חזרנט מהנופש..

חזרנט מהנופש..

שלום לכל חברותיי היקרות וגם לחברים כמובן. מה לעשות אך התגעגעתי לפורום המהווה עבורי בית שבו אפשר לדבר על מה שקורה לנו, שאי אפשר לאמר לילדים ולכל השאר. בעלי כבר הלך לישון כמובן ואני בין הכביסות ופרוק המזוודה , קוראת ומתעדכנת והלב כואב ונקרע. נילי , ענתי , אריאלה , אסתר , חני , אביבה ורוני וכל המשתתפים כאן , עוברים כל כך הרבה סבל יומיומי והתלבטויות קשות שממש צריך להצדיע לכל אחת ואחד מכם. מה שנראה לי הכי נפלא זה האהבה הגדולה לבן הזוג או להורים , ההתחשבות ברצון שלהם שכבר בכלל לא ידוע לנו מה הם רוצים, אך כל אחד חושב מה היה "טוב" לחולה, איפה הוא יהיה מטופל טוב יותר, איך נעניק לו את המיטב במה שיש באפשרותנו. אני כרגיל לפעמים כמעט חושבת שהכל כרגיל ויום אחד הכל נראה ממש טוב ולמחרת הנפילה. בעלי אמנם חשש מהיציאה למקום שהוא לא מכיר ואמנם כשהגענו לחדר כבר התחיל עם הקיטורים. אחר כך נרגע ונהנה מאד. היה לו טוב בבריכה ואחרי פעמיים למד ללכת לבד לשירותים שם. בערב בא בן דודו והאשה לבקר אותנו וזה שימח אותו מאד. המשך יבוא,,,,,,

נילי41

New member
../images/Emo20.gif טובה יקירתי

גם אנחנו התגעגענו אליך בפורום וחשנו מאוד בחסרונך. מקווה שהיה לכם נופש נעים וטוב ושבעלך מצא את עצמו במקום ונהנה. מחכים לשמוע חוויות נוספות מהנופש...

ההמשך..

נראה לי הזוי שאני מספרת לכם על החופשה שלי ורובכם מרותקים לבית בטיפול ביקיריכם. זה לא הוגן. בכל אופן מה שכל פעם הוריד אותי מהאופטימיות היה העובדה שהוא ממש לא מבין מה שאני אומרת לו. ביום הראשון הכל היה בסדר אך כנראה שלמחרת כבר היה מבולבל וכשחזרנו מארוחת הבוקר וניסיתי לברר אם הוא רוצה ללכת לבריכה , ממש לא הבין מה אני רוצה ממנו ולבסוף במקום ללכת לישון , גיליתי שהוא הלך להתקלח , ממש לא ברור לי למה. בארוחות , אני מטפלת בו כמו בילד קטן כי אני יודעת שפשוט עדיף שאני אביא את האוכל , אחרת הוא לוקח יותר מדי או עם הידיים או לוקח את הכפות מהמזנון או לא יודע איך ואיפה. מזל שהוא לא מתנגד!!! אתמול רציתי לקחת אותו לרמת הנדיב. נסענו ונכנסנו לחנייה אך בגלל שלא היה שם צל, הוא לא רצה שנשאיר את המכונית בשמש ולכן לא נכנסנו. אל תשאלו איזה באלאגן זה עשה לו. הוא היה בטוח שלקחתי אותו למקום אחר ולא הפסיק לדבר על הגנים כל הדרך חזרה וגם במלון. לא עזר שהראיתי לו את השלטים. ואני , הבנתי שהיו לי ציפיות יתר ואני תמיד צריכה להחליט כי הוא לא רואה את ההמשך, הוא רואה רק את מה שנראה מול עיניו באותו רגע. אין לו מושג של זמן ומרחק והוא ציפה כנראה שניכנס עם הרכב לגנים. טוב לשקחתי ספרים ותשבצים כי כך העברתי את הזמן בו הוא ישן או צפה בטלויזיה ובאמת היתה זו מנוחה כי הלכתי כל יום לישון מוקדם ויום אחד התעוררנו ב 8 ורבע , ממש לא יאומן. מה שנותר לי להתפלל שאזכה עוד לנסוע איתו לבית מלון , מבחינתי איפלו כל חודשיים , למרות שכבר עוד מעט אני מסיימת את ימי החופשה שלי בעבודה!!! שולחת לכולכם המון חיבוקים והמון כוחות להתמודדות היומיומית. אתם המשפחה החדשה שלי , אוהבת , טובה

