חזרנו מטיפת חלב וקופת חולים.

Iris-1

New member
חזרנו מטיפת חלב וקופת חולים. ../images/Emo3.gif

אז יופי דפנה החזירה השבוע את אשר איבדה במשקלה משבוע שעבר ולי הרווחה. גם ככה היא היתה נחמדה ורגועה אבל הם הצליחו לעצבן אותי שם בטיפת חלב. יותר אני לא נכנסת לאחות ההיא. והבאסה שהיא שכנה של חמותי ואני לא יודעת איך לעקוף את הקטע הזה. לא נעים. מזל שהיא לא היתה היום והאחות הקבועה שלנו היתה והיא פרוהנקה ואני נורא שמחתי. יצאנו משם 5 דקות אחרי שנכנסו מאושרות ושמחות בדיוק כמו שנכנסנו. משם הלכתי לפתח את התמונות ואני מקווה שיהיה לי אחרי הצהריים התוצאות. אפרת כמובן בבית עם דלקת קצת יותר מויראלית. לפחות הפסיקה להקיא. אני על הפנים עם נזלת וכאבי ראש חזקים וזהו עדכון החולים. שיהיה לכולנו בוקר חורפי ונעים. נראה שאוטוטו הגשם מגיע לאזורנו. קר מוות בחוץ ומעונן נורא נורא. יאללה ארוך מדי אז ביי. איריס.

יוםי שדפנה החזירה את משקלה

ואני מקווה שאפרת תרגיש יותר טוב
חיכינו לך היום בצ´ט ביי אשרת

ואם כבר על טיפת חלב דיברנו

אז גם לי יש לקטר קצת. היינו היום בטיפת חלב עם שחר שהיה לפני מספר ימים בן שנה. ידעתי שזה מה שיהיה שם, עם האחות , ממש ציפיתי לזה: האחות: הוא עושה שלום? אנחנו: לפעמים כשבא לו. האחות: הוא מצביע על האף? אנחנו: לא. האחות: מה זאת אומרת לא? אנחנו: זה אומר שהוא לא מצביע על האף. האחות: למה לא אנחנו: כי ככה ונעבור לנושא אחר הוא כבר הולך? לא. לא הולך? בן שנה ולא הולך? הוא נורא חיוור, מה אתם מאכילים אותו? וכו´ וכו´ וכו´ אוף נמאס מזה כבר מה זה צריך להיות? סליחה על הקיטורים על הבוקר (צהרים) טל

רותי ע

New member
מזל שיש לי יתרון של שנה ורבע

עלייך
כי גם אנחנו חזרנו מבדיקת התפתחות לפני כמה ימים. ואני לא התרגזתי. רק חייכתי לעצמי. נכנסת אישה זרה ומתחילה לתת לו הוראות "שים את הבובה שם, מה זה?, איפה הדובי?" הילד באסרטיביות מדהימה החליט על שביתה איטלקית
האחות התלבטה בינה לבין עצמה אם לקרוא לנו למועד ב´ ובסוף החליטה : "תבדקי בבית אם הוא עושה את כל מה שאמרתי.." נשמתי לרווחה
נ.ב. גם אני לא מצביעה על האף. בשביל מה זה טוב

דיאנה1

New member
../images/Emo6.gif זה כבר הפך לבדיחה אצלנו...

מדי פעם מישהו שואל בדאגה עם שון כבר מצביעה על האף, אחרי שהיא לא עשתה את זה בגיל שנה... ולפני חודש האחות שלחה אותי הביתה עם שעורים ללמד את בר "ביי ביי" וכפים. לא הצלחתי ללמד אותו כלום בעצמי, אבל הוא התחיל לעשות ביי ביי מעצמו. אז בביקור האחרון האחות העבירה אותו (בציון גבולי...) כי אם עושים אחד מהם זה בסדר... איזה מזל.

Yarik N

New member
היום הצבעתי על האף פעם ראשונה

ואני בן 35 !!! שתי הצעות: 1. אנשים מגעילים יש בכל מקום, יש מקומות בהם אין לך ברירה אלא לסבול אותם, בטיפת חלב - לא! תחליפי אחות. 2. למה בכלל ללכת? שבי בבית, תני לילד להצביע על הטחול והסרעפת ואם תרצי תוכלי לבדוק בכתובים את ההתפתחות שלו משביעה את רצונך. אם לא. ניתן לגשת לרופא. ואז תוכלי להראות לאחות איזה יופי הוא עושה שלום.....

רק חשוב לציין שיש אחיות טיפת חלב

שהן לגמרי אחרת. האחות שלנו מאוד רצינית ועושה עבודה חשובה וטובה אבל לא מתעקשת על שטויות מאוד בגישה זורמת עם הילד ובהחלט לא באה לחנך אותי. גישתה מאוד רכה וזורמת ולנו זה מאוד מתאים. גם כשתומר "לא עובר את המבחנים" אז היא ממש לא מתרגשת כי היא יודעת מה משמעות כל המבחנים הללו... שירלי.

דיאנה1

New member
ואצלנו הרופא בסדר גמור

בביקור האחרון בטיפת חלב היתה לנו בדיקת התפתחות אצל הרופא. הוא היה מאד נחמד ומפרגן. הוא בדק אם בר מנסה לטפס על דברים והניח צעצוע על כסא. בר רק הביט בצעצוע. הכסא נראה לי גבוה מדי, אז העברתי את הצעצוע למדף נמוך יותר. ואז בר ניסה לטפס ולהגיע אליו. קיבלתי מחמאות גם על ההתפתחות של בר וגם על האינסטינקטים של כאמא
אחר כך הוא שאל אותי אם בר אומר מלים משמעותיות. גמגמתי שהוא אומר "מאמא" ואולי זה אמא, אולי זה לאכול, ואולי חסר משמעות... אז הוא ראה שאני נבוכה ומיד הרגיע אותי שבגיל הזה הוא לא צריך להגיד מלים משמעותיות.

למעלה