חזרתיייייייייייי (מאילת.....)

lala182

New member
חזרתיייייייייייי (מאילת.....)

בננות חזרתי מ3 ימים באילת והיה ממש כיף (רוב הזמן).... אם בא לכן לשמוע חוויות.. אני יספר ביי ביי לכן לה-לה

Black Cat15

New member
WE WANT DETAILS!!!

אני רוצה לשמוע פרטים!!!!!!!
האם הפנטזיה אכן התגשמה????? מחכה לשמוע חוויות וסיפורים

lala182

New member
details you´ll get ../images/Emo66.gif

טוב... אז היה ממש סבבה... באמת עצוב לי נורא עכשיו שזה לא יקרה יותר כל הקטע של הטיולים שנתיים... עשינו ממש כיף.. למרות שהיו כמה דברים שהרסו כמו שחברה שלי נהייתה חולה שהאוכל היה מ-ז-ע-ז-ע... ושגנבו ל2 חברות שלי המון כסף... ביום הראשון עשו לנו מסלול באורך של 2 מטר ורבע.. נורא מפגר... אבל אח"כ הגענו לאילת... כמובן שרבתי עם פשושון בדרך ואח"כ הספקנו להשלים... בערב היה לנו ערב חופשי וכמה שאתם חושבים שיש מה לעשות באילת... אתם טועים... אין מה לעשות בחורף כלום........!!! אז הלכנו לאכול (אחרי שקיבלנו הלם טוטאלי מהאוכל במלון שכלל שניצל שעוד שניה היה קם לי לתחיה בצלחת מרוב שהוא היה נא ועיסה בלתי מוגדרת שמסתבר כללה בתוכה אפונה גזר ותפוח אדמה...) אח"כ הסתובבנו בקניון וחזרנו כולם למלון עכשיו אורנית- בקשר לפנטזיה הגדולה.... חברים שלו ברוב טובם (ודאגתם לחברם החרמן...) נתנו לנו שעתיים את החדר שלהם לעשות "מספרים" - הגדרה שלהם לא שלי... (למרות שבתכלס... אני עדיין לא מזדיינת... ובמילים יותר יפות בשביל שלא תצעקו עליי- מקיימת יחסי מין, עושה אהבה... אנא עארף מה) טוב בכל מקרה כמובן שבמקום לעשות מה שצריך לעשות ולהגשים דרכי לאורנית את הפנטזיה רבנו ככה שאת השעתיים לבד בחדר בזבזנו על לריב, להשלים ובסוף שנשאר לנו לא הרבה זמן כי חברים שלו רצו להיכנס לחדר קצת התחלנו במימוש הפנטזיה של אורנית... (אני לא יפרט מה עשינו כי שוב זה לא פורום סקס...) ביום השני עשינו מסלול דווקא נחמד ואח"כ היה לנו ספורט ימי... אז עשיתי עם חברות שלי סירת מנוע וכשאני נסעתי כמעט הרגתי את הנושאי נשק שהיו על קיאק... אח"כ עשיתי עם חבר שלי קיאק ולאחר 2 דקות ורבע של חתירה מאומצת נשברתי ועברנו לסירת פדלים... טוב פה זה סיפור מענין כי אם לא היו באים לחלץ אותנו לה-לה לא היתה יושבת פה לספר לכן (ולכם...) את הסיפור... הסירה התחילה לשקוע והתפכה ל60 מעלות בערך כאשר אני ופשושון בתוכה עומדים לשקוע... באה סירת חילוץ לחלץ אותנו ובשביל להכנס לתוכה עשיתי כאלה גלגולים באוויר שאם המורה לספורט היתה רואה אותי היא היתה נורא גאה... :) בערב היה לנו מסיבה בויליג´ והיה ממש ממש ממש כיף.... ולמחרת ביטלו לנו את המסלולים שהיו מתוכננים בגלל המזג אויר וכך במקום לצעוד שעתיים ורבע בשביל לראות 2 דקות נוף לקחו אותנו לעשות שייט לאי האלמוגים והיה ממש כיף.... ואח"כ חזרה לאוטובוסים ונסיעה של 6 שעות בערך עד שהגענו הביתה... עייפים (ישנתעי 15 שעות!!!) ומרוצים :) שלכן לה-לה

Black Cat15

New member
וואי!!! מגניב!! ../images/Emo13.gif

נראה לי שהיה ממש מגניב!!
בעעעע איכס האוכל המגעיל מוכר לי מכל האחסניות... פשוט מביאים מנה חמה ועם זה מסתדרים...
חחחחחחחחחחחחח שעתיים ורבתם??? והספקתם גם להשלים ולעשות עוד כמה דברים בדרך
חחחחחחח לפחות היה כיף!! אם כבר להגשים פנטזיה אני הייתי עושה את זה עד הסוף
חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!!!!!!!! הסירה אשכרה שקעה??? איזה קטעים!!! חחחחחחחחחחחחח... סירת חילוץ... הרגת אותי עכשיו מצחוק!!!!
קיצר מבינה שהיה ס-ב-ב-ה!!!
שמחה שנהנית!!!

lala182

New member
אמממממממ

אם זאת לא היתה פעם ראשונה הייתי עושה את זה עד הסוף לא היה בעיה... אבל אני די שומרת את עצמי לרגע בו אני "ירגיש מוכנה" וכל זה... :) ותודה ממי שאת שמחה שנהניתי... לאב יו לה-לה

*STARSHINE

New member
אני זוכר שבטיול השנתי שלנו לפני..

כמה שנים הסלט חישמל איזו ילדה.. עד היום לא ברור לנו איך בדיוק.. בכל אופן- אני שמח שנהנית ו.. גם אני רוצה!! אוף. שחר.

*STARSHINE

New member
כנראה היה חוט חשמל חשוף- והחשמל..

התקצר דרך הסלט. מסקנה- אין לסמוך על סלט.

למעלה