חזרתיייייייייי

Honey Daniels

New member
חזרתיייייייייי

חחח... מישהו פה זוכר אותי בכלל? אפילו אם לא... לא נורא (בעצם זה כן נורא)

VooDooMagiC

New member
ג'סיקה~!

ברור שאני זוכר

VooDooMagiC

New member
Sup Jenny? Speakin' of jessica...

יש לך\למישהו (מישהי במקרה של הפורום הזה חיחי) מושג אם יש פה פורום עליה? הכוונה חוץ ממלאך שחור... ניחשתם נכון, גם אני חסיד של דבש (Honey)

Honey Daniels

New member
לא ממש...

פתחתי קומונה עליה, אבל בגלל שהמחשב מקולקל אני לא ממש זוכרת איך קוראים לה אפילו... אה, ולגבי "ניחשתם נכון, גם אני חסיד של דבש (Honey)" : ברוך הבא למועדון...

VooDooMagiC

New member
../images/Emo45.gif

הנה רעיון שקפץ לי לראש, למה שלא נבקש מתפוז לפתוח פורום עליה? או לפחות לשנות את השם של פורום מלאך שחור (כי גם ככה הסדרה התבטלה לפני מאתיים שנה אז אין טעם...) אני מאמין שיש מספיק מעריצים של ג'סיקה אלבה שיסכימו איתי, אני מקווה

Honey Daniels

New member
באמת רעיון טוב...

בעע אבל אני מתחת לגיל 16... נו טוב... אולי אתה יכול לבקש לפתוח פורום, אני צריכה לחכות עוד שנתיים וחצי. לגבי הרעיון של לשנות את השם של הפורום של "מלאך שחור" באמת נשמע הגיוני... הפורום גם ככה "ג'סיקה אלבה"....

NoWords

New member
אני זוכרת

היית כאן ממש בהתחלה ואני מקווה שחזרת כדי להישאר!
ברוכה השבה, אני נעמה להזכירך!

Honey Daniels

New member
חחח משעמם לי...

בא לי לעדכן את התמונות... יש התנגדות? לא? יופי... (חחח מה אני מודיעה על זה בכלל?!)

Honey Daniels

New member
../images/Emo93.gif!

סליחה נעמה... יש לי איזה משהו מוזר במחשב, עם שפה ממש מוזרה, בגלל זה כשאני מוסיפה תמונה אני ממש לא יודעת מה כתוב... אז בטעות שמתי תמונה לא נכונה ב"עם מפורסמים" (שאמורה להיות ב"אלישה בלבן)... את יכולה פליז להעביר אותה?

למעלה