפר את כל מה שאתם סיפרתם לי, אבל מה שהיה מוזר, שכאשר הוא סיפר על הנעליים, שאלתי אותו כמה זמן נמשך הטיפול. הוא ענה כך "בהתחלה שלוש חודשים שמים נעיים כל היום, ואחר כך רק בלילה במשך שנתיים או שלוש". שאלתי אותו "מה לא מורידים בהדרגה את כמות השעות, אלה מיד מיום שלם, לשעות הלילה" והוא ענה בחיוב. מאוד מוזר!!! לאחר מכן הוא שאל אותי האם אני מכירה את הפורום, ואז שאלתי את השאלות שאמא של כדור שאלה: קודם כל הוא אמר שאת יכולה להתקשר אליו ולהתעניין בכל מה שאת רוצה. ולהלן התשובות שלו לשאלות שלך: 1) האם אפשר בשלב מאוחר לשים נעל או סנדל רגיל? ד"ר בור אמר שלא, כי זה לא נותן את אותו אפקט.(האמת נראה לי שהוא לא ממש הבין את שאלתך, וגם אני לא הצלחתי להסביר לו) 2) האם זה נכון שבין גיל שלוש לארבע יש 20 אחוז שהק"פ יחזור אם לא משתמשים בנעליים? הוא אמר כך "זה נכון, אם לא משתמשים בנעליים 90 אחוז שהק"פ יחזור, אך עם הנליים, הסיכוי הוא קלוש מאוד, פחות מ10 אחוז. 3) אם הוא יודע משהו מעודכן על זה שגילו שאין קשר בין חומרת הק"פ לאחוזי החזרה שלו? הוא אמר שלפי דעתו יש קשר בין החומרה לחזרה, אבל הוסיף שהעניין עדיין בבדיקה. זהו. מקווה שעזרתי. בנוסף לכך, בכניסה פגשתי שתי בחורות (לצערי לא שאלתי את שמם) שמכירות את הפורום הזה, וראיתי ילד פיצפון (ממש נראה שרק נולד) עם קלאב פוט. האמת זה הרגיע אותי לראות את הילד + דיבור עם הרופא + להרגיש את האווירה. אז זהו. נראה לי שאכשיו באמת אפשר לעשות טבלת יאוש ולחקות ליולי ...

רחליקה1

New member
אילנה, שמחה לשמוע.

דר' בור לפי המלצת חברינו מקסים ומקצועי. שמחה שבחרתם (לדעתי הטוב ביותר). לא נותר אלא לאחל המשך הריון מקסים, לידה קלה וחלב בשפע
יום טוב, רחלי

את גדולה, ותודה רבה

את כזו מקסימה. וכל כך כיף לי לקרא חיוכים בהודעה שלך. זה באמת מעודד לראות ילדים אחרים עם ק"פ. רואי שהם ילדים כמו כול. פיצים מתוקים מתוקים מתוקים. תודה רבה ששאלת את השאלות. לגבי השאלה הראשונה- זו באמת שאלה ארוכה כזאת עם הסברים... לא ממש חשוב. ולגבי השתיים האחרות, שמחה מאוד שד"ר בור ענה בכנות. מסכן אולי עכשיו אני אתחל לנג'ס לו במקום לפונזטי
איך התינוקי הרגיש? יש מילה? זז? היה שקט? איזה כיף זה מה? הכי כיף בהריון. ובידיוק דיברתי היום עם אמא של אוריה וגם אמרתי לה שזה בסדר להוריד את הנעיליים "בום". אבל בור מורידים לשעות הלילה. (אני מניחה שזה מינימום 12 שעות). אצל פונזטי אחרי השלושה חודשים עד שהילד עומד צריך להיות עם הנעליים בין 16 ל 18 שעות- זה השלב שלנו עכשיו. תודה שוב. והמשך הריון כייפי. (אני אחרי הלידה ממש שחכתי מההריון- זה נורא מוזר). אוהבת אני

תודה על העדכון

ואני מאמינה שבטח הוא יישאל שאלות כאלה ואחרות בזמן האירוח. איזה חמודה את שאת שואלת בשביל עידית. תרגישו טוב ואם יש לך תאריך מדויק ביולי, נשמח לחכות איתך אם תכניסי אותו ללוח האירועים, גם זה אירוע, לא????? אורית

היי אורית, לפי מה שידוע לי ד"ר

פנסקי מתארח ולא בור. האם גם ד"ר בור מתארח ופיספסתי?

אילנה, ת'שמעי קטע

כתבה לי היום באימייל אמא שכנראה פגשה אותך היום אצל ד"ר בור. (היא אמרה שהיתה מישהי שחילקה פליירים של הפורום כך שאני מדמיינת לי שזו את). אני לא יודעת אם היא תשמח אם אני אפרט עליה אפילו במעט. אבל אני רוצה לכתוב כאן שהיא זו שהכי הרגיעה אותנו בטיפול בשלבים הראשונים עם אושרי. היא זו שהתקשרנו אליה בלילה שאושרי בכה עם הנעליים בהתחלה. היא זו שדחקה בנו ללכת לעשות את הארכת הגיד אצל ד"ר בור (מה שבסוף לא עשינו ואני כל כך מתחרטט על זה). אם אני לא טועה הבן שלה בערך בן שנה וחצי. חבל שאני לא גרה בצפון.

אולי במקרה זאת אותה אחת

שכתבו עליה בהורים וילדים? (הכתבה במאמרי הפורום). ואולי תבקשי ממנה להגיד כאן שלום? נורא חסרים לי ילדים גדולים יותר או לפחות בגיל של תותוש.

אני מתה לדבר איתה...

היא היתה ההשראה שלי כשהיית בהריון. תבקשי ממנה להציץ בפורום... והילד שלה יותר גדול מתותוש בכמה חודשים. כשהייתי בהריון הוא כבר היה מטופל אצל בור.

למעלה