חזרנו מוינטראוב הורידו לנו שעות

1הירוקה

New member
חזרנו מוינטראוב הורידו לנו שעות

איזה כיף לאחר חודש וחצי הוחלט כי הרגל הרגל במצב יפה מאוד ויש לתת לילד חופש על מנת שיתפתח ויוציא אנרגיה כי הוא גם די שמן ברגליים בכל אופן ירדנו ל 20 שעות איזה כיף !!! אני כל כך מאושרת ... הוא אמר שיש פרוטוקול של פונזטי אבל יש גמישות לכן או לכן בנושא השעות לרופא המטפל כמוכן הוזמנו לעוד חודשיים ... אגב האם שמתם לב שהרגל של הקפ יותר שמנה ? הוא אמר לי שכנראה ככה זה נשאר עם הבדל קל ??? מתי הכי כדאי להשתמש ב 4 שעות החופשיות חשבתי על או אחהצ כל אחהצ איתי או 3 בבוקר ובערב אחת מה דעתכם ????

גווניבר

New member
בגיל קצת יותר מבוגר

הרגל קצת יותר רזה בד"כ. כשאתם יוצאים לגן משחקים תןרידי לו את הנעליים, כדי שהוא יוכל להרגיש בכף הרגל חול, דשא, אדמה. זה מוסיף המון. אולי כדאי בשעות שהוא הכי פעיל. בכל מקרה- שמחה בשמחתכם!!

Adoushi

New member
אני לא רוצה להרוס

לכם את השמחה. אבל אני חייב לומר שאני הייתי עובד לפי הפרוטוקול בלי שינויים, במיוחד בשלושת החודשים הראשונים. הנעליים לא מעכבים את ההתפתחות של הילד. איהאב

שמתי לב שבפורום ביהו ההורים

ממש רבים, ממש רבים (פעמיים) עם הרופאים שלהם כדי ללכת לפי הפרוטוקול. ההורים האלו מחזקים אותי. אני לא כותבת לך- רחלי, באופן אישי, ממש לא. אבל ההודעה של איהאב נכונה וזה הזכיר לי את הפורום שם. זה נכון שהחודשים הראשונים הכי חשובים- במיוחד בגלל הארכת הגיד. נראה לי שגם ד"ר בור לא עוקב 100 אחוז לפי הפרוטוקול. אם מותר להיות 12 שעות עם הנעליים ולא 16-18. עד שהתינוק עומד. כך שמה? אין אף רופא צדיק בארץ שלא מרגיש צורך גאוותי לשנות? ברור הרי שהרגל תהיה מושלמת אחרי חודש וחצי, אוי ואבוי אם לא. עד לפני כמה שבועות חשבנו שיהיה סיכוי להוריד לכדורי את הנעליים בגיל שנתיים- כי יש לו "גידים גמישים ביותר- אבל עכשיו גילו שזה לא קשור כמו שחשבו פעם. אוף. שוב המון הצלחה לכולם יקירי.

עידית ואיהאב, תמשיכו לכתוב את זה

שוב ושוב. אני זקוקה לזה כהכנה נפשית להשארת הנעליים מעבר לשנתיים...

כן, יש לי שנה וחצי להתרגל.

מחר אנחנו אצל פורת. אני מקוה שהוא קרא את האימייל ששלחנו לו מזמן על השעות של אושרי. גם נגיד לו על השנים. אוייש. כשביקשתי ממישהיא שמטופלת אצל פונזטי לשאול אותו אז זה ביקיוק מה שכתבתי. שיקח לי שנתיים להתרגל. האמת שקראנו בהריון אז ידענו על שלוש או ארבע. אבל תוך דקה בערך התרגלננו לשנתיים, לפחות אני. טוב שיש הרבה הורים מחוברים. שרשרת חיזוקים, בחיי.

הי. מזל טוב.

הרגליים של כדורי שמנמנות. אבל שתיהן ככה. אולי זה יעבור מתי שהו. ידוע לי שיש רופאים שמורידים ל18 שעות אחרי חודשיים במקום שלושה. כל רופא והכריזה שלו, בחיי. תורידי לה את הנעליים שהיא הכי פעילה. גם אם זה בהפסקות. בזמן הזה תלמדי אותה דברים חדשים. עכשיו כדורי ישן יותר טוב בלילה אבל ביום הוא ישן פחות כך שהוא הרבה זמן עם הנעליים ואז אני קצת מבאס אבל, לא נורא. ת ה נ ו, ותתפכו הרבה.

4שעות

הי רחלי! איזה מכתב חמוד כתבת לי! תודה! קודם כל אני שמחה בשבילך ובשביל המתוקה שלך! דניאלה עכשיו גם 4 שעות חופשיות ביום. ככה היא כבר חודש וחצי. אצלנו אין חלוקה ברורה וקבוע. אני מורידה לה נעליים כשהיא הכי פעילה וגם בטיולים בתנאי שהיא לא ישנה. אם היא ישנה אני שמה את הנעליים. לפעמים אני מורידה אותן לשעה או אפילו לחצי ואחרכך שאר הזמן מחלקת או לא בהמשך היום. ולפעמים אני חורגת קצת מ4 שעות האלה. זה לא מומלץ, אבל לפעמים אני צריכה את זה כדי להרגיע אותה או לבצע משהו שלא הספקתי לעשות איתה ב4 שעות המאושרות. בהצלחה! ביי.

למעלה