חזרנו מלונדון...

חזרנו מלונדון...

הבנתי שהיה מפגש כיפי ביותר. חשבתי עליכם בלונדון וחשבתי שבדיוק עכשיו כל הזעטוטים זוחלים להם על הגג של מיכל... אני כבר מחכה למפגש הבא (מיכל - אולי אפשר שנארגן משהו בצפון הרחוק???) היינו שם שבוע ונראה כאילו שנה. כל הזמן היינו עסוקים בלהספיק לראות עוד ועוד. כל יום היה מלא בחוויות חדשות. כמובן מתתי מגעגועים לגיא אבל זה טוב להתגעגע לפעמים... נהנינו ממש. שכחתי כבר מה זה להיות לב עם האיש. עשינו בלונדון את מה שאנחנו אוהבים הכי הרבה - תיאטרון ושופינג. לגבי תיאטרון - היינו במאמאמיה (מחזמר עם שירי להקת אבבא - מדהים!), עוד מחזמר של שירי להקת קווין (מדהים אפילו יותר) והצגה נוספת - עלובי החיים (השינה הכי יקרה שהיתה לי אי פעם...). לונדון יקרה להחריד אבל אני עם החושים שלי הצלחתי למצוא מציאות וקניתי לגיא חליפות, מעיל (לא במחיר מציאה אבל ממש יפה), כובעים, בגדים לקיץ הבא וכמובן צעצועים. בדיוטי פרי קנינו לגיא גם מקלדת קומפי (יש למישהו?) ושולחן פעילויות של פישר פרייס שמצידו השני יש שולחן להרכיב חלקי לגו(ראיתי אצל מיכל וזה מקסים!). בלונדון כמובן עצרו אותנו על משקל ייתר ושילמנו 80 דולר. האנגלים האלה ישרים כמו סרגל. כשהגעתי להורי גיא היה בהלם. הייתי בטוחה שהוא יהיה מאושר לראות אותנו אבל הוא לא חייך, פער את פיו ועיניו ורצה להישאר אצל סבתא. כמעט בכיתי. לא יודעת אם הוא כעס, לא יודעת אם הוא שכח אותי אבל זה היה ממש מבאס. מבירור עמוק הבנתי שתינוקות מגיבים כך בד"כ כשהם לא רואים את ההורים למשך זמן מה. חזרנו מאושרים ומרוששים... איזה כיף להיות כאן!

נשמע כיף לא נורמלי... ../images/Emo6.gif

שמחה לשמוע שנהניתם כל-כך, זכיתם להנות ממחזות זמר נפלאים (אך, לונדון לונדון...), מקניות וממנוחה וזגיות וזה יופי
התגובה של גיא טבעית לחלוטין, תשתדלי לא לקחת אותה קשה. זה יעבור. אך, איך שאני מקנאה... טוב, בעוד כחמש-שש שנים גם לי זה יקרה...

ברוכים השבים!

שמחה שנהניתם. חשוב מאד גם לכם ובסופו של דבר גם לגיא. התגובה של גיא נראית לי סבירה ביותר. אנחנו נסענו לשבוע כשהילדים היו בגיל 7 חודשים וכשחזרנו כמובן הם לא הכירו אותנו כל כך. מראש ביקשתי מהסבתא להשאר עוד כמה שעות (הגענו אחר הצהריים) כדי להרגיל אותם באופן איטי בחזרה אלינו.

משינקה - מאמאל´ה שלי ../images/Emo24.gif

איזה כיף שנהנתים, ואני בטוחה שגיא כבר השלים את כל החיבוקים והנישוקים שהיו חסרים לו מאבא ואמא בשבוע הזה. שמחה לשמוע שביליתם כהוגן (קצת מקנאה על ההצגות שראיתים, אבל את מרשה לי, נכון
) ושחזרתם עם מתנות שוות בהחלט לנסיך הקטן. מנצלת את ההזדמנות לאחל, שוב,
ליומולדת שנה של הנסיך המתוק.
ות מאיתנו.

היי משינקה, ברוכה השבה.

וואו איזה חוויות, אין כמו לונדון מבחינה תרבותית ה-עיר באירופה! בלונדון אפשר תמיד למצוא מציאות, צריך לדעת לחפש. אני מתארת לעצמי איזה כיף היה לבלות לבד עם הנרי, אחרי השנה האחרונה ובכלל. אל תדאגי לגבי התגובה של גיא, זה טיבעי, תינוקות עושים "ברוגז" כשנעלמים להם, הם לא ממש שוכחים את ההורים. אתם באים למפגש ביום חמישי? אולי אם תביאי את גיא הוא יסלח לך על הטיול
.

משי, ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

בדיוק לפני יומיים רציתי להתקשר ולהיפגש ונזכרתי שאת לא פה, אלא עושה חיים בלונדון...
נשמע שעשיתם חיים משוגעים. היית במוזיאון הטבע? זו חובה מקצועית בשבילך, לא? תתקשרי אלי כשתספיקו לנשום קצת וניפגש.

למעלה