חזרתיייי

חזרתיייי

סיימתי טירונות ביום שלישי... סורי שלא באתי בשבתות שהייתי בבית פשוט בקושי הייתי על המחשב.. הרוב ישנתי.... אז זהו נגמר הטירונות היה ממש כיף!!! חוויה לכל החיים ולחא סתם אומרים את זה יום ראשון מתחילה ת'סדיר שלי בקריה... אני אוהבת אתכם וממש התגעגעתי!!

maiky17

New member
../images/Emo24.gifהתגעגענו../images/Emo140.gif

ספרי חוויות

אממ וואי

חוויות יש הרבה בייחוד שהטירונות היא חוויה בפני עצמה.. המטווחים-מפחיד אבל כיף!!! מטבח-סנג'ור לא נורמלי אבל כיףףףףףף ופוטר משמירות לאותו יום שיעורים עיוניים עם המ"מ- משעמםםםםםםםםםםםםם המ" שלנו כזו מרדימה בעעעעע אבל היו שיעורים די מענינים שהשתתפתי אז היה נחמד.. שיעורים פלוגתיים עם המ"פ- בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חוץ משיעור יום השואה... שיעורים כיתתיים עם המכיות-היה כיףףף שיעורים בחוץ לא בתוך כיתות אז אין סיכוי להרדם,גם אין צורך כי זה שיעורים כפים והמכית שלי הייתה תותחית!! סגרתי שבת אחרונה- לסגור שבת בטירונות זה כזה כיףףףףףףף בשבת היו ביקורים אז באו לבקר והביאו אוכל חח ואת המצלמה.. בשבת זו הזדמנות להכיר יותר ת'חבר'ה ת'בנות אפילו ראינו תהורים של הסגל.. בקיצור חודש של כיףףף קצת מעייף אבל היה בנזונה!!

הו איזו אורחת ../images/Emo24.gif

שמחה לראותך פה וזה מעולה שתהיי קל"ב, ככה לא יהיו לך תירוצים- רוצים אותך פה

ברוכה השווה ../images/Emo20.gif

גם אני זוכרת את הטירונות כתקופה כיפית, למרות שהמ"כיות ניסו להסביר לנו שאנחנו לא אמורות להנות, אבל זה קרה
שיהיה בהצלחה בהמשך!

למעלה