חזרנו מסקירה תקינה

אליסקה

New member
חזרנו מסקירה תקינה

ויש לנו בן זכר שנראה בריא וחמוד. משמח מאוד.
הרופא גם מדד את צוואר הרחם והרגיע שהוא ארוך (4.5 ס״מ), כך שהסיכוי ללידה מוקדמת הוא קטן מאוד. דאגתי, בגלל שעברתי שלוש גרידות, ואמרו לי שיש לזה השפעה.
כעת נותרה ההתלבטות לגי בדיקת מי השפיר. הרופא הציע שנבוא עם התוצאות של השקיפות, הסקר הביוכימי, הסקירה והחלבון העוברי ליועץ גנטי, ונפעל לפי חוות דעתו. חשבתי לחזור לפרופ׳ שוחט, שהיה גם נחמד, גם מקצועי וגם זמין. לא כל כך אכפת לי מהכסף.
זהו. שבת שלום לכולן.

שירהד1

Member
מנהל
שיואו! איזה בשורות טובות!-

את לא רוצה לעשות את בדיקת ניפט? זה אולי יכול לחסוך את בדיקת מי השפיר.
הדעות לגבי הבדיקה חלוקות. אני מאלה שתומכים בלעשות כל בדיקה שהיא שאינה מסכנת את העובר, ואחר כך לשבור את הראש לגבי מי השפיר.

יודעת לומר לך שפרופ' שוחט יעץ לזוג שאני קרובה אליו מאוד- הם היו אחרי שתי הפלות בשליש הראשון- הפסקת דופק בשבוע 8-9, ותסמונת דאון שהתגלתה בבדיקת סיסי שלייה שנעשתה בעקבות שקיפות לא תקינה.
הם חזרו אליו בהריון השלישי, עם כל התוצאות של הבדיקות, והוא אמר שהכל נראה תקין, כולל הניפט, ולא המליץ על בדיקת מי שפיר.
נולד תינוק בריא ומתוק, היום בן חצי שנה.

כמובן שכל מקרה לגופו. וטוב תעשי שתחזרי עם כל הבדיקות לרופא שאת סומכת עליו. מה שבטוח זה שאו שצריך לעשות את הניפט או את מי השפיר.
תמשיכי לעדכן אותנו.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

איזה יופי של בשורה

הלוואי שכולנו נתבשר בבשורות משמחות לקראת השנה החדשה ובכלל.
שמחה מאד בשבילך.לגבי המי שפיר,אני לא הייתי עושה,אבל זה כבר עניין אישי.

אליסקה

New member
רק פה אתן מבינות אותי :)

כל מי שאני מספרת לה שאני שוקלת לוותר על בדיקת מי השפיר נחרדת.
תודה רבה, שירה, על השיתוף לגבי חברתך. אקבע אליו תור כבר מחר.

אכן מבינות אותך היטב, אליסקה

בשורות נפלאות:)
גם אני ויתרתי על מי השפיר בהריון האחרון שלי, בגיל 40 אחרי שני אבדנים וכשבבית היו כבר שני ילדים. מניחה שלו אני במקומך, אחרי ארבע שנים קשות ושלוש הפלות, הייתי נוטה שלא לסכן את ההריון בדיקור - בהנחה שיתר המדדים היו מעידים על תוצאות טובות. אבל כפי שאמרה אורהגנוז - זה עניין אישי ומובן שאי אפשר לקחת אחריות על החלטות של מישהי אחרת ובעיקר על ההשלכות שלהן לכל כיוון. אכן רופא טוב שיעזור להכריע שווה כל אגורה, וגם ניפט - אם זה מה שהוא ימליץ.
העיקר - שאת גיל 40 (ובעצם גם את 39) תחגגי במים רדודים עם גלגל הצלה, מצופים וכל היתר :)

shira3121

New member
איזה בשורות משמחות

אני נוטה להיות בעד מי שפיר עם ציפ . אחרי שמתקבלות התוצאות אפשר להרגע (קצת)

אני שמחה לשמוע

ולגמרי מבינה את נטיית הלב שלך, על אף שאני עברתי דיקור (עם צ'יפ). אבל (כמובן) שאני זו אני ואת זו את - וכל אחת צריכה לבחור את הבחירה הנכונה עבורה. כולנו כאן יודעות היטב שמי שנופלת בסטטיסטיקה נופלת 100%. מאחלת לך מכל לבי ידיים מלאות!

למעלה