חזרתיייייי

חזרתיייייי../images/Emo109.gif

יצאנו למסע לפולין בבוקר ה-23/4/06 חזרנו היום (נחנתנו ב-04:35 שעון ישראל) בוקר זה היה המסע המושלם בחיים לא נהניתי,בכיתי,הרגשתי ככה. המדריכה הייתה נפלאה (חני זה בשבילך אפילו שאת לא כותבת פה
) למדתי כ"כ הרבה, יש לי כ"כ הרבה חוויות שאין לי כוח לכתוב אותם פה רק מלחשוב עליהם אז אני אעלה את ה-דברים יותר מאוחר יאללה אני הולך לישון, לילה טוב עם ישראל חי! (מרים יהב- מיידאנק 26/04/2006)

גם אני חזרתי!!

היה פשוט מדהים הכל ביחד הקבוצה המדריך המדהים שלנו שאין כמותו האיש עדות אין פשוט מדהים... הבאסות היחידו: ערסים מבאר שבע במטוס שהרסו את שנתי בשני הכיוונים וששיחקו מעלי קלפים ושכייסו ממני את הפלאפון אתמול ביום האחרון@#$.. חוץ מזה חוויה מדהים אין נהנהתי, התרגשתי כל כך כל המקומות האלו קמו לתחייה היה מדהים... תודה למדריך יעקב(קובי) שימשי

אהלן בן!!!

כן..גם אני הספקתי לחזור
היה כ"כ טוב!!! רציתי מצד אחד לחזור לארץ..תאמינו לי אין כמו הארץ... אבל בכל זאת משהו חסר לי..האווירה של ה"ביחד" עם הקבוצה והמדרכים והמורים וילדים מבי"ס אחרים.. חבל לי שזה נגמר.. המסע הזה כ"כ תורם לאישיות ולהבנה של החשיבות של א"י שהיא שלנו, ולגאווה של להיות יהודי.. ולשיר את ה"תקווה"...כ"כ מרגש..מעביר צמרמורות בכל הגוף..והשורה "להיות עם חופשי בארצנו ארץ ציון ירושלים"..פשוט מקבלת משמעות כ"כ חזקה.. וכן תודות לקובי שימשי שאין כמוהו
ובן...אחח בן..מתי ההלוויה לפלאפון?

הקראתי משהו שמרים כתבה בטקס בפולין

הקראתי משהו שמרים כתבה בטקס שעשינו בטרבלינקה...... וד"א איך קראו למדריכים שלכם??

ashkeloni

New member
היה מדהים...

נחתתי בארץ לפני כ3 וחצי שעות... המסע הזה היה אחד הדברים הכי טובים בחיים שלי אם לא הכי טוב! אני עוד אחזור לפולין. היה נחמד לפגוש אותך
עוד מישהו שהיה בפולין בין ה24.4-2.5 וזיהה אותי? P: (הסתובבתי עם כובע גרב ממש חמוד בצבע צהוב שחור, אם ראיתם אותו אתם תדעו על מה אני מדבר
)

אנחנו הסתובבנו עם../images/Emo109.gif

הפליזים שקיבלנו מהבסיס עם הסמל של היחידה, עם הכובעי גרב של היחידה ועוד כלמיני כאלה

למעלה