חזרנו מירח הדבש

nikit1

New member
חזרנו מירח הדבש../images/Emo9.gif

ופשוט לא להאמין שכבר נגמר! היה לנו טיול מדהים, נהנינו מכל רגע אך ישר נחתנו לשגרה המעצבנת- הגענו לארץ אתמול בערב וכבר התחלתי ללמוד למבחנים שיהיו לי בשבוע הבא
בכל מקרה- ברכות לכל הבנות שחגגו ימי נישואין וימי הולדת בשבועיים האחרונים
אני מצרפת דוגמית קטנה של הנופים המדהימים שראינו בצפון איטליה

limor 2

New member
איזה כיף ! מזל שלא נסעתם לפראג..

מקווה שבקרוב אצלנו..

kisses

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

וואו התמונה משגעת. מחכים שתספרו לנו על החוויות טעם יש אופציה להוסיף עוד תמונות

Ronnie*

New member
איזה יופי!

שמחה לשמוע שהיה לכם כיף! אנחנו טסים לירח דבש ביום שישי הבא... אני מאוד מאוד אשמח לשמוע חוויות וטיפים, גם אנחנו נוסעים לצפון איטליה ולשוויץ.

nikit1

New member
סיפורים וחוויות

קודם כל תודה על קבלת הפנים! עשינו טיול ממש נחמד. התחלנו ברומא, משם נסענו לטוסקנה שם תפסו אותנו הגשמים ומשם אחרי קפיצה קטנה לפיזה נסענו לפירנצה המדהימה (אגב הינו שם במלון קטן ומשגע בבנין מהמאה ה18, אשמח לתת פרטים אם מישהי מעוניינת). מפירנצה הגענו לונציה. אני חייבת לציין שקיבלנו הלם קל מהעיר- היא מאד מאד מוזנחת והריח פשוט בלתי נסבל! אבל עם זאת נהנינו מאד מהטיול בסמטאות הקטנות והתעלות המרוחקות מהאיזור המתויר. אח"כ פנינו לכיוון אגם גארדה והתחלנו לטפס צפונה לדולומיטים שהיו פשוט מדהימים! כל הירוק הזה...אין מילים. טיילנו די הרבה באיזור והמשכנו לכיוון האגמים וסיימנו באיזור לוגאנו- עברנו לצד השווייצרי וטיילנו גם שם ואז פנינו למילאנו ממנה חזרנו לארץ. חוץ מרומא ומילאנו הינו עם רכב ועשינו קילומטראז´ של כמעט 2000 ק"מ אבל היה שווה...וחוץ מזה- שתינו הרבה יין, אכלנו דברים טובים וטיילנו המון בטבע (כשלא הינו בערים ישנו בצימרים מקסימים ומלונות של אתרי סקי). לגבי התמונות- יש לי כמה ממש יפות אבל רובן כבדות מכדי להעלות אותן לפורום, אני אנסה למצוא משהו.

שמופית

New member
נשמע טיול חלומי להדהים !

ואם את צריכה עזרה בהקטנת תמונות - אני כאן

rinutza

New member
זה נשמע כל כך כיף, איטליה מדהימה

שילובי נוף מדהימים ושונים מאזור לאזור. שמחה שנהנתם.

יפעת22

New member
נשמע נהדר! שמחה לשמוע שנהנתם../images/Emo6.gif

וכמובן בהצלחה במבחנים

danaziv

New member
נראה מקום קסום ורומנטי

וכייף לשמוע שנהנתם. שיהיה בהצלחה במבחנים!

fila

New member
ברוך שובך../images/Emo20.gifיופי שנהניתם../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

למעלה