חזרתיייייייייייייייייייייייייי

טל עדתו

New member
חזרתיייייייייייייייייייייייייי ../images/Emo11.gif

כן...כן....חזרתי מאילת ! ! ! ואני שזופהההההה יותר מתמיד
היה ממש סבבה...היתי זקוקה נואושות ל"ניקוי ראש" הזה...
התגעגתי אל כולכם מלאאאאאאאאא
במיוחד למגיקל, משנה תורן וכ´ו...
עכשיו לעיינין חשובבבבבבבבב - האח הקטן שלי נעלם באמת ! ! ! ! ! ! איפה קסוס בלי שלי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!!!?!??!?!? אני אצא למסע חיפושים אחריו אם הוא לא ייתן סימן חיים.... זהו לעכשיו... טל.

אמיר גל

New member
הוא באילת...........

ממה שהבנתי בהודעות האחרונות הוא ירד לאילת רק שיהנה! אמיר

טל עדתו

New member
הוא היה באילת מזמןןןןן וכבר חזר

והספקתי לדבר איתו מאז... אבל כבר יותר משלושה שבועות אם אני לא טועה לא דיברתי איתו ולא ראיתי ממנו סימן חיים! אני יוצאת במסע חיפושים אחריו... קסוס בלי ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?! אתה פה?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!??!?!?! טל שמממש מממש מממש מממש דואגת .

../images/Emo9.gif ט ל ע ד ת ו !!! טוב שחזרת ../images/Emo39.gif

מה שלומך?! איך היה?
אני באמת שמח לראות אותך שוב
חבל שקאסוס אחיך הקטן לא פה. התגעגתי. ודאגתי לכם, באמת! אני מצטער שהרגזנו אותך עם הוויכוח על ההשתמטות, פשוט נסחפתי קצת...אני יודע שאת לא אוהבת את הוויכוחים האלה
כל טוב והמון המון בהצלחה

טל עדתו

New member
משנה תורן ../images/Emo13.gif

נהנתי מאוד באילת... ולעיניננו - זה לא שאני שונאת ויכוחים על השתמטות...בכיף בויכוחים האלה אני קולטת אנשים (תשאל את מגקיל) ואפילו אם תראה בפורום סדירים יש ויכוח ע-נ-ק על זה בעמוד הקודם ואני השתתפתי בו... ואת האמת גם בפוליטיקה אני די ... איך לנסח את זה ...תוקפנית?! אבל הויכוח הפוליטי הוא זה שמפריע לי ולעוד אנשים פה... כל שבוע אותו ויכוח פוליטי רק בגוון אחר וזה כבר ממש מעצבן! לא משנה... בכל אופן גם אני התגעגעתי. אתה יוצא איתי במסע חיפושים אחרי אחי הקטן (קסוס) ? טל.

../images/Emo7.gif איפה קאסוס ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo53.gif

מגיקל

New member
היייייי ../images/Emo6.gif

כבר רציתי להרוג אותך ששכחת אותי.... אורטל חזרה מהצבא, היא אומרת שהיא מחוררת לגמרי אבל מתה כבר להיות חובשת! גם ניר חזר. מקווה לראות אותך מחר...

טל עדתו

New member
חההההההה גדולללללל ../images/Emo6.gif

את יודעת שלא שכחתי אותך...את אמרת שתתקשרי אלי אתמול בערב...ולא התקשרת
...ואת יודעת שלי אין שיחות יוצאות
- נושא כאוב... איך אמרתי לאורטל שהיא תחזור עם ידיים מחוררות ומלאות דם
חה!!! את ניר ראיתי אתמול בעיר באיזה 2 בלילה...
ואני אראה אותך היום בערב...רגעעעעע - הולכים לראות ג´י אי ג´ין?!?!?!? כי אם לא אני לא באה...אני לא מפסידה את הסרט הזה (בפעם המיליון ושלוש...) אני ממש אוהבת את הסרט הזה... בכל אופן תתקשרי אלי כשאת רואה את ההודעה... התגעגעתי מלא, טל.

crazy tal

New member
למה את קוראת לאחיך הקטן בכינויים?

תקראי לו בשמו הפרטי.. אולי הוא יבוא

טל עדתו

New member
טל - גם ממך לא שמעתי קרוס לעשור

ןרק בישבילך ליאור?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!? איפה אתה?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?! ממני שממש ממש ממש מתגעגעת. טל. נ.ב - טל - שלחתי לך אימיל

למעלה