חזרתיי

חזרתיי ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

היהה טיולל אחד השווים הטיולל הכי הכי כייפי שהיהה ליי בחיים!!! היה קשה, מעייף, מצחיק וכייפי!! היו הרבה קטעים שאמרתיי נמאס לי אני רוצה הבייתה כיייי היה מגעיל ופחדתי מג'וקים והייתי רעבה ולא היה לי מה לאכולל אבל התגברתי
יש לי קבוצהה אחלההההההה יש שם ילדים מדהימיםם וחמודיםם בטירוףף והמדריךך בכלללל כפרעלייוו איזה חמוד אני פשוט מתהה עלייווו!!! כל היום אני והוא צוחקים אחד על השני הוא צחק עליי שיש לי שפשפת הוא אומר ליייי :" אזזז מההה, שפשפת" אזז אמרתי לווו: "שלומקייי איזהה רעע אתהה" חחחחח הוא כזה חמוד הוא עושה לי:" זיו אני מקווה שאת יודעת לשים את המשחה לששפשפת" אז אמרתי לווו "לא אז אני צריכה שתשים לי חחחחחחחחחחחחח" הוא ממש חמוד הוא הביא לי משחה ממנו לא של החובש והוא מזה דאג לי שהקאתי!! הייתה בעייה עם האוכל כי לא היה לי מה לאכול בבוקר הייתי שותה שוקו או אוכלת באדי שוקולד מזוייף חחחחחח ובצהריים היה לחם פרוס עם תירס, טונה, זיתיים, מלפפון חמוץ, טחינה, וקבנוס וזה דוחה אז הייתי אוכלת לחם בלי כלום...
ובללילה הייתי משחקת אותה צמחונית והיו מביאים לי שניצל תירס של הצמחונים שזה הכי נורמלי שם
בין לבין הייתי אוכלת איזה חטיף אבל אוכלים עם כולם אז ככה שאכלתי פחות מחצי חטיף ביוםם וחילקו לנו אבטיח שלא אכלתי וגם ארטיק שאכלתיץץץ ואז שוב בוקר אותו הדבר עד שביום הרביעי הקאתי כבררר ואז באותו יום גם סבא וסבתא של ילד מהקבוצה באו להביא לנו פיצה כי הם גרו באזור ולא יכולתי לאכול כי הייתה לי בחילההה ממש!! וידיד שלי דאג לי כל כךך הוא הביא לי ג'קט ולימון וכדור והוא היה כזה חמודיי
כפרעליווווווו אמממ כל יום השקמה ב5 בבוקר תורנות מטבח תורנות שירותיםם יצא לי להיות בתורנות שירותים בתורנות מטבח יש לי שבוע הבא.... היהה קפוא היוו הרבה חיות מגעילות ומוזרותתת!!! הזהירו אותנו מעקרבים אז ישנתי עם נעלליים חחחח וסגרתי תתיק וישנתי עם ידיד שלי ששמר עליי כל ליילה.. ביום הראשון: אממ הגענוו לתחנה מרכזית ב8 חיכינו ב9 ורבע בערך יצאנו לכיוון ניצנים (לא החוף) זה קרוב לבצפר שדה.. הגענו הייתה שיחת פתחיה התחלקנו לקבוצות... לא היינו כל כךך מגובשים זאת הייתה ההתחלה כל אחד ניסה לגבש עם משחקיםם וזה הצליח הצהריים כבר היינו ממש חברים בערב ישנוו בייחד והיינו כל היום ביחד...אממ עשינו מסלול בדיונות שםם היה כייףףףףף מאוודדדד חזרנוו עייפייםםם המדריך שלי כפרעליו לקח אותנו לחמכונת שתייה הוצאתי מנגוו יאמיי
זה היה בול בזמן!! הייה לנו מסדרר שםם מי שלא יודע במסדר עומדים בשלשות ואז ניך תורן של כל קבוצה צועק קבוצה מספר 6 הכונו להקשב 2,3 ואנחנו צועקים הקשב ואז מנהל הקורס מדברר ו זה היה פעמיים בבוקר פעמיים בצהריים ו3 פעמים בערב...ישנו בניצניםם שם היה סבבה רק שחילקו אותנו לחלקים חלק ישנו בדשא וחלק בחול ואני בחול ישנתי
עם כל הבדואים שם אבל לא נורא צרחתי עליהם שישתקו והמדריך עזר לי... זה היה לילה גרוע היה תקוע לי סלע בגב ולא ישנתי כמעט.. היום השני: קמנו ב5 הלכנו התארגנו, היום שהייתי חניכה תורנית משמעו: הייתי צריכה לדאוג שלכולם יש מיים...כולם אכלו, שכולם מנקים, שכולם מרגישים טוב אם מישהו לא מרגיש טוב הוא צריך להודיע לי ואני צריכה ללכת להוגיע למרפאה, אמממ הייתי צריכה לדאוג שלכל אחד יש הדרכה, לסדר אותם במסדר, לצעוק להם הקשב... ועוד כל מיניי אמממ יצאנו לעשות מסלול הייתה לנו מפה וכל אחד בתורו היה צריך לנווט את הקבוצה לאן להגיע לפי איך שהמדריך אמר שצריך ללכת זה לא כזה קל כמו שזה נשמע
זה אפילו קשהה!! היה בסדר התברברנוו המון כי טעינו בדרך אבל מצאנו בסוף את החזרה
הגענו למסילת ציון שמנו בגד- ים וניכנסנו לבריכה והתקלחנו היה כיףף להתנקות אחרי כל מה שעברנו והיינו ג'יפה!! ישנתי עם ידיד שלי כייי פחדתייייייייי והוא שמר עליי!! היום השלישי: אמממ קמנו ב5 הלכנו התארגנו וייצאנו למסלול מ9 בבוקר עד איזה 6 בערב הוא היה קשה היה עומד חום והוא היה מלא בעליות אבל עברנו אותו בשלום ברוך ה'!! זה היה גם ניווטים אבל פה היה לנו יותר קל כי כבר ידענווו קצת איך להשתמש במפה ובמצפן... סיימנו תמסלול הגענו למחנה היה לנו בריכה, מקלחות ארוחחת ערב וכמוו כל ערבבבב מסדרים... ישנתי עם ידיד שלי כי שוב פחדתייי כרגיל
היום הרביעי: קמנו ב5 הלכנו התארגנוף ארוחת בוקרר העמסנו על המשאית תתיקים שתעביר אותם למחנה בקסטל... ייצאנו לסטף הייו מלא מדרגות בהתחלה והיה קשה אחר כך היה כיףף היו מיםם נכנסנו למים ווממש ממש נהננו!! השתוללנו והיה כיף!! סיימנו תמסלול והמשכנו לקסטל ברגל היהה מצחיק מאודדד בדרךך איזה דאחקותת רצוו!!! הגענו למחנה היתה לנו שיחה הזהירו אותנו מעקרבים ומנחשים.. אני מרוב הלחץ ישנתי עם נעלייםם וידיד שלי שוב ישןן איתי כי פחדתיי... היום החמישי:קמתי ב5 היה ל נקיון שירותים ניקיתי והמדריך צחק עליי שאני לא ד'עת לנקות!! סידרנו תדברים הסבירו לנו איך עולים לאוטובוסים ואיך אנחנו חוזרים לעיר שלנו.. כי זה מכל הדרום... לאחר מכןן הלכנו לירושלים לעיר העתיקה הלכנו לכותל ולכל מיניי מקומות ורציתי לשים פתק בכותל ולא היה זמן!! עשינו שם מסדר היה מרגש כי ההקשב היה חד כזה! הוא היה מרגש כי היה הדד וכולם הסתכלו עלינו והכל היה נקי ומסודר וכולם נתנו כבוד והכל!! אחרי המסדר הלכנו לאוטובוסים וכל אחד הלך לביתו נפרדנו בכוו הצטלמנוווווו היהה כייףף ואנייי מתה לראות את כולם כל כך התגעגעתי אליההםם!!! חחחחחחחח היה לנוו ילד בקבוצה שמפחד מג'וקים חחח איך אני והוא הסתדרנו הוא מפחד מג'וקים ומכלבים והוא קורע חחח והיה לנוו איזה אחד הומו יש לו דיבור של קוקסינל והיה מצחיקק!! התגעגעתייי כלל כךךךךךךךךךךךךךךךךךך אינלכםםם מושגג כמהה!! מואאאאאאהה| נשיקה|

