חזרנו
תזכורת לגבי המפגש

חזרנו ../images/Emo70.gif תזכורת לגבי המפגש ../images/Emo41.gif

ובכן, מי שלא זוכר - ביום שישי הבא, 9/11/2001, יתקיים אצלינו בבית בזכרון יעקב מפגש פוריות לדורותיו. המפגש יתחיל בערך בשעה 10:00 בבוקר וימשך כל עוד יהיה ביקוש. מוזמנים מי שבתהליכי טיפולים, מי שבהריון מלא חששות ומי שכבר מחזיקים בידיהם ילדים ששוים את כל המאמץ והתסכולים שבדרך. המייל שליאור מסר בהודעתו האחרונה לא ממש עובד ולכן אני מבקשת מכל מי שמעוניין להגיע - שיודיע לי. המייל שלי הוא: [email protected] אפשר להודיע גם במייל של וואלה או בטלפון (למי שיש את המספר) מי שרוצה להביא משהו ספציפי - נא להוסיף להודעה. כמקובל במפגשי פורום - האוכל יהיה חלבי כדי להתחשב בשומרי הכשרות. מחכים לראות את כ-ו-ל-ם, חנה וליאור

יונת דואר בדרך אלייך והיא זו ../images/Emo25.gif

שתבשר לך על כוונתי להגיע. מ´תרוצה שאני אביא , בונבונה? עד חצי המלכות - אבל נוט אגיין סלט חסה. משהו שלא צריך אחריו לקחת כלי מטפטף...או.קיי?

רשמתי.

הכלי המטפטף מפריע לך, גבירתי? אני יכולה לכבס לך אותו בסוף האירוע ולהגיש לך אותו נקי ויבש. בכל מקרה - נחפש לך משימה אחרת.

נוג

New member
שלום חנה ../images/Emo39.gif

הי, מקווה שהיה כייף בטיול, מקווה להגיע, הכל יהיה תלוי המצבי עוד שבוע בכל מקרה אודיע מס´ ימים מראש. ד"ש חם לליאור. נוג

נוג

New member
לחנה, יש לי עוד שאלה

לליאור יש את המיל שלי ויש לי את הטל שלכם, (קצת קישור מי אני) לפני הנסיעה שלכם, הצעתי לליאור לעשות לך מסכת בטן. בנושא אחר הבנתי שיש לך נסיון עם גסטון אנחנו מחממים אותו טוב ומזריקים לאט לאט ומעסים , אבל זה עדין מאוד כואב, הכאב נשאר מס´ ימים ומשאיר סמנים צבעוניים. אשמח לעוד טיפים עם יש תודה נוג נ.ב. תודיעי לי אם יש את המיל או לא .

אם יש לליאור את המייל - הכל בסדר

אני אשאל אותו ואחזור אליך אם לא יהיה לי. בקשר לגסטון - צר לי לשמוע שהחימום והעיסוי לא עוזרים. אין לי יותר עצות. אני רק מקווה שזה פחות כואב מאשר בלי החימום והעיסוי. מקווה שהגסטון יעשה את העבודה ותהיה הצדקה לסבל. חנה

למעלה