חזרתי אחרי 4 שבועות טירונות

gilriv

New member
שרוניי

שתי סדרות יש כרגע בYES+ השמש תמיד זורחת ומורעבים
ושתיים טובות במידה שווה

gadgad0

New member
ולא יכולת לקחת את gilriv איתך בתור

מפעיל טילי קסאם או נציג דיפלומטי של ממליציסטאן ברמאללה?

giIriv

New member
אתה לא מצחיק

יש קצת חשוך לפני הזריחה הגדולה dont worry be happy

gilriv

New member
גדליהו הנוטל אימה בפורום

?איך אתה כמה חודשים טובים הייתה שקט ! ועכשיו מזיין תמוח מה גורם לך לתקתק _אתה תופעה לא מובנת אתה
מנסה לחשוב בטח אתה טרול

../images/Emo6.gif

או, אתה קורע אותי מחדש. גיל ריב, קיבנימט, אתה הטרול הדיסלקט פה. בבקשה, תתחיל לכתוב נורמלי או שתפסיק לפתוח הודעות על דיווחי המלצות מנחירות בקצב על אנושי ותשב בשקט.

gilriv

New member
אתה דיסלקת כי באמת זה עם קודים

שאנשים כמוך לא מבינים ?ולא פלא שאתה לו מבין כי 2 בטח כותבים זה לזה אהבה ייאה זוג הומאים את בא מפורום נשי מזהות בדויה בגלל זה יאה מעפן ,..........

נכון, אני "דיסלקת מתומתם".

גיל ריב, תעשה טובה, 90% מהפורום הזה שונאים אותך. חחחח, וזהות בדויה זה פורום נשי? לא, אתה צודק. ממש. בהחלט. אבל תעשה טובה ותלך ללמוד לקרוא ולכתוב, ובו בזמן גם להכריז על עצמך כטרול.

99% אחוז בעצם../images/Emo87.gif

האחוז היחיד שנשאר הוא הומו כלשהו שמצדד באידיוט הזה. איכס.

shlomtz22

New member
אולי תפסיקו כולכם להתנהג כמו בני 12

קראתי את התגובות "מחממות הלב" שלכם, gilriv אולי לא ממש כותב הודעות לטעמכם אבל בסה"כ הבן אדם אוהב טלוויזיה כמו 90% ממשתתפי הפורום הנ"ל ההתייחסות שלכם גם לא עושה רושם כזה טוב.....

gilriv

New member
הי בנדה

חוץ ממך שאתה מפריע לכולם ?,כולם מעריצים אותי פה אתה רואה ,חוץ מגד שהוא תופעה {מבישה לפורום הזה ?הוא לא אוהב את קונאן אובריין
אני ישמח אם תעוף מפה ... אם אתה מספיק גבר
לך להיות בפורמים שאתה טוב בהם -בטח בכל פורום אתה מבלבל לאנשים את הראש
,

חחחחח

חמוד, מי בעדך?
יש פה לפחות 5 אנשים שמצדדים בי. אתה לא מבין? כולם שונאים אותך.. ואיזה כיף שקבעת שאני לא אוהב את קונאן אובראיין, כשבעצם אני חולה עליו? אוי גיל ריב, בבקשה, תפסיק להעכיר פה את האווירה. גם ככה יש פה הרבה שלא סובלים את חברתך, אז בבקשה, תצא מפה.

Aviad1987

New member
../images/Emo32.gif ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

איפה עשית טירונות? לאן את הולכת?

Aviad1987

New member
הולכת לשבור מוסכמות, הא? ../images/Emo8.gif

בהצלחה. בקרוב אצלי.

למעלה