חזרנו מניו יורק -אל תשאלו מה קרה...

חזרנו מניו יורק -אל תשאלו מה קרה...

אל תשאלו מה קרה לנו בדרך - עוד אנו נוסעים להנאתנו ביום שמש מדהים ונדיר בחורף הצפון-מזרח אמריקאי - כמה רכבים לפנינו עצרו עצירה פתאומית ונכנסו אחד בשני בזה אחר זה ואנחנו - כמו כולם - פתאום אני שומעת את עצמי צורחת לבובו (בעלי לצורך העניין ) - ברררררקקקסססססס! ואז בום ענק, השמשה הקדמית מתנפצת, הראש שלי עף אחורה -קדימה ואחורה - וכריות האויר מתנפחות לנו בפרצוף.... בעלי שואל - את בסדר ?? ואני - לא... אני רועדת מבהלה... והצוואר שלי כואב... איכשהוא יצאנו מהרכב, כל הנהגים מהמכוניות האחרות התאספו, היה שם איזה רכב אחד שעצר במקום התאונה ומסתבר שהאיש שנהג בו הוא כבאי, הוא מיד לקח אותי בוכיה ורועדת לאוטו שלו, עד שהאמבולנסים הגיעו ומשטרה...ורק אז קלטתי שאני מסתובבת על הקרח עם גרביים... הנעליים שלי נשארו באוטו חחחחח. בקיצורררר.... לקחו אותנו לבית חולים בקונטיקט,אני על האלונקה עם צווארון - אומרת לבעלי - בחיי שבשנה האחרונה אני רואה יותר מידי בתי חולים... עשו לי צילומים והכל אבל אין נזק, רק השרירים נמתחו, ובעלי בסדר. האוטו טוטאל לוס כנראה. חברים טובים שלנו באו (מרחק שעתיים ומשהו מהבית !! ) ולקחו אותנו לעיר סמוכה ומשם המשכנו לניו יורק באוטובוס, והיה לנו אחלה בילוי שבעולם ! אמנם הפסדנו את ההצגה כי הגענו לעיר רק בעשר בלילה, אבל למזלנו הייתה שביתה של התזמורת וההצגה בוטלה! אז לא הפסדנו הכסף... חוץ מזה היה מזג אויר משגע ונורא נהננו, למזלנו התאונה הזו עברה בלי נזק גופני. זה היה מפחיד !! ואני אומרת לבעלי - מישהו מנסה אותנו כבר פעם שניה השנה, ושוב הראנו לו ת'אצבע ... פעם שניה השנה שאני מקבלת את החיים שלי במתנה אז כנראה שמישהו שומר עליי מלמעלה!!! וגם על כולכם, יקרים שלי !! שבוע טוב לכולם

חמסה חמסה חמסה

מהר להדליק נר בבית כנסת. כנראה באמת יש מישהו ששומר עליך חזק למעלה. (אל תנסי אותם יותר מדי, הם לא אוהבים את זה..) העיקר שאתם בריאים ושלמים, וחראם על האוטו, כולה כסף - מה שיקנה אוטו חדש, אבל לא בריאות. וגם בסוף נהניתם! (וחזרתם הנה?? נו טוב..
) יום טוב לכולנו

ציפ-ציפ, איך ידעתי שתהיי ערה...

אכן להגיד ברכת הגומל ! לילה טוב, אני הולכת להתקלח ולהרדם מול הטלויזיה

ללולו הגדולה עם הכוכב...../images/Emo41.gif

גם לי יש תמיד תחושה שיש כוכב אחד קטן ויקר, ששומר עלי מכל.... איזה מזל שיש לנו אותו, מה?! אור ואהבה. אילת.

להסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה...

לא יודעת אם שמת לב שאני חותמת את כל ההודעות שלי ב"כל ירידה לצורך עליה".... וזה חלק מהדברים שאני מאמינה בהם - חשיבה אופטימית והכל יהיה בסיידר !! והחשיבה הזו מלווה אותי לאורך כל הדרך. בעלי הפסימיסט הידוע אמר לי אחרי התאונה - לולי, אנחנו צריכים לחזור לארץ, קורים לנו פה יותר מידי דברים רעים. אמרתי לו שלהפך ! קורים לנו ניסים משמיים כל הזמן ! כל פעם שקורה לנו משהו רע - קורה לנו גם משהו טוב, הסרטן שלי למשל - יכל להגמר הרבה הרבה יותר גרוע ממה שהוא... והתאונה הזו ... יכלה להיות הרבה יותר גרועה, אז כולה הלך לנו האוטו שלו, נקבל כסף מהביטוח ונקנה אחד אחר, ובנתיים יש לי עדיין את ה "לולומוביל" שלי, קופסנית הפח שלי, שאם היינו נוסעים בה במקום בטויוטה של בעלי - יכל להגמר הרבה יותר גרוע... אז כמו שאח של תמיד אומר : Always look on the bright side of life...

לולו.........

אני כל כך מחוברת למה שאמרת, שגם הצלצול של הטלפון הנייד שלי הוא השיר הזה - always look on the bright side of life... וככה גם אני, עם כוכב ששומר עלי ועם חשיבה אופטימית, והלוואי והייתי יכולה להדביק עוד אנשים בזה... אור ואהבה. אילת.

galiavdb

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif סע ו לאט...

טוב לדעת שהכל בסדר . קראתי בחיוך קטן למרות שזה היה יכול להסתיים באסון. זוהי פשוט הדוגמא הצינית של החיים לאמרה ביידיש הידועה "האנשים מתכננים ואלוהים צוחק"!!! תמשיכו לשמור על עצמכם. דיר-באלאק !!

למעלה