חזרנו.......

shelycat

New member
חזרנו.......

קודם כל רוצה לאמר תודה לכל אלו שבירכו את עמית ואותי ליום הנישואין אפילו שלא היינו פה לקרוא את זה. דבר שני היה כיף, אני עדיין מתעדכנת לגבי מה הפסדנו הן בפורום והן בחיים האמיתיים אבל תוך כמה ימים אחזור להשתתפות הרגילה שלי פה. ודבר אחרון מזל טוב לכל החוגגים והחוגגות לרגל ימי הולדת, ימי נישואין ובעלי דירות חדשות.

יעלי2

New member
WELCOME BACK כאילו

נסעתם לחודש! שיחזרתם את עוצמת ירח הדבש? התפנקתם? מה עשיתם (אם עשיתם) שונה מהפעמים האחרונות?

shelycat

New member
אז מה היה לנו...........

המראנו לנו בכיף עם כל מיני תיכנונים לגבי מה נעשה:חלק התגשמו ועל חלק ויתרנו. הגענו בלילה למלון לחדר ענק יפה ומאובזר עם אמבטיה ענקית ומיטה אפילו יותר גדולה (1.8*2 מטר נדמה לי) ואחרי מעשה המסקנה שלנו היא שעדיפה את המיטה ה"קטנה" שלנו למרות הכיף שבמיטה גדולה (מי בכלל רוצה להיות כל כך רחוק?). חוץ מזה מה עוד היה לנו היו לנו טיולים בפארקים שמאוד נהנו ראינו ברווזים ושאר עופות שלמדתי עליהם (ביולוגית לא?) וגם האכלנו קצת את הברווזים על אפרוחיהם באגמים (הם ממש רצים על המים), מה עוד.......אה......האכלתי סנאי קטן וחמוד שבא לאכול לי מכף היד ומסתבר שסנאים אוהבים מאפינס שוקולד. חוץ מזה הסתובבנו לנו בכל מיני מקומות וגם קפצנו לגן החיות ואיזה מוזאון וגם בדקנו כמה שווקים, קנינו שטויות וגם כמה דברים שצריך למשל מטריות ונעליים לעמית שהצליח לייצר קרע עמוק וספונטני(כנראה) מצד אחד בסוליית הנעל (הרים!!) לצידה השני (לרוחב הנעל) עד שממש ראו את הפנים של הסולייה (למי שתהה זה בצבע לבן). התנחלנו לנו שעות בחנויות הספרים (וחזרנו עם שלל יפה). מה עוד היה לנו........כן: נהנו לנו מהאוכל (ככה זה אחרי דיאטה), קנינו לנו אננסים טריים שאכלנו במלון (ולא קטנטנים כמו אלה שבארץ) שלא לדבר על התותים שראינו השנה לאיזה שבועיים ועדיין בשיא העונה בארץ ולא התקרבו לטעם של אלו שאכלנו שם, חוץ מזה אכלנו לנו כל מיני מאפים, מצאנו איטלקייה אחת ממש שווה רגע לפני שעזבנו לארץ וכמובן בשביל אוכל הודי טוב שווה לסוע ללונדון אבל גם מצאנו סינית חביבה. חוץ מזה בילינו לנו בכיף ביחד עם המון צחוקים ושטויות והפעם לקחנו את הדברים הרבה יותר באיזי, לקחנו את הזמן ונהננו ממנו בלי לחץ של הספק. עכשיו חזרנו ל"עולם האמיתי" ואנחנו מתחילים לחזור לשיגרה ומתעדכנים בחדשות המשפחתיות(יש חדשות) שלא לדבר על החגים המתקרבים ועדיין לא ברור לנו "מי נגד מי" ואיפה אנחנו בדיוק בכל הסיפור הזה.

אתי@

New member
נראה שהיתה לכם חופשה רומנטית ../images/Emo23.gif

מהסוג הנעים ביותר... שמחה לשמוע שנהניתם, נרגעתם, וצברתם כוחות לקראת הטלנובלה של החיים
שיהיה לכם המון מזל טוב
ורק טוב
אתי

מאי26

New member
מצטרפת לברכות על שובכם... נשמע

שהיתה חופשה כיפית להחריד!

Ronnie*

New member
נשמע נפלא...

הוי, לונדון כל כך כיפית... אי אפשר שלא ליהנות שם. אני מתגעגעת... ברוכים השבים, תסתגלו לכם לאט לאט לחום, לחגים ולכל השאר

fila

New member
נשמע כיף אמיתי../images/Emo127.gif

איך אני אוהבת חופשים באיזי....

למעלה