חזרנו מרמות חוות דעת

חזרנו מרמות חוות דעת

הינו 2 זוגות חברים בבקתות העץ של משפחת סביר,סה"כ הבקתות נחמדות,האנשים נחמדים,אין נוף,ארוחת בוקר מיובאת מחברים גם כן סבירה,(איחור של רבע שעה לא נורא), אבל אבל.... למה השכן צריך להפעיל את המכסחת ב-8 בבוקר (משפחת בר לא יפה ) אם זה גנן שדווקא ה-15 לחודש זה היום שלו אפשר להתחיל בעבודות שקטות (עידור,גיזום,וכדומה) ורק לקראת 9:30 אפשר להפעיל מכסחת,ציון 7 בסולם מבקר המדינה 1

katam

New member
תודה על הדווח

אנחנו היינו לפני כמה שנים עם הילדים ונהננו. אז לא לקחנו ארוחת בוקר

dporia

New member
תגובה לחוות הדעת

סלח לי , אני לא מסכים עם הביקורת. אם מדובר בארוח ביום חול, דבר כזה יכול לקרות וזה חלק מהחיים . זה ממש לא תלוי ולא בשליטת המארחים.

לא היו לי טענות למארחים

אני סולח לך,אבל בהחלט לא מסכים איתך,כמובן שאין לאף אחד שליטה על השכן או על הגנו,אבל בישובים תיירותים כמו רמות ואחרים,צריכה להיות הסכמה לכך שלא מרעישים בשעות הבוקר המוקדמות,(אני לא אומר שלא צריך לכסח בשעה 10 והלאה )לכסח דשא זה לא תרופה לחולה אנוש,שאם הוא לא יקח אותה הוא עלול לפגוע בבריאותו,אומר יותר זה,מאחר וגם אני בא מישוב תיירותי,אני יודע על מעשים מסוג זה כלומר הרעשה מכוונת,כדי לסגור חשבונות עם השכן,לכן חשוב לעמוד על כך (לכן גם כתבתי את שם משפחת השכן) הסכמה והבנה לתופעות האלה יפגע בכל אחד מאיתנו בתחומים צרכניים אחרים.כל מה שאני מבקש זה יותר התחשבות .אגב אני לא באתי בטענות למארחים,אלא לשכנים בלבד

drtrip

New member
../images/Emo140.gifתודה על העדכון!

לפעמים קורה מקרה כגון זה וצריך להבין זאת, אך סה"כ הבנתי שנהנתם וזה מה שחשוב.

למעלה