../images/Emo24.gifלאורלילי טוב שאת מספרת אנחנו

חברותיך לצרה ולכל בעיה וכאב ושמחה רוצות לענות לך כמעט על כל פניה העיקר שפחות או יותר נהנת ואם נהנת גם אנחנו מאושרים בשבילך אז רק בשורות טובות, כל עוד את יכולה לצאת איתו צאי

נילי41

New member
../images/Emo20.gif טובה אחותנו היקרה

זה בכלל לא הזוי. אנחנו כאן בטוב וברע, בבריאות ובחולי ובכל היתר. עשית טוב שיצאתם קצת לנופש. השתדלי לנצל את ימי החופש עד כמה שאפשר כל עוד בעלך עדיין מסוגל ליהנות מהיציאה מהשיגרה. אני חוששת שבקרוב מאוד זה כבר יהיה בלתי אפשרי בשבילו. כבר עכשיו קשה לו להתרגל למקום חדש, להתמצא במקום ולדעת איפה השירותים, או איפה חדר האוכל וכו'. את צריכה להיות צמודה אליו כל הזמן כמו אל ילד קטן. זה קשה... אין אפשרות לעשות תוכניות לטווח ארוך, כמו שאת אומרת, הוא מסוגל להבין ולהינות רק מהרגע. את צריכה לקחת את הפיקוד ולקבל החלטות בשבילו ולהעמיד אותו בפני עובדות. עכשיו עושים כך וכך וכו' ולא לשאול אותו מה הוא רוצה, הוא לא יודע מה הוא רוצה, או ירצה מחר וכו'. זה קשה, צריך לעשות סוויץ' בראש בשביל זה, אבל זה יבוא. ריגשת אותי כשכתבת שאנחנו המשפחה החדשה שלך, זה נכון, גם אני מרגישה ככה. כולנו כאן אחיות ואחים וכולנו משפחה אחת גדולה ועצובה, משפחת אלצהיימר... קבלי חיבוק אמיץ וחם ומאחלת לך הרבה כוחות נפש בהתמודדות הארוכה שעוד מחכה לך
אוהבת אותך

../images/Emo24.gifטובה'לה ברוך שובך התפלאתי היכן את

לא כותבת בפורום שכחתי שנסעת לנופש, העיקר ששניכם נהנתם, אצלי זה בעיה לצאת ואני פוחדת שמה יעשה לי סליחה מכבודך צואה בטיטול (במיכנסונים) הוא כבר פעם שניה החל לעשות במיכנסיים ואחר כך קורא לי לראות מה זה. אם הוא יהיה אצל ילדי הנשואים זה לא יהיה נעים לו ולנכדים לראות אותו במצב הזה, אם כך נתקעתי בבית.

אריאלה יקרה

כן אני מבינה את המצב ולכן אני משתדלת בכל זאת לצאת איתו כמה שהוא מסכים וזה לא הרבה. גם אני חוששת מאד מה יהיה הלאה והאם הוא ייתן לי לעזור לו וישתף פעולה כי זה נראה לי שיהיה מאד מאד קשה. אני גם רואה שאצלך וגם אצל החברות זה כלל לא פשוט אך כמו שאת אומרת תמיד מוצאים כוחות להתמודד ועם קצת הומור וצחוק ותופסים פרופורציות , אז אפשר להמשיך הלאה , כי אין ברירה. הם הופכים להיות הילדים הגדולים-קטנים שלנו. התפקיד שלנו הוא לא לתת להם להיות במצבים מביכים ליד הילדים/ הנכדים ואחרים, עלינו לגונן עליהם. עכשיו חזרנו לשיגרה בבית. הוא מנמנם מול הטלויזיה ונקווה שמחר בבוקר יחזור לצעוד ואני אצא לעבודה. אריאלה יקרה , מאחלת לך שהוא יתחיל לשתף פעולה עם מכנסונים ויהיה קל יותר ונעים יותר. שולחת לך נשיקות וחיבוק ענק ומקווה יום אחד לפגוש בך שוב וגם את נילי ואביבה ולהכיר גם את חני. לילה טוב ובשורות טובות, טובה

למעלה