חזרנו מטיפת חלב רק אני בכיתי

כמיסה

New member
חזרנו מטיפת חלב רק אני בכיתי../images/Emo7.gif

עומרי קיבל מחומשת של גיל 4 חודשים וטיפות פוליו אז צריך להזהר לא
לנשק בפה, לשטוף ידיים אחרי כל החתלה וכו' ממש עינוי סיני בשבילי אבל...חייבים להזהר
תודה לאל הכול בסדר המשקל, גובה, היקף ראש, התפתחות... ושאלה האחות אמרה שצריך להתחיל בB12 ויש בטיפות ובסירופ ובכן מה עדיף
מה נספג טוב יותר בגוף
ומשהו ששכחתי לשאול את האחות עד מתי צריך לקחת
שיהיה יום טוב לכולם

ווואי הצלחת להלחיץ אותי

למה לא לנשק בפה??? לי אמרו להיזהר רק מהקקי. אביתר קיבל את הטיפות לפני כשלשה שבועות והמשכתי לאכול אותו כמו תמיד, הוא אפילו הגדיל לעשות השבוע וממש לעס לי את הפה והשאיר לי מזכרת של רוק. זה מסוכן?? איזה פחד!!!

אה שכחתי להתיחס לשאלה שלך

לא ידעתי שאפשר לתת בכמה ורסיות ברזל. אני מכירה רק טיפות פריפל-3. אביתר ממש ממש אוהב אותן. מנצלת את ההזדמנות לעוד תמונה שלי הפיצי שלי

כמיסה

New member
לי אמרו שבועיים לפחות../images/Emo70.gif

לא לנשק בפה וגם לא להכניס את המוצץ לפה שלי (לא שעשיתי את זה...)לוץ מהעניין עם הטיטולים

שוגי13

New member
לא לנשק בפה? ../images/Emo12.gif

גם אנחנו קיבלנו את החיסון לפני כמה ימים ולא אמרו לי דבר כזה בכלל, ובדיוק עכשיו איה מריירת בכמויות
. אני אשאל מחר את רופאת הילדים שלנו ואחזור אליך עם תשובה בעניין.

ammy

New member
עד כמה שזכור לי רק ב-24 שעות ראשונו

ת אסור לנשק .אנחנו לא קיבלנו b12 ולא אמרו לנו בטיפת חלב שצריך,אנחנו מקבלים רק ברזל וA+B.

dafgol

New member
../images/Emo24.gif ענקי לעומרי

אנחנו כבר שבוע עם האיסורים האלה....אבל לא אמרו לי כלום על
ות בפה.... שמחה שהכל בסדר....תני מספרים...... קיבלנו ברזל - 3 טיפות כל יום , שעה וחצי לפני ו\או אחרי האוכל.
ענקי אנחנו.

כמיסה

New member
והנה כמה מספרים בשבילך 1 2 3 4

סססססתתתתתתתםםםםםםםם גובה 59.5 משקל 6.080 היקף ראש 40.5 האחות מרוצה ואני עוד יותר כי הכול מהנקה
וזה ממלא את ה
באושר מיוחד
אני לא יכולה להסביר. אגב יש אתר שמראה איפה עומרי מבחינת אחוזון או רק את הטבלאות ה"יבשות"

dafgol

New member
כיפאק הי לעומרי ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ענתש

New member
האחות קצת מגזימה...

הסיבה היא שצריך להזהר מהקקי ומלנשק בפה היא שהחיידק שמקבלי דרך הפה בגיל 4 חודשים הוא חיידק מוחלש אבל חי. כלומר - אפשר לכאורהלהדבק ממנו שפוליו. עמורי לא מסתכן בכלל משום שבגיל חודש הוא קיבל זריקה של פוליו מומת, הגוף שלו כבר התחסן, ומטרת החיידק המוחלש היא להגביר את התגובה החיסונית של גיל חודש כך שהגוף "יזכור" אותה לאורך זמן. עם זאת יש אנשים שעלולים להדבר בפוליו ממש מהחיידק המוחלש ואלו אנשים שהמערכת החיסונית שלהם חלשה מאד - למשל אנשים שעוברים כמותרפיה או חולי איידס. אם יש בקרבתכם אנשים כאלו הם צריכים להזהר מהרוק שלו וגם מהקקי במשך 6 שבועות לפחות (שזה הזמן אחריו החיידק "יוצא מהמערכת" לגמרי). את בעצמך בהיותך חסונה וחזקה ובריאה (מבחינה חיסונית לפחות
) לא צריכה לחשוש. הסיכוי שנשאר לו משהו מהחיידק בפה קלוש מאד וגם אם נשאר זה כל כך מעט וכל כך מולש שלא יפגע בך או בכל אדם בריא אחר. יותר חשוב להזהר עם הקקי במובן הזה של - לעטוף כל חיתול היטב בשקית לפני שזורקים לפח כי לפעמים זה מגיע למקומות שלא חשבת עליהם (מגעיל, אבל הכלב של חמותי היה מביא לה לפעמים חיתולים מהפח ושם על הדשא...) ועלול לסכן אחרים בעלי מערכת חיסונית חלשה.

ענתש

New member
ושכחתי להגיד שאין כזה דבר (למיטב

ידיעתי) טיפות B12. את בטח מתכוונת לברזל שמתחילים לקחת בגיל 4 חודשים ? אנחנו משתמשים בפריפל-3 שקונים בקופ"ח (חשוב מאד להגיע לשם עם מרשם ! ההבדל במחיר עם ובלי מרשם הוא כ-40 ש"ח !!!) - נגה מתה עליו.

כמיסה

New member
כן את צודקת התבלבלתי זה ברזל../images/Emo9.gif

אגב אחרי המפגש האחרון אני מבינה מאיפה כל הידע הזה
כל-הכבוד

למעלה