חזרנו מחופשה באילת

חזרנו מחופשה באילת

כמה שהייתי זקוקה לה! רוני הציע שנשאיר את שירי אצל ההורים אבל כיון שהיא עדיין יונקת זו לא היתה אופציה. נסענו ברכב והשתדלנו ליסוע בשות השינה שלה (לפחות חלק מהן). היו צדדים מיוחדים מאד, בילינו עם הילדה שלנו חמישה ימים שלמים ולמדנו להכיר אותה הרבה יותר. מצד שני היו זמנים שהיא הפריעה לנו קצת להנות. לאלה המתכננים חופשה עם הילד אני יועצת לקחת בחשבון שזה לא כמו לבד אבל מצד שני לקחת הכל בפרופורציות. קיבלתי מחמה אדירה מרובי שחבר שלו קיטר שחופשה דומה נהרסה לו בגלל התינוקת ואילו אנחנו זרמנו עם הילדה והשתדלנו שלא לתת לה להרוס לנו לא את מצב הרוח ולא את החופשה וכמה שיותר להתאים את עצמינו לזמנים שלה. זהו, עכשיו אחרי ההתרעננות הקצרה אני חוזרת להררי עבודה..

ו שתי

New member
גמנחנו היינו באילת

בשבוע שעבר, עם היונקת הצעירה שלנו. היה זוועה חיה. לא אכלנו ארוחה אחת בשקט (שלא נאמר- עד הסוף), לא ישנתי לילה אחד אפילו כמו שצריך, למרות ההבטחות- הבריכה במלון לא היתה מחוממת, והילדה לא הסכימה להיות בשומקום חוץ מהידיים שלי. משהו טוב אחד קרה- בעצם שניים: האחד: הפנתמו סופסופ שאנחנו זוג פלוס, ושהחיים משתנים קצת השני: נ' מעריץ אותי עכשו על השעות שאני איתה בבית.

אנידס

New member
מזכיר לי קצת את "החופשה" שלנו

בשוייץ. כל הכבוד לך שהצלחת לראות את חצי הכוס המלאה וזה מה שחשוב.

נועה ו

New member
אויש , חבל לי לשמוע שלא נהניתם...

אנחנו גם היינו באילת עם היונק בן 3 חודשים - והשתדלתי להניק אותו לפני הארוחות כך שהוא ישן להנאתו בזמן שאנחנו בלסנו , היינו בבריכה ואפילו בים ואפילו קרה שנכנסנו שנינו לבריכה בזמן שהוא חרפ לו בעגלה... בערבים טיילנו ,עשינו קניות , פעם אחת הלכנו לבאולינג אבל זה היה בלתי אפשרי כי הוא צרח בלי הפסקה בגלל הרעש , מה שכן אם היינו נוסעים היום כשהוא בן 4 חודשים זה היה קשה יותר כי עכשיו הוא פחות ישנוני ויותר עצבני במשך היום.

אנידס

New member
איזה כיף לשמוע שנהניתם ../images/Emo45.gif

חופשה עם ילד זה באמת שונה מאוד מחופשה בשניים.

1במיה

New member
נסו חופשה עם 2 ילדים../images/Emo8.gif ../images/Emo3.gif

האמת היא שגם ככה אני לא ישנה בבית אז מה זה משנה אם אני לא ישנה בחופש?? היתרון הגדול הוא שאני לא צריכה לבשל/לדאוג לא.ערב וכו'... בכל על מוכן

אנידס

New member
במיה ושיפסלה אני מורידה את הכובע

בפניכן ולא רק בקשר לחופשה. מעל לתפיסתי איך אפשר להסתדר עם שניים ומעלה ילדודס ועוד להיוותר שלמה נפשית, רגשית וקוגניטיבית. מעריצה אתכן.

1במיה

New member
אפשר יקירתי../images/Emo127.gifזה נעשה הרבה יותר

קל אחרי הילד הראשון. אני מתה כבר לילד 3

למעלה