חזרתי אליכם...שבת שלום א טודוס...

אורנה 1

New member
חזרתי אליכם...שבת שלום א טודוס...

יא סה קה פאסו מונצ´ו טיימפו, אבל נו מאולבידה דה דינגו. אסטובי מוי אקופאדה, אי נו טיניאה טיימפו אי פוארסה דה אינטרר אקי. אוי מה דישה קה קאלה קה אינטרה אי דמנדה קומו אסטאן טודוס. אמפסי אמלדר און פוקו אי קה וויאו, קה אביאה אקי פליטוס? חבל... טנגו לה אספרנסה קה טודו ווינו אה סולוואר אי טודוס איזיירון לה פאס. אני יודעת שחלף זמן רב מאז ביקרתי אצלכם, אך לא שכחתי אף אחד. הייתי מאוד עסוקה וגם עייפה מלהיכנס לכאן אפילו בשעות מאוחרות. היום אמרתי לעצמי שאני חייבת להיכנס ולדרוש בשלומכם ואכן כך עשיתי אך קראתי שהיו כאן מריבות? חבל מאוד. אני מקווה שהכל שב על מקומו בשלום וכולם התפייסו זה עם זה. גם אם אינני מגיבה אני משתדלת מאוד להיות פה ומקווה מאוד שמעתה יהיה לי יותר זמן להשתתף אתכם בחוויות ובשרשורים בפורום. התגעגעתי אליכם...

avielss

New member
אורניקה שלללללללללוםםםם../images/Emo6.gif

מה שלומך? כן היו מריבות היו ונגמרו ועכשיו אנחנו מתחילים לצחצח נעליים לקראת המפגש שמובן וגם את אורחת רצויה הבטחה שלי טרמפ הלוך חזור עלי

אורנה 1

New member
אביאליקו... סמאנה בואנה קה טנגס

קומו אסטאס קירידו? טנגו אסקאריניו דה וור טה עכשיו שאני יודעת שיש לי טרמפ בטוח שאני באה...חחחחח ותודה על קבלת הפנים החמה, להשתמע

רותי ב.

New member
בואנה סמנה א-טודוס ../images/Emo39.gif

אורנה, מיאלגרי די-וורטי.
נו מוס אולבידאמוס לאס ג´נטה
דרישת שלום לכולם גם מיעקוביקו, והוא מסר שהוא מצטער, אך לא יוכל להגיע למפגש, גם הפעם. קי סיאה סימנה די פאס אי די ריפוזו, א טודוס.

אורנה 1

New member
רותי... אי יו מאלגרי א-טורנר

איז מוי ארמוזו דה אוייר קה נו ט-אוליבידס לאס ג´נטה אי קי סיאה סמאנה דה פאס אי ריפוזו א-טודוס אסטה סמאנה איז סמאנה דה תשעה באב קה פאסה פרסטו קון נומברה דל דיו קון קאיידס אי ריפוזו קומו קה דישיטס. אמן אי דה מי פארטה און אברסו גרנדה

למעלה