חזרנו מלונדון...

nitsansh

New member
חזרנו מלונדון...

אלה היו 8 ימים נהדרים, שאזכור אותם קרוב לוודאי כל חיי...

להיות שם זו חוויה שונה לגמרי מצפייה בטלויזיה...

מומלץ לכל אחד... זה תענוג יקר אבל שווה לדעתי כל פני...

פרטים בהמשך... וגם תמונות...

יש שאלות?

nitsansh

New member
זה דבר מאד סובייקטיבי...

מבחינתי, החוייה הכי טובה היתה בהתעמלות אמנותית, כי זה האירוע היחיד שבו השתתפו ישראלים... ישבתי עם חבורה של ישראלים בפינה הכי רחוקה ממשטח התחרות, ומבחינת איכות הצפייה זה היה על הפנים, אבל כל פעם שנטע והנבחרת הופיעו קמנו והנפנו את הדגלים ועודדנו אותן... זו היתה גם זכות וגם חובה לאומית להיות שם... ודווקא לאירוע הזה השותף שלי לנסיעה החליט לא לבוא, ומכרתי את הכרטיס שלו לגרמני אחד שכנראה מצא מקום אחר ביציע...

חוץ מזה, אני חושב שהכי טוב להיות באיצטדיון האתלטיקה... הייתי שם 3 פעמים, וגם תנאי הישיבה היו טובים (להבדיל למשל מה-O2), ולא משנה באיזה צד יושבים, כמעט תמיד יש לפחות משהו אחד שרואים טוב...
גם בשורות האחרונות אין הרגשה של ריחוק מהמשטח כמו שיש למשל בוומבלי או ב-O2...
אוירה טובה היתה בכל המקומות, אבל אני חושב שכדורעף חופים עלה על כולם מבחינה זו...
אבל החוויה היא לא רק האירועים עצמם... זה כל מה שמסביב... גם אם זה לעתים צפוף ולא נוח, יש משהו מיוחד בלקחת חלק מאירוע המוני עם מאות אלפי משתתפים, בעיקר כשהוא מתנהל בסדר כמעט מושלם, וכולם שמחים ונחמדים ומוכנים לעזור כשצריך... ציון מיוחד לשבח מגיע לכל העובדים והמתנדבים, שבצדק זכו לשם "GAMES MAKERS"... אני לא פגשתי אחד מהם שלא עשה כמיטב יכולתו כדי לבצע את התפקיד שהוטל עליו בצורה הטובה ביותר, ולא נתקלתי באף אחד שהראה איזשהו סימן שהוא לא שמח לקחת חלק באירוע... אני חושב שמה שתרם יותר מכל להצלחת האולימפיאדה הם אותם עשרות או מאות אלפים של "אנשים קטנים" שבלעדיהם האירוע לא היה מתקיים...

אם צריך להשוות בין תחרות הודפות ברזל

לבין שחקניות כדור עף חופים, עד כמה הריגוש רחוק זה מזה?

חח, נחזור רגע לשאלות

מרתק לשמוע את התחושות ממישהו שנכח שם.
אנחנו ראינו הכל מהטלוויזיה ומהשדרים,
רציתי לשאול על האתלטיקה, איך התחושה לראות קבוצה של אתלטים כמעט על- אנושיים ברמה ספורטיבית כל כך גבוהה מהממוצע של בני האדם?
בכלל, איזה תחום מהבחינה הפיזית/ספורטיבית הכי התלהבת לראות במציאות?

nitsansh

New member
הם לא נראים שונים, עד שהם רצים/קופצים וכו'

להבדיל מהטלויזיה, באיצטדיון אין כתוביות שמראות זמני ביניים, לכן קשה לדעת אם יש מצב לשיא עד שהמרוץ מסתיים...
בנוסף לכך, זוית הראייה עלולה ליצור רושם מוטעה של התוצאות... למשל אני ישבתי במקום שממנו נראה שבקפיצה משולשת היו כמה קפיצות מעל 18 מטר...

החויה העיקרית היא ההשתתפות של הקהל באירוע. עשו כמעט בכל מקום את "הגל המקסיקני" (בכדורעף חופים הוא היה הכי מוצלח לדעתי). עודדו בעיקר את הספורטאים הבריטים, גם ואולי בעיקר כשהם לא הצליחו... במוקדמות באתלטיקה מי שקיבלו את העידוד הטוב ביותר היו הרצים שסיימו אחרונים, כמו למשל הסעודית שרצה 800 מטר ב-2:44 (זו שלפניה במקצה השיגה 8:12)...
הכרוז, באתלטיקה לפחות, הירבה לציין ארועים סטטיסטיים-הטוריים. לדוגמה, באחד ממקצי ה-5000 לגברים, 8 הראשונים קבעו זמן מהיר יותר מכל מקצה מוקדם בהסטוריה האולימפית, ואפילו הרץ שסיים במקום 11 (ולא עלה לגמר) היה מהיר מהמנצח במקצה השני.

BentzWatchJudo

New member
הי ניצן,

חסרונך הורגש פה מאד במיוחד לאור הימים הראשונים של המשחקים שבהם תרמת המון לפורום.
אין לי שאלות ספיצפיות כרגע אבל אשמח לקרוא כל מה שתשתף (וזה נכון גם ליוזרים אחרים שאולי ירצו לשתף חוויות אישיות מהמשחקים).

אני רוצה לשים דגש על המשפט הזה שכתבת:
"עודדו בעיקר את הספורטאים הבריטים, גם ואולי בעיקר כשהם לא הצליחו... "

nitsansh

New member
אני מתכוון לפרסם דיווח מפורט כולל צילומים

בלעדיים של מה שלא ראיתם בטלויזיה...

למשל זה...

trilliane

Well-known member
מנהל
הופיעה בזכות התגובה שלך

nitsansh

New member
הדגל שלי היה אוריגינלי (כנראה תוצרת סין...)

הבאתי אותו במיוחד לתחרות הזו, כי זו התחרות היחידה שבה השתתפו ישראלים..

אתם הייתם עם הדגל המצוייר או האמיתי?

כל פעם שנטע עלתה חיפשתי את הדגלים שלנו.
זו נשמעת לי כמו חוויה של פעם בחיים, איזה כיף לך!!

למעלה