חזרנו
איזה כיף היה!

יעלי2

New member
חזרנו../images/Emo9.gifאיזה כיף היה!

אני מצרפת תמונה שצולמה ביום רביעי האחרון, בניו יורק (הנקודה האחרונה שלנו בירח הדבש). הסיבה: היה מזג אויר הכי חם שהיה בעיר ב 106 שנה האחרונות, אז שלחו כתב לחפש אייטמים ועמית ואני הינו שם. אני אשמח להתעדכן מה היה פה (ולא במישור המדיני) בקרוב. מקווה ששרדתם את החודש האחרון בצורה טובה. שלכם יעלי2.

אתי@

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif התגעגעתי ../images/Emo24.gif

מחכה לשמוע סיפורים וחויות...
ורצוי גם תמונות

שח_מט

New member
חודש באמריקה וכבר בעיתון....

צריך לתת לכם הזמנה... ולראות תתמונות! שחר

יעלי2

New member
שחר !!!! הבוקר בדרך לעבודה אמרנו

שאנחנו כבר צריכים לקבל הזמנה... כבר נסעתם? נשמח מאוד לראות אותכם אם יש לכם זמן לפני.. שירי

fila

New member
היי שירי../images/Emo42.gif

אני מניחה שדיי מבאס לחזור אחרי טיול כזה ספרי איך היה
שמחה הנהניתם וחזרתם בשלום!

shelycat

New member
ברוכים השבים ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הפורום

יעלי2

New member
אין מילים לתאר חוץ מחלום.

נשמח לפרט אבל קצת יותר מאוחר (יום ראשון בעבודה אתם יודעים...) היה ממש חלום שהתגשם. במיוחד הקרוז לקריביים. מאוד רוצה כבר לפרט. שירי

fila

New member
../images/Emo41.gifהקרוז

הוא החלק שגם אנחנו הכי אהבנו והוא פשוט בלתי נשכח אנחנו חושבים ברצינות לנסוע שוב בקיץ לקרוז אז אשמח אם תצייני על איזה אוניה הייתם ומה המסלול תודה

יעלי2

New member
בשימחה רבה אפרט ../images/Emo6.gif

כלי השייט Voyager of the seas 15 קומות, 16 מעליות, מגרש כדורסל, מגרש החלקה על הקרח, קיר טיפוס, 140,000 טון. ל 900 מתוך 3000 האורחים שהיו על הספינה, זה כבר הקרוז השני והלאה וגם אנחנו כבר חושבים לוותר על נופשים עתידיים כדי לנסוע שוב בעתיד.

אתי@

New member
וואו ../images/Emo12.gif../images/Emo59.gif נשמע מדהים ../images/Emo70.gif

ואיך היתה הלינה? החדרים נוחים? כמה עולה התענוג, אם מותר לשאול...?

יעלי2

New member
הכל היה מצויין

החדרים לא מרווחים אלא נוחים מאוד וקומפקטיים. אנחנו לקחנו חדר עם מרפסת לים שהיה כרוך בתוספת, אבל בעיקרון תלוי באיזו חברה את מפליגה, באיזו עונה, באיזו קומה החדר ממוקם ואיזה חדר (פנימי חיצוני וכו). המחירים נעים בין 750-1300 $ לאדם לשבוע.

fila

New member
מה שמייקר

זה הטיסה לארה"ב..... מצרפת לך לינק

fila

New member
../images/Emo99.gif

האוניות האלה הן משהו אמדהים! זה אותו סדר גודל של האוניה שאנחנו היינו עליה carnival triumph של איזה חברת ספנות האוניה עליה אתם הייתם ומה המסלול? נכון שאחרי שיט כזה כבר שום חופש לא נראה אותו הדבר?

יעלי2

New member
נכון. זה לא דומה לכלום../images/Emo8.gif

חברת רויאל קריביאן. המסלול הקריביים, דרך האי לאבדי, אוצ´ו ריו, איי קיימן, קוזומל מקסיקו.

למעלה