חזרתיייייייי

y a ® d e n a

New member
חזרתיייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo34.gif../images/Emo47.gif

הייייי
חזרתי מניצניםםםםםםם
היה הכי כיף בעולםםםםםםםםםם
אז הנה הפירוט שלי על כל הכפר ועל ההופעה
ההגעה לשם אוקע, נסענו לכפר המוזיקה בניצנים 3 חברות
, בהתחלה היינו אמורות לנסוע באוטובוס
, אבל בסוף אבא של חברה שלי לקח אותנו כי הוא לא רצה שניסע באוטובוס לשם
((איזה נחמד הוא...
)) אוקיי הנסיעה לקחה בערך שעה ורבע ואז הגענווו בערך ב- 13:15, הגענו לשם והכניסה נפתחה רק ב-14:00 אז היינו צריכים לשבת בחוץ על החול ולחכות
חיכינו וחיכינו וחיכינו ואז ב-14:15 נפתחו השערים...
בדיקת התיקים יש שם בדיקה מה זה קפדניתתתתתת
הוציאו לנו את הדברים מהתיקים בדקו את התיק ואת הדברים, פתחו לי אפילו את הפנס שהבאתי
לקיחת הצמידים שנותנים כניסה והקשיים לקבלם...חחחח אוקיי, אמא שלי השיגה לנו כרטיסים לשם ((חמודההה....
)) והיינו צריכים לבקש מהקופה את הכרטיסים שלנו כי היינו יאענו מוזמנות, ואז... הקופאית אמרה לנו שלא מופיע השם של אמא שלי על המחשב, התקשרתי לאמא שלי ואז הקופאית אמרה שפשוט ההזמנות של מי שהזמינה אותנו עדיין לא הגיעו למאגר של המחשב, חיכינו 10 דקות, ובסוף קיבלנו את הצמידים
ואז היה אוטובוס מהמקום שלקחנו את הצמידים עד כפר המוזיקה
עלינו על האוטובוס והגענו לכפר המוזיקה ואז שוב בדקו לנו את התיקים...
כפר המוזיקה
הכפר הזה זה מקום ע--נ--ק--י--!
יש כל מיני דוכנים שם, ובית קפה, ודוכנים של סלקום שמביאים שיחות בחינם וגלישה באינטרנט ((כמובן שלא השתמשתי באינטרנט כי זה יהיה מטומטם
)), בורגראנץ', פיצה מטר וכו' וכו' וכו'...
יש שם את החוף ים הכי יפה בארץץץץ
נשבעת לכם
היו שם גלים ענקיים וכל הזמן סוחפים אותך והמצילים היו עצבניים על כולם כי לא הקשיבו להם ((אנחנו כן הקשבנו כי אנחנו מחונכות
חחח סתם סתם
))! יש שם רחבת ריקודים ממש כיפית וכל הזמן רקדנו והשתוללנוווו היה ממש פצצה
האוירה שם ממש כיפית
וכולם סופר נחמדים וחברותיים...
אממ- הרבה שם עישנוו בעע- והיה שם כל הזמן ריח של עשן של סיגריות וזה לא היה נעים...
אבל חפיף
ההופעה אממפ- הייתה הופעה ממש שולטת
ופצצתית
בהתחלה ישבנו על הכיאות והחלטנו לרדת כי היה שם יבש לאללה... זה היה הסדר של ההופעות והפירוט עליהן-
ירמי קפלן+חמי רודנר- הייתה להם הופעה ממש יפהה
הם היו מלאי אנרגיות אבל התבאסתי שירמי לא שר "הפוך"... אבל הסתפקתי שחמי שר "גאולה"
כל הזמן צרחתי אבל זה כלום לעומת איך שצרחתי אצל עברי לידר.......
קורין אלאל- **מראש אני מזהירה מי שאוהב אותה יעדיף לא לקרוא את זה** הייתה לה הופעה סופר משעממת
אממ היא מרחה אותה יותר מידי ואפילו בהופעה המפיקים העבירו לה פתק וכנראה שהם אמרו לה לחתוך את ההופעה...
כאבו לי נורא הרגליים כי עמדנו קרוב לבמה והיתה הופעה ארוכה מייגעת ומשעממת
בעעע אבל בסוף שמחתי שהיא שרה "אנטרתיקה"
דנה ברגר- היתה לה הופעה ממש כייפית רק חבל שבדיבורים שלה היא הרסה הכל כי זה היה כל כך לא קשור וקיטצ'י.... אממ היא התחילה עם "תוך כדיי תנועה" ובכלל לא הייתה משעמם היא סיימה עם "מלך" שזה מהפרסומת של חישגד דרך המלך.... מלפני היתה ילדה מטומטמת שכל הזמן צרחה לדנה ברגר דברים מפגרים כמו "דנה תעשיי לי ילד" "דנה, תחייכי את החיוך המקסים שלך" "יש לך ילדה מתוקההה" "תשירי מלך" בלעעעעעע ובואו גיד ככה שלא נדף ממנה ריח טוב והיא כל הזמן הרימה את הידיים שלה ואני וחברה שלי התעצבנו על זה ועוד שני בנים מאחורינו אז הרצנו קטעים שם...חחחח
עברי לידר- השוסס של הערב
איך איך אפשר להיות כזה מושלם אלוהיםםם
הוא בא עם ג'ינס וחולצה לבנה
והוא הוריד את החולצההה והוא כאאאאאזה מ-ה-מ-ם-!
הוא שר מדהים בחיי
בידיוק כמו בדיסקים
...ושם כל כך צרחתי ובגלל זה אני צרודה בטירוףףף
אמממ הוא שר מהדיסק האחרון שלו הרבה שירים
הוא התחיל עם השיר המושלם "האנשים החדשים" שזה השיר האהוב עלי שלו
וסיים עם גרסה מהממת של "בוא" שזה אחד השירים שאני אוהבת שהוא שר הכייי
וכולם צרחו
ורקדו והשתוללווווו
קיצר זאת הייתה הופעה פשוט הכי הכי מושלמת שיכולה להיותתתתת
אממ בהופעה על החברה שלי מישהי חיבתה מטעות סיגריהה ארררררררררררר מסכנהה
אבל לונורא
וזייהו
ההופעות התחילו בערך ב-22:00 והסתיימו ב-3:00 בלילה....
הנסיעה בחזרה
אוקיי, היינו צריכים לחזור באוטובוס, אבל שוב האבא הנחמד והחביב
של חברה שלי, רצה להחזיר אותנו... אז הוא הגיע ב-5:00 עד אז היינו ברחבת הריקודים ורקדנוווווו
היה ממש סבבה
אבא של החברה הגיע והלכנו הביתה... הגעתי הביתה בערך ב-6:20 התקלחתי והלחתי לישון... לסיום..
זה היה היום הכי הכי כיף שהיה לי בחופששששש
היה ממש
אם שנה הבאה יהיה את זה אנחנו נלך ליותר זמן..
-הסוף-

