חזרנו מויינטרוב.

רחליקה1

New member
חזרנו מויינטרוב.

קודם כל קיבלנו 4 שעות!!!!!!!!!!!! הם טוענים שהרגל נראית מצויין וגמישה כראוי והם מאד מרוצים. (קיבלנו גם מלא מחמאות על מתן אבל זה לשרשור אחר...) לשאלתי לגבי נעליים עד גיל 4: ויינטרוב טוען שאם ק"פ חוזר בגילאי 2-4 נעילת הנעליים ממילא כבר לא תמנע זאת ולכן מצדד בנעילתם רק עד גיל שנתיים. חשבתי לעצמי, אש"ת, דיתי, איהאב, אולי נכתוב שאלה לפונסטי? הוא הרי הממציא הגדול, אולי יסביר לנו? מחכה כבר למפגש, אמרתי כבר?.... ערב נעים לכולנו. רחלי

רילי זה רעיון מעולה אבל

וזה אבל ששוב. לכולנו יש מלא שאלות בדיוק באותו נושא. כך שלדעתי כל אחד מאיתנו צריך לשרשר ממש כאן את האלה הספציפית שלו לגבי הגיל, מה הרופא שלו אומר-מסביר. וכך נוכל כולנו ביחד לקבל תשובה שתכסה כל חורון קטון במחשבה. אני כבר אתחיל בשאלה שלי. שמחה שירדתם בשעות. זה כיף.

שאלות ספציפית לגבי הגיל

(סליחה שיצא לי רילי במקום רחלי) 1. האם זה נכון שגילו שיש סיכוי של 20% שהק"פ יחזור בין גיל שנתיים לארבע? 2. האם ישנה מחשבה להאריך את גיל המינימום לנעילת הנעליים- שינוי הפרוטוקול. ואם כן מה השינוי.

Adoushi

New member
אני ארכז את השאלות שעלו

במסמך ואשלח לד"ר פונזטי ביומיים הקרובים. אני צריך לקבוע "דד ליין"...נגיד עד יום ראשון.

לדעתי תן קצת יותר שגם דתיים יוכלו

עוד להגיב. נגיד חמישי הבא? מקסימום! כך שגם אם יום יומיים אחרי האירוח של ד"ר פנסקי נוכל "לעכל" תשובות ולשאול חדשות. מה אתה אומר? מה כולם חושבים? ובאיזו שפה לכתוב? אפשר עברית או שעדיף לך אנגלית? יש לי כבר דף שאלות.

1הירוקה

New member
אחותי איזה כיף זה

את לא מאמינה ..... אני כבר מתה ללכת אליו ולרדת ל 18

למעלה