dechessmaster
New member
חזרנו מהצפון היינו בלב הסופר סל בבית שאן פשוט בפנים
כביש 90 ליד בית שאן.
בהתחלה עוד מרחוק נראה הכתם השחור והחריג ברמה מפחידה מאוד.
ובכל זאת התעקשתי להיכנס פנימה למרות שאשתי פחדה. התינוק שלנו בשלב הזה ישן.
ככל שמתקרבים נהיה חשוך. כשמגיעים לקצה להתחלה של הסופר סל חושך מוחלט לילה מכוניות מדליקות 4 וינקרים למעלה קו עננות הזוי כשהעננים למעלה מתערבלים זה היה נראה שעוד רגע נוצר טורנדו.
ברקים כל עשירית השניה ואז נכנסים פנימה.
רוחות מעל 100 קמ"ש וגשם ברמה שהכביש נעלם לא 50 לא 30 לא 20 לא 10 מטר פשוט אין כביש לא רואים כלום.
כל המכוניות נעצרות בצד 4 וינקרים. טוב רוב המכוניות חוץ מ 1-2 שהחליטו להמשיך לנסוע.
כל כמה מאות מטרים נופל עץ ואני מתכוון לנעקר עם הגזע וחוסם את הכביש.
ההרגשה בפנים בשיא הייתה של הוריקן דרגה 1 קשה לתאר במילים.
לאחר מכן כשיצאנו משם בתחנת דלק של אפיקים קצת אחרי התחנת דלק מצד שמאל גרר ומכונית פרטית שנפל עליה עץ. הגג של המכונית התרסק ונפל פנימה עד לרצפה. הייתה נפגעת היו אמבולנסים מחזה הזוי פשוט הגג קרס פנימה.
ככה לאורך כביש 90 עצים כל כמה זמן חוסמים את הכביש.
אין לי כמעט תמונות לא משהו. אבל יש סרטון כשאנחנו בפנים בזמן האירוע.
מן הסתם בטלפון זה נראה שונה. קשה להעביר ולהמחיש איך זה נראה במציאות.
בדרך כלל מאז ומתמיד אני צוהל ושמח זו הפעם הראשונה שפחדתי ברמה של סכנת חיים. זה רק מזל שלא נפל עלינו עץ.
כביש 90 ליד בית שאן.
בהתחלה עוד מרחוק נראה הכתם השחור והחריג ברמה מפחידה מאוד.
ובכל זאת התעקשתי להיכנס פנימה למרות שאשתי פחדה. התינוק שלנו בשלב הזה ישן.
ככל שמתקרבים נהיה חשוך. כשמגיעים לקצה להתחלה של הסופר סל חושך מוחלט לילה מכוניות מדליקות 4 וינקרים למעלה קו עננות הזוי כשהעננים למעלה מתערבלים זה היה נראה שעוד רגע נוצר טורנדו.
ברקים כל עשירית השניה ואז נכנסים פנימה.
רוחות מעל 100 קמ"ש וגשם ברמה שהכביש נעלם לא 50 לא 30 לא 20 לא 10 מטר פשוט אין כביש לא רואים כלום.
כל המכוניות נעצרות בצד 4 וינקרים. טוב רוב המכוניות חוץ מ 1-2 שהחליטו להמשיך לנסוע.
כל כמה מאות מטרים נופל עץ ואני מתכוון לנעקר עם הגזע וחוסם את הכביש.
ההרגשה בפנים בשיא הייתה של הוריקן דרגה 1 קשה לתאר במילים.
לאחר מכן כשיצאנו משם בתחנת דלק של אפיקים קצת אחרי התחנת דלק מצד שמאל גרר ומכונית פרטית שנפל עליה עץ. הגג של המכונית התרסק ונפל פנימה עד לרצפה. הייתה נפגעת היו אמבולנסים מחזה הזוי פשוט הגג קרס פנימה.
ככה לאורך כביש 90 עצים כל כמה זמן חוסמים את הכביש.
אין לי כמעט תמונות לא משהו. אבל יש סרטון כשאנחנו בפנים בזמן האירוע.
מן הסתם בטלפון זה נראה שונה. קשה להעביר ולהמחיש איך זה נראה במציאות.
בדרך כלל מאז ומתמיד אני צוהל ושמח זו הפעם הראשונה שפחדתי ברמה של סכנת חיים. זה רק מזל שלא נפל עלינו עץ.