חזרתייייייי מה המצב אנשים שבת שלום חזרתי אחרי 28 יום מכבוש בכלא 6!!!!!!!!! מה המצבבב????
ק קח סיגריה New member 10/2/06 #1 חזרתייייייי../images/Emo13.gif מה המצב אנשים שבת שלום חזרתי אחרי 28 יום מכבוש בכלא 6!!!!!!!!! מה המצבבב????
חזרתייייייי../images/Emo13.gif מה המצב אנשים שבת שלום חזרתי אחרי 28 יום מכבוש בכלא 6!!!!!!!!! מה המצבבב????
B bery18 New member 25/2/06 #10 בואינה אתה חררטטן יש הקצבה של 10 סגריות נובל'ס ביום ומקבלים גם שישה שקלים בחשבון לקנטינה..קודם כל תסתכל במפה ותראה איפה כלא 6..אחרי זה תנסה ללמד אותי עליו...ולמקרה שתגיע לשמה באמת תמסוור ד"ש..לארז המד"כ
בואינה אתה חררטטן יש הקצבה של 10 סגריות נובל'ס ביום ומקבלים גם שישה שקלים בחשבון לקנטינה..קודם כל תסתכל במפה ותראה איפה כלא 6..אחרי זה תנסה ללמד אותי עליו...ולמקרה שתגיע לשמה באמת תמסוור ד"ש..לארז המד"כ
ק קח סיגריה New member 11/2/06 #7 היה סבבה שבוע ראשון ישבתי בפלוגה ב' שזה תאים סגורים וחרי זה שבועיים וחצי בא' שזה אוהלים ואללה היה נחמד.... בקיצורר היה טוב וטוב שהיה
היה סבבה שבוע ראשון ישבתי בפלוגה ב' שזה תאים סגורים וחרי זה שבועיים וחצי בא' שזה אוהלים ואללה היה נחמד.... בקיצורר היה טוב וטוב שהיה
ק קח סיגריה New member 11/2/06 #6 עוד שבויים יש לי ועדה נקווה שיהיה טובבב...... מה אני רואה הפורם קצת התחיל להיות חיי..