חזרתיייייייייייייייי

חזרתיייייייייייייייי

אתם לא יודעים איך נהנתי היה שיגעון!!!!!!!! הייתי בצרפת הולנד ובלגיה היה פצצה הייתי בדיסנילנד ובמתקן הכי מפחיד בעולם.... כל כך התגעגעתי רק עכשיו נכנסתי.... מתה עליכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

סוניוששששששש
!|
התגעגענוווווווו..... וואי איזה כיף אני בגיל 14 גם הייתי בטיול מאורגן לצרפת לונדון הולנד וסקוטלנד וזה היה הדבר הכי כיף שהיה לי בחיים
איזה מתקן היית בדיסנילנד?? בטח הרכבת הרים-הטיל?? כי אני עליתי גם וזה רכבת בחושך נכון??? תגידי היית מאורגן? כי חברה של אמא שלי הלכה עם הבנות שלה לאותו טיול וגם הם חזרו!!

כה!??!?!?!!?!?!?

איך קוראים לבנות שלה?! וכן עליתיעל הכל בדיסנילנד..היה ממש כיף... אני רואה הפורוםטססססס בזמןשלאהייתי..וממש אין לי כוח עכשיו לקרוא הכל4 שעות טיסה זה מעייף... ומי בבקשה מוכן להכין לי סיכום כללילכלמה שהיהברבלדה מהתאריך 12.7-18.7??!?!?!?!

נראה לי אביה והודיה(שמנמנות כאלה)

הם דתיות אמא שלהם עובדת עם אמא שלי! ואת יכולה לקרוא באתר שלי בעמוד התקצירים!

soy rebelde

New member
סוניה!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

גם אנחנו מאד התגעגענו אלייך!! [אפילו פתחתי הודעת געגועים, שבטח תראי אותה כשתקראי את כל הפורום- ויש לך הרבה מה להשלים
ספרי חוויות ושמחה שנהנית!!

רק חזרתי לפני רבלדה...אני עייפה מאו

+מאודדדדדדדדדדדדדדדדדד אני יספר אחרכך וכשאני יפתח ויסרוק תמונות אני יעלה אותם לפה... ומה באמת פתחת?!?!?! איזה חמודה ממשתודה אני יראה עוד מעט...

eveligne406

New member
נ"ש - אני עוזבת מחרר... :[[

חח היא מודיעה על החזרה ואני על העזיבה.. אני עוזבת (לא לגמריייייי) למחנ"ק של חמישה ימייםםם ווהווו הפאק פה זה שאני אפסיד שני פרקים של רבלדהה.... :( אני מקווה שלא יקרה יותר מדי בפרקים האלה, אבל עדיין מי שמאוווד נחמד ומאוווד נדיב יסכים לשלוח לי אותם9 באינטרנט נכוןן?? וסאה שני פרקים זה לא הרבה בכלל...!! תודה בכל אופן ואני אתגעגע מוצ'יסימווווו!!!! אז תהנו לכם בזמן שאני לא אהיה פה.. וו.... זהוו..חחח ביי...!!

תהני לך../images/Emo70.gif../images/Emo39.gifו...אם יהיה לך אינטר

אינטרנט* לקבל את הפרקים לצפות בהם אז למה שלא תיכנסי לפורום וזהו?

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifתהני לך!!!../images/Emo24.gif

ותבקשי ממישהו שיקליט לך.. ואם אין אז לא נורא.. כולה 2 פרקים...
העיקר שתהני ותחזרי בשלום!!!

תהני ../images/Emo24.gif

תהני מאמי ותחזרי אלינו ותספרי הכל אני ישתדל להכין לך סיכום אם יהיה לי זמן כי רק חזרתי ואני כנראה נוסעת עוד פעם לאילת אבל אם לא אני יכין לך מבטיחה..מואההההההההה

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifברוכה השבה!!!!!../images/Emo24.gif

איזה כיף לך...... גם אני רוצה!!
נו.. איך היה?? ספרי חוויות.....

ג ב ש ו ש

New member
וואי סוניההה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אני פשוט מאושר שחזרת
לצערי אני לא מרגיש טוב ממש בימים אלה אבל נכנסתי לראות מה הולך.. מקווה מחר לקום בריא בע"ה

החלטתי...

לא לקרוא כל מה שהיה בפורום כי זה המון אבל רציתי לדעת מי בבקשה יכול לעשות לי סיכום קטנטן...אלמוגוש אולי אתה מתנדב?!?! כי אתה תמיד מכין סיכום שבועי אז תנצל את זה ותכין אחד כזה?!?!

soy rebelde

New member
סוניה, אלמוג נסע..

והוא יחזור רק מחר.. יש משהו מיוחד שאת רוצה לדעת?

למעלה