חזרתייי מג`ויפת, עצובה ושמחה...

טל עדתו

New member
חזרתייי מג`ויפת, עצובה ושמחה...

היום חזרתי המחנ``ק האחרון שלי בצופים )-:... היה לי נורא כיף ונהנתי וראיתי כמה הגדוד שלי בשבט - השמינסטים שינה את השבט והכניס את הערכים של הצופים ובכלל... אבל הרגשות כל כך מעורבים...כי יותר אין שלישי שבת בשבט...אין יותר חניכים...אין יותר מפקדים...אין יותר חאקי... במפקד שמינסטים היה נורא נורא עצוב...קשה לי לעזוב מקום שהיה הבית ה2 שלי ולפעמים אפילו הבית הראשון... קסוס - כן אני חיה, עכשיו אחרי מקלחת אני נקיה, אני הולכת לאכול משהו ואני אבוא לצ`אט- התגעגעתי אליך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! חסר לך שאתה לא גם... אהמ...שיהיה לכולם המתגייסים המון בהצלחה!!! (במיוחד לפרחי טיס...) אוהבת את כולכם , טל.

ysofer

New member
שיר

הצופים חצופים מן התחת הם יוצאים בשורה ארוכה עם נזלת ירוקה... רק מכבי צעיר!!!

טל עדתו

New member
היתי בצ`אט ו...

לא היה אף אחד... גם ככה אני מתה מעייפות ויש לי מילון שעות שינה להשלים ואז ללכת למסיבת גיוס...אז אני זזה לישון... קסוס - מתגעגעת המון ואוהבתתתתתתתתתתתתת!!! מזלט - תודיע באיזה שעה אתה בצ`אט מחר כדי שאני אהיה שם...ו...קיבלת את האימיל שלי עכשיו??? טל העיפה נטשה לכיון המיטה. לילה טוב אנשים.

ysofer

New member
אני מכביסט לשעבר.. אבל!

כל האחים והאחיות שלי היו במכבי צעיר! אחי אפילו היה אחראי סניף.. אני הייתי רק שנתיים.. כיתה ג` וכיתה ד`.. אבל עדיין אני מורעל על מכבי צעיר

טל עדתו

New member
רק הצופים!!!

בתור צופיפניקית...ד``א גם avipe צופיפניק...החאקי שלנו = מדי חיל האויר... ועוד דבר - קסוס????????? טל.

aurora0

New member
הצופים!!! B-)

התנועה הכי גדולה, מתקדמת ופעילה בארץ!!!! למרות שאני בטוחה שגם לאחרים כיף :cool: והמחנק האחרון שלי נגמר רק באוגוסט....

למעלה