חזרנו!!! רשמים מההופעה באמסטרדם!!
קצת הקדמה: אל ההופעה באמסטרדם נסעתי ביחד עם אחותי הגדולה (מעריצה ותיקה מאד של טייק דאת' עוד מהשנים הממש ראשונות - 91 או 92). הכרטיס למופע נקנה כמתנת יום הולדת לכלת השמחה - שחלמה מאז שהיא הייתה בת עשרה לראות הופעה של הבנים. מעבר למופע גם הסתובבנו בעיר מספר ימים לפני התאריך, במהלך הימים שקדמו למופע ניתן היה לשמוע שירים של רובי וטייק דאת' (הן הישנים והן החדשים ברביעייה ובחמישייה) מושמעים מלא מעט ערוצי רדיו ומתקני טלוויזיה שונים- ההולנדים היו בהתרגשות (מובן לחלוטין) וגם כך אנחנו. אל העיר הגענו ביום שישי בבוקר ומיד רצנו למלון להירשם ולהתחיל לקרוע את העיר, רק בשביל לגלות ש: איכשהו יש שלושה הזמנות על שמי במלון - שניים שאני עשיתי ועוד אחת דרך event travel שדרכם נקנו הכרטיסים, ושאולי נצטרך ביום שני בבוקר לעבור לחדר אחר (סליחה!!!
) ובנוסף לזה הבחורה בקבלה הביאה לי חשבון על סכום כפול מזה שהייתי אמורה לשלם (אממ סליחה לא נתתי לכם כבר את פרטי כרטיס האשראי שלי באתר? "אהה כן אבל זה בשביל ערבות בטחון זה לא נחשב תשלום" באמת תודה לכם
) אחרי קצת הסברים פשוטים של הנה האיזור הזמנה מאתר המלון וזה הסכום שאני צריכה לשלם, ואחרי כמה שיחות (כנראה למנהל/ת) התשלום סודר ואני ואחותי עלינו לחדרנו עם נוף לתחנת הרכבת ולנהר המדהים, לחדר שהיה בערך בגודל חדר השניה שלי בבית שלא היה בו לא מיני בר (הלוו לא שמעתם על צימאון ורעב באמצע הלילה?) והחלון היה חלק פנימי שנפתח וחלק יותר חיצוני שאי אפשר לפתוח אותו. מוזרים ההולנדים לא שמעו על אוויר צח? משם דברים דווקא מאד השתפרו. מזג האוויר היה נחמד למרות ממטרי הגשם פה ושם. מזג האוויר ההפכפך ביום המופע (כלומר ממטרי גשם על הבוקר) והקריאה באתר הארנה כי המופע של ה-16 בדנמרק בוטל גרמו להמון חששות שגם המופע שלנו יתבטל- לא ידענו שהביטול היה עקב מחלה. זאת גילינו רק כשהווארד (אם אני לא טועה) אמר זאת במיקרופון קצת אחרי שהתחילה ההופעה ממש לפני שרובי עלה. אחותי ואני ישבנו בשורה שמונה בבלוק 120 ממש מול החלק הארוך של הבמה- קינאתי קשות בבנות מקדימה. את המופע פתחו הפט שופ בויז. חצי שעה היה נחמד, יאללה הלאה... לאחר מכן ארבעת הבנים עלו עם שירים משני האלבומים הקודמים היה נהדר!, ואז ב-shine שמנו לב שהארנב מאד מאד דומה לארנב מהקליפ של רובי. ואכן אחרי סיום השיר, הבחור עלה להופיע, ומה אני אגיד לכם איזה שינוי אנרגיה מטורף, בשנייה שראו אותו במסך בתחפושת ארנב ואז הוא לבש בגדים רגילים והתחילו להשמיע את let me entertain you והוא קפץ החוצה מהמסך. פשוט שינוי אווירה של 180%. לא היה ספק מהי הסיבה שרוב האנשים הגיעו למופע, או במילים אחרות כמו שאחותי אמרה: it is the Robbie Williams show. במהלך כל המופע מהרגע שהוא עלה המסכן ממש החזיק את עצמו מלהקיא את נשמתו על הבמה. והמלצה חשובה מפי רובי: אל תאכלו לובסטר בקיץ. משם אחרי שרובי סיים כל הבנים עלו, שרו שירים מהאלבום החדש, גארי התיישב על הפסנתר ואיזו בחורה הוציאה כוסות בשלושה מהם היה יין ובשניים אחרים חלב- למארק ולרובי. באיזה שהוא שלב במהלך השיחה רובי הוציא את ג'ייסון מחוץ לארון- אם כי הבנתי ממישהי שהייתה במופע שהוא כבר די בחוץ לא מעט שנים...). הם היו מאד מושי מושי אחד עם השני. אמממממ האמת שזה בערך כל מה שאני זוכרת כרגע. אבל היה מדהים!!!!!!! וממש כיף!! עכשיו בא לי לחזור
יש לי תמונות אבל הן מהאייפון ככה שהאיכות על הפנים...
קצת הקדמה: אל ההופעה באמסטרדם נסעתי ביחד עם אחותי הגדולה (מעריצה ותיקה מאד של טייק דאת' עוד מהשנים הממש ראשונות - 91 או 92). הכרטיס למופע נקנה כמתנת יום הולדת לכלת השמחה - שחלמה מאז שהיא הייתה בת עשרה לראות הופעה של הבנים. מעבר למופע גם הסתובבנו בעיר מספר ימים לפני התאריך, במהלך הימים שקדמו למופע ניתן היה לשמוע שירים של רובי וטייק דאת' (הן הישנים והן החדשים ברביעייה ובחמישייה) מושמעים מלא מעט ערוצי רדיו ומתקני טלוויזיה שונים- ההולנדים היו בהתרגשות (מובן לחלוטין) וגם כך אנחנו. אל העיר הגענו ביום שישי בבוקר ומיד רצנו למלון להירשם ולהתחיל לקרוע את העיר, רק בשביל לגלות ש: איכשהו יש שלושה הזמנות על שמי במלון - שניים שאני עשיתי ועוד אחת דרך event travel שדרכם נקנו הכרטיסים, ושאולי נצטרך ביום שני בבוקר לעבור לחדר אחר (סליחה!!!