חזרנו מהעו"ס של בית האבות

• פותח הנושא עב
  • פורסם בתאריך

עב

New member
חזרנו מהעו"ס של בית האבות

הייתה לנו שיחה עם העו"ס של בית האבות לגבי ההמשך של אמא - האם היא יכולה לחזור לדיור העצמאי או שהיא תישאר במחלקה הסיעודית? נקבע שבשבוע הבא נפגש עם הרופאה המטפלת (שוב) להערכת מצב ונבקש ממנה: 1. כינוס של צוות רב תחומי שימליץ על הדיור המתאים לה. עצמאי עם מטפלת? דיור תומך? סיעודי? 2. הפניה למרפאת הזיכרון כדי לברר ממה נובע מצבה (למרות שאינני מבינה מה זה משנה בכלל). ברור שהזיכרון לטווח הקצר נפגם, דברים שאמרנו אתמול לא נקלטו, המלים בעברית מתבלבלות ומתהפכות או שהן הלכו בכלל לאיבוד, הענין בסביבה דל והיא מרוכזת בעיקר בהשרדות הגוף שלה-עצמה (שינה, אכילה, כאבים וכו'). 3. כיון שבינתיים אמא עונה על הקריטריונים הסיעודיים אז נבקש מהרופאה למלא את הטפסים שקיבלנו מחברת הביטוח. חוץ מזה קיבלנו גם טלפון של לשכת הבריאות כדי לברר אם מגיעה לנו השתתפות כלשהי של המשרד, אבל אין לנו ציפיות
אני אמשיך לעדכן ולקרוא את הכתוב בפורום ואם יש לכם עצות ותובנות אשמח לשמוע כי אני נמצאת "בערפל". ותודה שהקשבתם.

עב

New member
ניסיון נפל לקבל תשובה ממשרד הבריאות

התקשרתי לעובדת הסוציאלית בלשכת המחוז בבאר שבע כדי לברר ימים ושעות קבלת קהל. אין תשובה ואין אפשרות להשארת הודעה. התקשרתי למזכירתה. אין תשובהו אין אפשרות להשארת הודעה. בצר לי ניסיתי את שאר המחלקות: אולי הם יגלו לי? המודיעין / מרכזיה - לא עונים. אפשר להשאיר הודעה. אני לא רוצה לגלות איזה הודעה השארתי. מחלקת נשוכים - לא עונים. אני מקווה שאף אדם לא יחטוף נשיכה היום במרחב בין אילת לבאר שבע. רשיונות - לא עונים. שאיש לא ימות היום כי אין מי שיענה איך מוציאים רשיון קבורה, לא עלינו. רופאת המחוז - לא עונה. אני לא יודעת האם אנו מפסידים או מרוויחים? הנהלת המחוז - אין תשובה. לא ברור לי מה הם עושים ומה ההפסד שלנו מכך שהם לא עונים. צדיקים בסדום של משרד הבריאות: מחלקת בריאות הסביבה. ניסו לברר ולא הצליחו. לשכת המחוז באר שבע לא קיימת אפילו באופן וירטואלי. באתר משרד הבריאות לא מצונת הכתובת ולא ימים ושעות קבלת קהל!!! אבוי למי שתלוי באין משרד ובאין שירות הזה.

ענתי44

New member
מדינת חלם כבר אמרנו???..

תמיד אני אומרת שלא המחלה של אמא ולא ה קשיים בלטפל בחולה אלצהיימר ישחקו אותי אלא הממסד שבמקום לעזור רק מערים קשיים. מנסיון תנסי מזלך בבוקר ואולי זה חלק מהדברים שצריך להתלונן עליהם כדי שישתנו דברים.

ענתי44

New member
עב../images/Emo24.gif

ליבי איתך יקירה. הערפל בקרוב יתפוגג לו ותכנסי לעיניינים. קל יותר זה לא יהיה אבל לפחות תדעי נגד מי את מתמודדת. טוב מאוד שועדה תקבע את סדרי הדיור של אמא, הן דיור עצמאי עם מטפלת או אלטרנטיבה של דיור סיעודי. העיקר לא להשאיר אותה לבד. מצוין שמפנים אותכם למרפאת זכרון. וכן יש חשיבות ממה הדמנציה. ואני מאמינה שמגיע לאמא שלך עלפ"י חוק סיעוד. אנחנו כאן בשבילך בכל שדאלה או בכל דבר אחר.

עב

New member
איזה מעצבן זה

מרוב כעס שכחתי ללכת לפגישה ובטח הפסדתי עבודה. עכשיו הכעס עבר לאלה שחיכו לי לשווא. ואני רק בהתחלה לה לה לה.

ענתי44

New member
זה מרגיז

את בסך הכל בן אדם. אם האנשים שאיכזבת הם בקשרי עבודה אז יש אלף ואחד דרכים להחזיר להם את החיוך והאמון בך. המממממ תמיד יש לך את התירןץ שכבת לחולה אלצהיימר.... שכחת

אירילה

New member
וזה בדיוק מתקשר לנושא שעליו דיברנו

במפגש ,הסברה ויחס הממסד לחולי האלצהיימר. כאמור לאחר ישיבת הועד המנהל של העמותה ב 18/1 אעדכן אותכם כאן ונפעל יחד לשיפור המצב הקיים.

עב

New member
בשוק העבודה הקיים

בשוק העבודה האכזרי יותר טוב שאנשים לא ידעו בכלל שיש בעיה כרונית במשפחה. כששואלים מה נשמע אני מחייכת ואומרת "בסדר". ממילא אף אחד לא מתכוון שאני באמת אספר.

בבוקוש

New member
יציאה מהערפל

לפני שאת פונה לגורמים ביטוחיים יש לך המון זכויות שמגיעות לך מביטוח לאומיומרשויות נוספות אני פניתי לחבר שהמליץ לי על שני תותחים שעוסקים בכך תוכלי ליצור איתי קשר ואני אסביר צריך רק לדעת למי לפנות שמי אבי תוכלי להתקשר אלי 0524419291

למעלה