חזרתייייייי

Wizzy Boy

New member
חזרתייייייי ../images/Emo67.gif

היה כזה חמודדדדדדדדדד
אין לכם מושגגג
זה אולי היה טיפה קיטשי.. ו"חיקוי".. אבל זה היה מדהים
נשבע לכם
הא.. וראיתי את נתן ודביר
!! נתן הסתובב עם חולצה קצרה בשיא הקור.. כמעט עפה לי המטרייה..
טוף, בכל מקרה, היה ממש - ממש - ממש - מדהים - !! אה, אממ.. תודה לכולם על ה"תהנה"
ו.. אסנת, הכל סבבה ואת? אממ.. אין לי אי סי קיו, אז אם את רוצה אפשר להתכתב במסרים/אי מייל.. טה טה
רועי סבס וויזי רולינג

תכנס-

לדעתי אי אפשר להנות מדבר כזה !!! זה ממש בושה לכל הקטנטנים בעולם ! וכמובן נתן ודביר לא יוותרו על פרסום ..! בקיצור אל תתלהב מזה יותר מדי ... אבל אם נהנת מלראות אנשים הורסים את קטנטנות אז... מה לעשות יש גם כאלו .... טוב זא בן כמה אתה ?

כי אני חושבת ש...

זה סתם בושה לאנושות המחזמר הזה !!! וחוץ מזה מה רע ? אני אומרת מה שאני חושבת

Wizzy Boy

New member
זכותך.. אבל אל תהרסי לי לפחות..

אני בן 10 וחצי.. בכל מקרה!! בהתחלה נדיה *רוני* התחילה לשר את פימפוז´ו בעברית.. היה ממש חמוד
היה פרפר וירטואלי כזה.. ואז ליאת התפרצה *אוו..
והתחילה לשיר.. אז היה ת´גמד.. זה היה סבס, מהחסכמים.. *ככה כותבים את זה
* בכל מקרה, היא ממש ממש מתוק, וגם השחקנים היו טובים.. אה, ומי שיחקה את ברבריטה?! האחות הקטנה של שחר! *מהסדרה "שחר".. מכירים? וואי, היא ממש חמודה.. הם שינו אבל טיפה ת´עלילה.. לשחקנים קראו: *הילדים* נדיה, לוסיה, ג´ורג´י, פטו, ניקו, פקק, סבסטיאן, וזבוב.. אבל זה היה בעלילה של הסרט.. אממ.. אה, ואז אחרי שתפסו את מרגה והקולונל, מר וגה נפטר, והלנה באה *אלמנתו..* והיא ניסה לקחת רעל ולהרעיל ת´ילדים.. בקיצקץ, היה ממש מתוק!! מומלץ!
רועי סבס וויזלי רולינג

«שרוני»

New member
נשמע נחמד!!! ../images/Emo13.gif

אני עדיין צריכה להחליט אם כדאי לי ללכת תודה על הדיווח רועיצ´י צ´אוסיטו
שרוני

Wizzy Boy

New member
לא.. זה היה בת"א.. ב.. אמ..

לא יודע איפה.. קרוב לים
*תלכי לשם שרוני, כדאי לך
!!*

wizzy boy תכנס בבקשה ../images/Emo24.gif

מה המצב? ראית את דניאל?????????????? הכוסון הזה ? תספר לי איך היה מי היה ? איך הגעת לשם הרי זה היה למוזמנים בלבד ! תספר לנו הכל

Wizzy Boy

New member
אממ.. הכל סבבה.. שניה, מי זה

דניאל?! אממ.. זכיתי בשני כרטיסים חינם, מהפירסומת של ערוצי זהב
היה ממש ממש חמוד.. אממ.. תפרטי מה את עוד רוצה לדעת, ואני יכתוב לך
, טוייף? ביי ביי
רועי סבס וויזי רולינג

לסבס וויזי רולינג../images/Emo24.gif

חחח אז קודם כל אני לא מכירה אותך אבל אני מרב אני בת 15 מחיפה ! אממממממ דניאל הוא בן 15 שלא ! התקבל לתפקיד זבוב אבל הוא ממש ממש ממש חמוד יפה מתוק וחתיך !!!!!!!!!!!!! איך המחמזמר? איך היו השחקנים? איזה אנשים מפורסמים היו? מה היית צריך לעשות כדי לזכות בכרטיס? שים
איזה יופי של םירמידה בניתי כאן
ביי מרב

לכולם בקשר למחזמר../images/Emo24.gif

חברס תקשיבו לי רגע לפי דעתי אסור לפסול את המחמזמר הזה קודם כל הוא קשור לקטנטנות ולא חשוב אם הוא חיקוי או לא הוא שווה את זה . וגם זה משהו ישראלי עם ילדים ישראלים מתוקים . וגם אתם צריכים להבין שגם שכולם חושבים שזהה פרוטקציות זה לא הכל הרוב אומנם כן אבל יש איזה 5 ילדים שהם לא ובלי שום קשר הם עבדו קשה אבל קשה זה לא מילה והשקיעו את כל הזמן הפנוי שלהם . אז חברה אל תחשבו פעמיים ולכו כל עוד יש כרטיסים לקנות!!!!!!!!!!!! אני הבנתי שבחיפה נשארו כרטיסים רק למקומות שלא רואים כלום כי הכל הולך להיות מפוצץ ! אז יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלה ביי אני מאחלת שוב לכולם חג שמח כמה שאפשר וכשר ותבלו כמה שאתם יכולים! ביי
את כולכם מרב

Rotem Lisa

New member
תקנאו../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

רועי התקשר אליייייייייייייי כשהוא היה במחזמר. כאילו, המחזמר עוד לא התחיל, אבל שמעתי את הרקע
חחח.. סתם, אין לכם מה לקנאות. אבל.. בלה ?
אני אגיב כבר לאתיקה (עזוב.. אתה לא תבין
) שלך על המחזמר. גיצ´י גיצ´י יה יה טה טה

למעלה