חזרתיי

חזרתיי../images/Emo9.gif

מה קורה???כמה התגעגעתייי!!!! הרגע חזרתי מבולגריה...היה ממש ממש כיףף:):):)הרבה צחוקים, בילויים, קניות...חחחחח אני רואה שעידכנתם פה בכל מה שקשור למאיה תודה רבה לכולם על זה...רק יש לי בקשה אחת תשתדלו לא לפתוח כל הזמן הודעות חדשות כי זה יוצר בלאגן בפורום.... אבל מה ככה?מה איתכם????איך אתם מנצלים את החופש?? אתם קולטים שנשארו רק עוד 10 ימים....:(? בכל מקרה אני שמחה שאני כבר בבית ואני מקווה שכולכם מנצלים את החופש כמה שיותרר אוהבת אתכם מלאא והתגעגעתייי....

nitzangro2

New member
יאוווווווו סוף סוף תפוז נותן לי להכנס עם השם

משתמשששששששש!!!!!!! ליטלושששששששששששששששששששששששששששששששש את לא יודעת כמה התגעגעתי אלייךךךךךךךךךךך!!! היית חסרה לי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!! גמני חזרתי יום חמישי מתורכיה ולא הצלחתי לכתוב לכם כי תפוז עשה לי בעיותת.. אזזזזזז.. אתם לא מבינים איזה גן עדןןןןןןןןןןן היה לי שםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך נהנתיייייייייי כל שנייהההההההההההה שםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!! הצטערתי לחזור לארץץץץץץץץץץ חהחהחהחחהחהחה הייתי נשארת שם בכייףףףףףףףףףףף הכרתי שם אנשים מדהימיםםםםםםםםםםםםםםםם!! אווופפפפפפפפפפ עוד עשרה ימים החופש המושלם הזה נגמררררררררר אנלא מאמינהההההההההה
ממש דיכאוןןןן זה היה החופש הכי מדהים שהיה לי בחייםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!! עבר לי בטילללללללללללללללללללללללל אזזזזזזזז תהנו מכל יום ויום!!!!!!!!!!!!! אוהבתתתתתתתתתת

urimz5

New member
וואאאאאאאאאווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הדבקתתתתתתת אותיייייייייי אניייייייי לאאאאאאאאאא מצליחחחחחחח להפסיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.......................

urimz5

New member
../images/Emo3.gif

היה משעמם פה בלעדיכן...... יופי שחזרתן.. איך היה ניצן? איך היה ליטל? מה יותר שווה בולגריה או טורקיה?? חחח

nitzangro2

New member
לי היה מדהיםםםםםםםםםםםםם בתורכיהההה

בכיתי ביום האחרוןןןןןןןןןןןןןןן!!! ואני לא יודעת איך זה בבולגריה.. אבל עם זה עם ליטל אז בכייף בכול מקוםםםםםםםםםםםםםםם(K)

שימו לב קבלתי היום את התמונות של מאיה

מסלקום ווליום נתיבות תמונות איכותיות מאוד אני יתן לכם הדגמה של תמונה אחת מי שרוצה את התמונות בדיסק יכול לפנות אלי כי לא ניתן לעלות את התמונות לפה בגלל גודלן הגדול תמונה אחת הקטנתי לכם.

למעלה