oorlyy1

New member
זייווש שלייייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזב כייף שחרתתתתתתתתת
התגעגעתי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה

זיוווווווו../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

יאאאאאא,חזרתתתת!!! כ"כ היית חסרה:] שמחה שנהנת
והתגעגעתי מלאאאאאאא:] לאב יווווווו

קראתתתתתיייי../images/Emo204.gif

התגעגעתי מלאןןןןןןן
ומה זה שפשפתת
וגו'קים
העיקר שחזרת בריאה ושלמה
מה עם תמונות
?

היללי 2

New member
זיווווששששש../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

היתגעגעתי אליךךךךךךך
היית חסרה אצלנוווו... וקראתי הכלל... חח שמחה שנהנת מאמייי
מאוווווווווווה
הילה.

תודדהה לכוללםם!!!!../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

כלל ככךךך התגעגעתתיי אליכככםם גםם!! עכשיו שולחים לי את התמונות אבל זה יתקב בעוד המון זמן כי זה 380 תמונותתת כי זה לא הכל של הקבוצה שלנו זה גם מקבוצות אחרותת... חחחחח אחרי שזה ייתקבל אני אשים בפורוםם מוואאאאאאאההה ותודה לכולככםם גמאני געגעתייי מלאאןןןן

יקיר15

New member
זיפוששששששששש ../images/Emo24.gif

איזו מגילהה קראתי הכלל
שמח שנהנתתת

זיווווווווושששששש../images/Emo24.gif

דיברתי איתך כבר אתמולל
שמחה שחזרת מאמיייייייייי
אני כבר קוראת לא הספקתי אתמולל

זיווש..../images/Emo110.gif

אני אקרא את זה כשיהיה לי זמן... בכללל מקרה אני יודעת שנהנת אז שמחה בשבילך ושמחה שחזרת היית חסרה:]

למעלה