חזרנו מהרי אילת, סופ"ש של רכיבה קשה

יורם חן

New member
חזרנו מהרי אילת, סופ"ש של רכיבה קשה

אין לי כוח לספר את כל הסיפור, בטיול שכניראה עוד ידובר בו רבות, אבל רק רציתי לעדכן שלמרות הכל (התשישות , ההתיבשות ועוד...) חזרנו בשלום ומרוצים מסופ"ש ארוך של אופניים (מחמישי בלילה עד מוצ"ש) , במסלול אתגרי וקשה בהרי אילת. הסיפור המלא בקרוב (וגם התמונות והסרט כמובן) ורק תדעו שיש אחד מחברי הפורום שקוראים לו גדי אלוני (גבר שבגברים
) שבזכותו אני פה מקליד בניחותא מילים אחרונות לפני שאני נופל למיטה ......

היינו שישיה וחזרנו היום מהנגב../images/Emo26.gif

בעצם היינו שיבעה כולל בני הנהג\רוכב ויורם ושי ואלון ורונן ויונתן ואנוכי. רכבנו ממעלה שחרות לבאר אורה דרך הר ברך וביום השני טיילנו בפרק תמנע. את הסיפור המלא כולל את מה שהתרחש מאחורי הקלעים תקבלו בקרוב מיורם חן (אני מקווה שיש לו כח לזה) הנה כמה תמונות... גדי

פשוט לא יכולתי להתאפק

אז הוצאתי מקטע וידאו תמונה של אלון התותח בווילי מדהים באגם תמנע וסליחה על איכות התמונה..

alonaski

New member
אי-אי-אי... תמונה מדהימה!!! ../images/Emo99.gif

=זו של "נוף משו משו". זה מהר ברך? ומה זו הביקעה ברקע?... = ערוץ נחל כלשהו?... אגב, בני הנהג... נראה לי שאני מכירה אותו... זה בטח בני חותא!
= זה שלא מתאמץ בכלל רק נוהג לו במזגן מפה לשם...

הנוף בתמונה ../images/Emo26.gif

צולם בחצי הדרך בין שחרות להר ברך. ובני הנהג הידוע בכינויו "בני ציפס" היה 10 - גם נהג וגם רכב וגם סיפר סיפורי גבורה ... ואת שאר קורותינו אני מפקיד בידיו האמונות של יורם. סרט יהיה בקרוב בימינו אמן. גדי

הודי במדבר - ../images/Emo26.gif../images/Emo66.gif

בעודנו יושבים על פיסגת הר ברך רגלינו תלויות מעל בקעת תמנע ושרירנו צועקים גוואלד אחרי העליה הקשה - בעודנו יושבים שם והנה דמות קטנה מופיעה מדרום - נעה עם תרמיל גדול על הגב לכיווננו - לאט לאט אנו מזהים איש הולך . כשהגיע האיש אלינו עצר פרק התרמיל מגבו הדליק סיגריה - אמרנו שלום השיב באנגלית- שאלנו מי? אמר מהודו - שאלנו מה? אמר מטייל - שאלנו מאיפה ולאן? אמר משהו על איזה אגם ליד אילת - מכיוון שהיה חם חשבנו גם מהודו וגם החום משפיע - לא נורא נסלח לו.... הרים התרמיל על הגב והלך לו לכיוון צפון על השביל המסומן אדום. למחרת בבוקר כולם מתכוננים לצאת לכיוון פרק תמנע - הכוונה להעמיס האופניים על העגלה ולנסוע ברכב עד השער. אני שידוע בחוסר הסבלנות שלי עליתי על האופניים ויצאתי ברכיבה כ 5 ק"מ עד הכניסה לפרק והופ אני בפנים - הכביש ריק הנוף משתולל והבוקר עוד צעיר וקריר משהו. טוב צריך לצלם משהו אז מי האובייקט הכי טוב אם לא אני. הפעלתי הוידאו הנחתי אותו במרכז הכביש והנה אני רוכב הלוך וחזור מול המצלמה וחושב בליבי האם כדאי לקפץ לי קלות עם האופניים מעל - אבל מצלמה אחת כבר הרסתי אז לא כדאי-- פתאום מופיע לו רכב מכיוון מערב ואני קצת רחוק מהמצלמה המונחת לה באמצע הכביש - בטיסת אמוק אני מדווש לכיוון המצלמה רוכב ממש מול הרכב וכשהוא עוצר לידי את מי אני רואה ? נכון ההודי מיום קודם מהר ברך..... מסתבר שהבחור ישן לו בלילה ליד האגם בתמנע וגם הוא כמונו חיסל את כל המים שלו יום קודם וצעד לו 3 שעות ללא מים - אבל זה הודי ולא איזה רוכב אופניים ישראלי ... הוא גם דיווח לי שיש ליד האגם איזה 700 ילדים וכשהגעתי לשם ראיתי את תנועת הנוער העובד הערבי עם 700 ילדים במקום - אבל זה כבר סיפור אחר...

גדי י "אנרגייזר" אחלה תמונות ו..

צור איתי קשר לגבי מה שדיברנו 053-403067.

למעלה