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif גאאדדדדדדדד

נשמע ממש מדהייימממ
החיים התאכזו אליי, וגרמו לי לשתות RC

כיף לך מותק...!אני נוסעת לאילת...

מקווה שגם לי היה כיף כמו שהיה לך!(ישבתם בהופעות??...) לאיזה מלונות שווה ללכת בערב לראות את ההופעות ובאיזה יש דיסקו טוב?.... argentina

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif בקשר להופעות

אממ.. יש את WOW בהרודס נראה לי, או בדן.. אל זוכרת
ואת רוקדים עם השטן במלכת שבא

y a ® d e n a

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

לא ישבנו בהופעות... רצינו לשבת רק בהופעה הראשונה כי חשבנו שזאת תהיה קורין אלאל אבל אז זה היה ירמי וחמי אז ירדנו למטה... ובקשר לאילת- יש מלאאאא מלונות זה תלוי אם אתם רוצים מלון יוקרתי כזה או משהו פחות...
אבל בכל מלון תהניי בגלל שכיף באילת!!! אני אוהבת את "הילטון כלבת ((חח מלכת..) שווא"

חמי? ירמי? די איזה כיףףףף לך!!!!!!!

כל כך רציתי ללכת לרוק ת"א!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם לנותנים ברוקקקקקקק אוףףףףףףףףף לכל אחד מהפ יש לי חרטה אחרת שבגללה לא הלכתי לנותנים ברוק היה לי כרטיס אחד ושבאתי להזמין עוד נגמרו ומכרתי תכרטיס שלי ולא ראיתי את אביב את היהודים ואת הכנסייהההההההה ולרוק ת"א אני לא יכולתי ללכת כי יש לי עוד יוציים מבחן קיץ ואני לאומדת וזה כזה לא פייירררררררררררררר אני חולה על חמיייי אני מלנכולית שרוצה גאולה עם חמלהההההההההההההההההההה ואני חוזרת על עצמי! אני מקנאה בך!!!!!

y a ® d e n a

New member
חחחח....חמודה../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אני באתי יותר בשביל עברי, אבל כעיקרון הלכתי לניצנים בגלל הכל שם ולא רק בגלל ההופעות...

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gifיייייייייאאאאאאאאאאאאאיי

אני גם הולכת השבועעעע
<בזכות ידיד אחד חמוד שלי
>

למעלה