חזררתיי מהמששחחקקק

חזררתיי מהמששחחקקק../images/Emo130.gif../images/Emo108.gif

היה כזה ככיייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף למרות שלא זכיתייי שווה לכם ללכת לשםם זה כיף לחפפש תראו מה היה: הגעתי לשם עם חברה וחיכינו בערך חצי שעה עד שהכניסו אותנו וכולם היו שם נעריםםם חוץ מאמא ושני הילדים שלה כולם היו נערים כאלה גדולים וזהה בכל מקרה נכנסו ואז כזה כל שניה הצלם אומר "דקה לשידור,חצי דקה לשידור"ומוררן אומרת לנו לצעוק ווווואאאוווו ואף אחד לא רצה
והתחלנו לצחוקק ואז כזה ספרנו ביחד 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ואז זאמרנו אחד מורן התחילה לדבר ואמרו שזה בכלל אל שידור והיא אמרה שוב ושוב ולא יודעת בסוף מה החליטו.. ואז היא התחילה לדבר וזה ולדבר עם עוד ילדים והיא שאלה שם איזה ילד אחד מה השם שלום והוא אמר אור ואז היא צחקה ואמרה יש לי סיוטים מהשם אור ואני צוחקת שם כמו איזה לא יודעת מה ויש כאלה שלא הבינו על מה היא מדברת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה היה כזה מצחחייק אממ ואז אחרי זה היא שאלה אותי
((קוראים לי עינב למי שלא יודע)) והיא שאלה בת כמה אני אז אמרתי לה החודש 14 והיא אומרת לי "ואו את נראת יותר גדולה" חחח ואז היא שאלה אותי בקשר לעורכי דין ואמרתי לה שהם לא היו צריכים לקבל את הכסף כי יש לךהם מלא כסף והיא אמרה שהם גם בני אדם מש'ו כזה ואז ספרנו ביחד 5 4 3 2 1 ואז כולם התחילו לרוץ כמו מטווררפפייםםם וכולם מתחילים לצעעווק מצאתי מצאתי וזה בכלל היה מעטפה ריקהה
אממ ואז כזה מורן אמרה שהאיש הזה כבר מצא והתחלתי להיתווכח עם חברה שלי שהוא רוסי והיא אמרה שהוא ארגנטינאי... בכל מקווה אמרתי שלום למצלמה וזהו נגמר השידור ח והיה שם אחד שהוא היה ממש קרוב למעטפה והוא דיבר אחרי זה עם זה שמצא את המעטפה והוא התחיל להישתגע כי הוא ממש היה קרוב
אממ וזהו אחרי זה התחלתי להיתלוצץ איתו שיביא לי 100 שקל וזה, הוא באמת היה עובד הקארטינגג? אני חושבת שזה ממש לא מגיע לוו כי יש כאלה שבאו במיוחד מערים רחוקים כמו מנתניה כפר סבא וכאלה ובסוף משהו שבכלל לא רצה למצוא תא זה מצא אני חושבת שהמנהלים או מישהו שקשור לזה שיסדרו את העניין הזה כי זה ממש לא הוגן.. לי זה לא ממש כואב כי אני גרה בפ"ת אבל יש כאלה שבאים מרחוק ואני חושבת שזה ממש לא פייר תעשו שזה יהיה רק לגולשי תפוז ותאתרו אותם לפי שם משתמש וסיסמא... ואז ככה גם אנשים יותר ירשמו לתפוז וכולם ירוויחו מזה... אז בקיצור היה פשוט מקקסייםם וככייףףףףףףףףףףףףףףף הכי בעולםםם

enash

New member
רעיון טוב לבדוק אם באמת חבר בתפוז

לפי שם משתמש ועינב.. את נראית פצצה

n i s s i m 1 0

New member
על מה חשבת שדברת "עינבי ארנבי 1"

את מרגישה טוב או שזה בעיה פסיכולוגית שגהה ממממבבבייינננההה

avisims

New member
גמני הלכתי היום.. עם חברה שלי

והתפדחנו אז לא הלכנו ליד המצלמות וחברה שלי היתה מאחורי זה שמצא את הכסף מתי שהוא מצא... עם היא היתה רצה יותר מהר אולי .. P: בכל מקרה.. בטלתי ביביסטר :( הפסדתי 50 שקל וגם לקחתי שתי אוטבוסים בשביל להגיע... חבל..

למעלה