חזרתי אחרי שבוע+ שלא הייתי בבית

חזרתי אחרי שבוע+ שלא הייתי בבית

(לא שעכשיו אני בבית חחח, ברחנו מהפקקים שיש עכשיו ליד ירושלים ונכנסנו למסעדה:) אז אני כותב דרך הפלא, וזה לא ממש נוח). אז הייתי בחברון, ג'נין (לא רחוק מאיפה שחבר שלי נהרג, כאילו לקחו את הסיוט בכי גדול שלי כרגע והחליטו להגשים לי אותו) והיום בבית חולים (וואלה התגעגעתי להרגשה של כדור ביד......."פראייר של הצבא"........). מסכנה אמא שלי הרסתי לה את היום, כשהתקשרתי לומר לה שנפצעתי היא הייתה בישיבה ואמרו לה שם שכנראה בחילופים הבאים היא תהפוך לשופטת בבית משפט העליון, אז לפחות משהו משמח:). ויום שישי אני כנראה חוזר לאיו"ש, אלא אם כן שוב ידחו את פינוי עמונה. נכון שאני דפוק שחתמתי בפנימיה צבאית? כבר אין לי כוח לכל הבולשיט הזה. לפחות אני לא משתעמם מהחיים חחחחחח יאללה תנו קצת עידוד:)

Cobe Anan

New member
וואו.. הרבה דברים..

מזל טוב לאמא שלך, תהנה בבית, החלמה מהירה (מתי נפצעת?), מקווה שתתגבר על הסיוט מהר (אני עשיתי מארבים ערב-ערב באותו מקום ש3 חברים שלי נהרגו.. החיים חייבים להמשיך!) ו... זהו, מקווה שכיסיתי הכל...

כמה דברים אחי

1. תודה. 2. אני מעריץ אותך ואין לי מושג איך עמדת בזה. 3. נפצעתי בלילה, באיזור ג'נין.

Cobe Anan

New member
וואללה אחי..

הפציעות היחידות שלי בצבא היו דפיקות בברכיים ונקע בקרסול.. איך נפצעת, איפה, וכמה זה חמור? מקווה שתחלים מהר, בכל מקרה..

שירתת בחי"ר אחי?

אני לא רוצה להיכנס לזה יותר מידי בפורום, פשוט הייתי מרוכז בדבר הלא נכון. אבל זו לא פציעה קשה תודה לאל.

Cobe Anan

New member
וואו.. הרבה דברים..

מזל טוב לאמא שלך, תהנה בבית, החלמה מהירה (מתי נפצעת?), מקווה שתתגבר על הסיוט מהר (אני עשיתי מארבים ערב-ערב באותו מקום ש3 חברים שלי נהרגו.. החיים חייבים להמשיך!) אז שיהיה בתיאבון, ו... זהו. מקווה שכיסיתי הכל...

pain is MY love

New member
מפרגנת

מעודדת ובעיקר מעריכה אותך! תהיה חזק!!! וד"א עשיתי אבט"ש בעמונה כשהייתי בקורס קצינים, דווקא ישוב ממש חביב עם אנשים מקסימים ופלוגת דוכיפת מוצלחת ביותר... חבל לי שמפנים... אבל בהחלט צעד בלתי נמנע.

תהיה בריא..

תאמת שלא הבנתי איך נפצעת ולמה.. מברוק לאמא שלך בשמי.. ותבריא.. ותרשום הודעות יותר ברורות פעם הבאה.. לא ממש הבנתי את זאתי..

לומר לך את האמת אחי...

זה הכי טוב שאני יכול כשאני כותב ביד שמאל, בפלא, כשאני אוכל, אז תצטרך לסלוח לי. בכל אופן תודה

RVD18

New member
איך נפצעת?

לא משהו רציני נכון?!? תרגיש טוב...!

למעלה