חזרנו מחופשה חלומית בצפון

שמופית

New member
חזרנו מחופשה חלומית בצפון ../images/Emo70.gif

היינו בצימר מ-ד-ה-י-ם במושב גורן (על כביש הצפון). הצימר - הכל בנוי מעץ, עם מרפסת שמשקיפה על המונפורט וההרים מסביב... בתוך הצימר - מיטה ענקית, ג´קוזי ענק, טלויזיה, DVD, סטריאו... ארוחת בוקר טעימה ומשביעה (אנחנו עדיין לא רעבים...). בעלי המקום מקסימים ושופעי עצות והמלצות לטיולים בסביבה ומסעדות
וההפתעה שהכי ריגשה אותי - בצימר חיכה לנו בקבוק יין ארוז ו-2 כוסות יין, מתנת שנה טובה מ FILA המקסימה, שמסתבר שהיא מכירה את הבעלים ושלחה לנו את המתנה איתם, עם ברכה מרגשת (ושוב תודה FILA
). טיילנו קצת בסביבה, היינו במערת קשת, באכזיב, ראש הנקרה ובעיקר נחנו והג´דקזנו (מלשון ג´קוזי
) ואתמול קפצנו ל FILA ושמעון ושתינו קפה והיה כל כך כיף, שהיה קשה לנו להיפרד (אבל היינו חייבים לחזור לעוד סיבוב בג´קוזי, הפעם עם נרות ויין
) אז אתי@ - אם את מחפשת מקום מהמם ורומנטי בטירוף, אנחנו ממליצים בכל פה על "הרוח הגלילית". וחוץ מזה - מזל טוב לימי ההולדת שפיספסתי פה, ולמצטרפת חדשה (שביב-שני)

אתי@

New member
שמחה לשמוע שנהניתם ../images/Emo24.gif

קיבלתי את המלצתך
וחרשתי על מיליוני אתרים של צימרים בהתאם לכל ההמלצות שקיבלתי כאן. מה אני אגיד לך? גורן בנתיים במקום הראשון
רק נותר לבחור צימר...

צילולה

New member
חיכיתי לראות מתי תחזרי לפה..../images/Emo8.gif

איזה יופי...
אבל את בטוחה שצימר בצפון היה עדיף על "על האש" עם..מיקי...
ברוכים הבאים!!

שמופית

New member
אני באמת באמת כבר לא יודעת.....

זו שאלה קשה כל כך..... אם רק היינו יודעים שגם היא תגיע, אולי היינו משנים תוכניות
(אין פה אייקון של סמיילי מקיא.... חסר לי מאוד ברגע זה
)

fila

New member
שמופית../images/Emo24.gif

אני מסמיקה לי כאן מהמחמאות
קודם כל אני ממש שמחה שנהניתם! ושנית היה לנו מאוד מאוד כיף לפגוש אתכם! מקווה שתבואו שוב והפעם לביקור ארוך יותר

kisses

New member
וואו נישמע רומנטי להפליא ../images/Emo23.gif

שמחה מאוד לשמוע שנהנתם ומקווה לראותכם במפגש

danaziv

New member
איזה יופי!

לפי התיאור שלך נשמע באמת רומנטי ומיוחד. רשמתי לפני
וכל הכבוד ל-FILA על ההפתעה המקסימה.

שמופית

New member
היי דנה, בדיוק תהיתי ביני לבין עצמי

לאן נעלמת.... לא ראיתי אותך בזמן האחרון (או שאני טועה ?)

למעלה