חזרנו...

i hate

New member
חזרנו...

אני ואלכס חזרנו מהטיול ומה זה נהננו היה קטעים חבל על הזמן והיה נורא כיף!!!!

i hate

New member
אז ככה

יצאנו לכרמל ולאיזור שמה. יש מלא תמונות...

idan307

New member
מה הקשר מקווה שנהנתם תראה שנייה :

"ומה זה נהננו" חחחחח

anava1

New member
../images/Emo4.gif

כולם בארץ ממשיכים ללכת לטיולים, גדנ"ע והכל ורק לנו ביטלו..

anava1

New member
כנראה זה רק הקמצנות של שייבר...

לוקחים את "המלחמה" כתירוץ לא לבזבז כסף מיותר...

idan307

New member
חחחחחחח כן אלעק חיים חדד אומר לנו

איבדנו שליטה עליכם, אם נצא אני בטוח שתזריקו אחד לשני "בצחוק" אטרופין...מפגר! חחחחח

גדנע זה אחד הדברים הכיפים בלימודים\

אין על הגדנע אני הייתי בגדנע וזה סבבה והגדנע לא אעולה לבית הספר גרוש לידע כלליי גם האוטובוסים לא עולים לנו לקראת הסוף באו המורים הכינו לנו עוגיות הביאו ששיות מים יענו הייה סבבה טווחנו היו תעקומים שפגעו בהר כמובן אבל היה סבבה אני הייתי חניך תורן נראה לי קוראים לזה זה סוג של חניך מצטין מי שרוצה עוד פרטים שיגיד אני יפרסם בסבבה באהבה ליאור

ואייי גדנע...........

השנה הייתה לנו גדנ"ע ואלו היו 5 ימים של סבבה.....אין נהנתי סוף!!! בלילות היה ממש קפוא...אפילו שישנתי עם טרניניג 2 זוגות גרביים 3 חולצות פליז ומעל זה חרמונית!!! כפפות וכובע צמר--- קפאתי מקוררררררררררר!! תארו לעצמכם-שכשישנתי נפל לי הכובע צמר והראש--והרגשתי את זה!!!מרוב הקור1! תארו לעצמכם!!! אבל אין- מי שמפסיד דבר כזה....באמת חבל לו...

וגם..

למרות שאתם שם אתם רוצים לברוח משם..אבל אחרי שאתם עוברים את זה...אתם אומרים עד כמה זה היה חוויה.... בהרצאות-תירדמו!!! אי אפשר להישתלט על זה!! והאוכל- גועל נפש...תחחיו על מנות חמות...ותביאו כמה שיותר שוקולדים...כי זה ממש נחוץ שם!! בקיצור..לא לפספס!!

שטויות האוכל מגעיל למפונקים זה צבא

מה לעשות צריך לשרוד נשמה אני הייתי שנתים בפנמיה אני יודע מזה דיי נהנתי ליאור הכלי חניך תורן 2-3 שניים שלוש הקשהב 5 שניות לקבלת המפקדת הימתח להקשב חמש ארבע שלוש שניים אחד הקשב המפקדת

גם נכון...

אבל מה יגידו אנשים שבחיים שלהם לא נפגשו במסגרת כזאת...? שהאוכל לא טוב..וזה מה הרוב השכבה שלי אמרה..ברור שזה חפיף..וזה האוכל שהולך להיות לאורך כל השירות בצבא(אלא אם כן מתגייסים לחיל האוויר...) וצריך פשוט להתמודד עם זה..וכמו שאמרת -לא להיות מפונקים.. ובקשר לילדים המפונקים..כמוני למשל..שממש לא יכלתי להיכנס לחדר האוכל...צריך להודיע להם מראש..שיביאו אוכל בישבילם.. כמה שזה היה חדש לי..כי בחיים לא הייתי במזגרת כזאת של צבא..ופקודות.. ו- 30 שניות להגיע לכיתת ההרצאות בגשם..זוז!! 29.28.27.26..... זאת הייתה ממש חוויה..וזה מה שגרם לי לרצות יותר להתגייס..

anava1

New member
זה לא הוגן!!!!!!!!!!!!!!!!

חייבים לקחת אותנו לגדנ"ע!!! למה שדווקא אנחנו נפסיד את החוויה הזאת אם כל הארץ כבר הייתה שם?!? אוףףף....

לפי דעתי..

הם לא יכולים לא לקחת אותכם לדבר כזה...כי זה חובה על כל תלמיד לפני הצבא לחוות דבר כזה..אם זה לא יהיה השנה תקוו שזה יהיה שנה הבאה.. אבל בכל מקרה...חבל...

למעלה