חזרתי אחרי 8 חודשים חברים

דור6

New member
חזרתי אחרי 8 חודשים חברים

זה אני דור התגייסתי לצבא ואני כבר 10 חודש בו בואו נגיד שהצבא נתן לי ביטחון שיפר לי פי כמה את הדיבור אפילו שיש עדיין בעיות אני כבר פונה לבנות ולפחות לחלקן אין בעיה עם הגימגום.חזרתי עכשיו כי נותק לי האינטרנט ואתמול חובר.יש לי פה שאלה לקצינים שביניכם אם יש לי קב"א 52 שזה מתאים לקצונה אז למה יש לי מתאם קצונה 0 והדרך היחידה לקבל זימון זה רק באמצעות המלצות ממפקדים בכל אופן אני הולך להישאר בבית כי יש לי ציסטה ענקית ברגל שזה דורש ניתוח אבל חפיף לבינתיים נעביר בכיף את הזמן.בהתחלה דפקו אותי בקורס של אפסנאים והוצבתי כאפסנאי פניתי לחצי עולם ול2 סגני אלופים וקיבלתי קורס נוסף מפעיל מחשב אותו סיימתי כמצטיין הקורס למרות הגימגום .הכרתי בצבא חברים פי אלף על אלה של התיכון שאוהבים אותי בזכות עצמי ואני מגמגם אבל בחור די מצחיק ומבדר אותם בלי עין הרע .הייתי רוצה תשובה בקשר לקורס קצינים.כדי שלא תיתבלבלו זה אני דור שהיה בקורס של ברברה היום הגימגום לטעמי בימים הטובים קל- בימים הקשים בינוני בינוני - אפילו אבל חפיף אחרי שהודיעו לי שיש לי דיגול ברגל(99% שזה ציסטה) פתאום הבנתי אני בן אדם כמו כולם ולכן אם יש אנשים שטיפול לגימגום עוזר להם הוא יכול לעזור לי וגם למדתי שהחיים ולחיות זה פי אלף יותר חשוב מלגמגם או לא אז נכון חיי הזוגיות שלי לא במיטבם אבל פעם הייתי במצב שפחדתי לדבר עם בחורות כי הם בחורות... היום אני מדבר איתן יש לי ידידות ואולי ינשאללה משהו בעתיד יקרה כי לבד זה לא כיף....מקווה לקבל תשובות מכולם במיוחד ממך שוקי שלא יצא לנו להתכתב המון זמן.ודרך אגב השם האמיתי שלי הוא דורון -סיימתי להתחבא.דור היה סתם כינוי כדי שמישהו חלילה וחס לא יזהה אותי אבל NO MORE HIDING FOR ME. יאללה ביי!

yodbe

New member
תגובה לדור

אהלן דור! אני הייתי קצין בצבא ושירתתי בקבע כשלוש שנים הייתי קצין חימוש ושרתתי בכמה תפקידים. הפרופיל שלי היה 65 כי היה לי פסול מיחידות שדה בשל הגמגום (מיותר לציין שכשהייתי קצין שירתתי בגדודים קרביים,מוצבים בלבנון וכו,) בקיצור מה שרציתי להעביר זה אל תוותר !! אם יש בך רצון זה כבר מחצית הדרך. בהצלחה.

דור6

New member
לי 64 על גימגום אחותי שבקבע

בדקה במחשב ומצאה שיש לי פסילה למיקצועות של קשר יעני לדבר אבל מה היה בקורס עצמו לא איבדת תצפון בלהרצות לאנשים כי חוץ מהגימגום אני אדם אחלה כולם אוהבים אותי אבל הקטע הוא בקורס עצמו לא יעיפו אותי על חוסר פיקודיות או משהו כזה ודרך אגב גבר יש לי מתאם קצונה 0 יש לי דפ"ר 60 אפילו שמבחינה שכלית אני פי אלף שווה יותר(ממוצע בגרויות 90 בלי בונוסים) וקב"א 52 עכשיו למה לא קיבלתי זימון אוטומטית מה יכול עוד להפריע(אולי הגימגום והסעיף בפרופיל)

דור6

New member
שאלה למגמגמים הבינונים והכבדים

יש למישהו ממכם הצלחה עם המין היפה יעני בנות.........כי לי יכולות למשל לעשות עיניים שנה ברכבת ולירמוז לי אבל אני אף פעם לא אגש לבת שאני לא מכיר ואילו עם ידידות מהצבא בכיף אנ מדבר

spidergirl

New member
יש לי אחלה שיטה בשבילך:

מסיבות! ככה אתה לא שומע את עצמך מדבר, אולי קצת שיכור אפילו ואז בכלל לא מגמגמים

spidergirl

New member
הפעלה זה אחלה קורס

שנותן לך אחלה עבודה אחרי הצבא עם הרבה $$.

omadawn

New member
לי היה פרופיל 97 וקב"א גבוה

למרות שבגיוס קיוויתי "להשתמש" בגימגום ככלי להורדה..מסתבר שאחרים לא חשבו שהגמגום גרוע כמו שאני לצערי האמנתי רוב חיי. אני שמח שאתה מבין את חוסר החשיבות של הגימגום ומפתח את הביטחון העצמי בגיל מוקדם יחסית.. לי זה לקח זמן רב יותר. בהצלחה בחיים הרומנטיים, ושתדע שהאהבה היא עיוורת, ואם אתה בן אדם טוב שטוב לאחרים - הגימגום לא משחק בכלל תפקיד!

דור6

New member
אני מבין מה שאתה אומר אבל איך

אתה לא מתבייש לפנות לבחורה זרה לא ידידה שלך ולגמגם לה בפנים אתה לא חושש מזה?כי אני כן בכל מה שקשור לפנייה לזרים אני חיב לעבוד על עצמי

omadawn

New member
טוב, את ה"בושה" זרקתי כבר מזמן לפח

החלטתי שהבושה לא תקדם אותי לשום מקום. אם למישהו אי פעם תהיה בעיה איתי ועם מה שאני, הבעיה תשאר שלו, לא שלי. זה דרש הרבה אומץ ותרגול "חי". אני מודה שיש עדיין חשש קל בפגישה של אנשים לא מוכרים (שארית מהילדות אני מניח), אבל החשש הזה עובר די מהר ואנשים לא עושים מזה עניין בכלל. אחרי הכרות ראשונית, אני דווקא חברותי מאוד. רק תיקון קטן - אני לא בקטע של בחורות. אני חי כבר כמה שנים עם בן זוג, אבל לא בזה עסקינן.

למעלה