ברוכה החוזרת !!חזרתי אליכן באופן רשמי!!!
בדיוק חצי שנה מאז הבטא האחרונה. לקחתי שוב גלולות לשבועיים, הפסקתי ומחכה למכשפה שתגיע בע"ה ביום שני או שלישי. אז אתחיל להזריק ובסביבות 30-31 ליולי, אני אפתח הודעה חדשה לבשר לכן ש...
וואוו, העניינים מתחילים לזוז אצלך!ברוכה החוזרת !!
אצלי שנה מאז הבטא האחרונה, הייתי בבית החולים (האחר) ביום ה', וכנראה שביום ה' הבא אני אעבור שם היסטו אבחנתית/ניתוחית לשמחתי הרבה בהרדמה מלאה. לא הרגשתי ביכלל מוכנה גם עכשיו לא ממש אבל היחס שם פשוט מדהים 5 כוכבים, אז אני פשוט זורמת עם זה. אנחנו כמובן צריכים לעשות את כל הבדיקות שוב פרופיל הורמונלי, כל הבדיקות ששוללות מחלות. רוצה לאחל לך הצלחה מכל הלב, ובסוף יולי מבטיחה להגיע למסיבת הצהלולים !!
לזוז הם מתחילים ואני בלחץוואוו, העניינים מתחילים לזוז אצלך!
יופי שהיחס במקום החדש הוא כזה נפלא! זה בהחלט עוזר, כשכל כך קשה לקפוץ למים. שיהיה בהצלחה ביום חמישי! ותעדכני אותנו!
ברוכה השבה ושיהיה המון בהצלחהחזרתי אליכן באופן רשמי!!!
בדיוק חצי שנה מאז הבטא האחרונה. לקחתי שוב גלולות לשבועיים, הפסקתי ומחכה למכשפה שתגיע בע"ה ביום שני או שלישי. אז אתחיל להזריק ובסביבות 30-31 ליולי, אני אפתח הודעה חדשה לבשר לכן ש...
ברוכה השבה!!!חזרתי אליכן באופן רשמי!!!
אולי לא הבהרתי את עצמיברוכה השבה!!!
בואי נעשה את זה הפעם קצר ולעניין, טוב? אבל לא ממש הבנתי למה את מתחילה להזריק רק בעוד חודש? בכולופן, עדכני אותנו בכל מהלך הטיפול. אל תחכי רק לסוף הטוב
אופס, פיספסתי את ו"ו החיבוראולי לא הבהרתי את עצמי
אני מתחילה להזריק או מחר או מחרתיים (כשתגיעה המכשפה) ובעוד חודש אני אפתח הודעה חדשה לבשר לכן אם הבטא היא בסביבות 60-70 או אולי 100 ומשהו... טוב, אני אעדכן אתכן לאורך כל שלבי הטיפול, שגם אתן תטפסו על הקירות ביחד איתי.
רוצה לעדכןחזרתי אליכן באופן רשמי!!!
מעולה!!!!רוצה לעדכן
אבל קודם כל בהצלחה רבה לורדה. שהטיפול יהיה מוצלח ובסופו בטא ע-נ-קי-ת, הכפלה, שק הריון ודופק (נדמה לי שכיסיתי הכל, לא?) בכל מקרה, ביום ששי הייתה לי שאיבה ונשאבו 3 ביציות (מתוך 3 זקיקים) ואתמול התקשרו ואמרו ששלושתן הופרו. אז אם הכל יהיה בסדר מחר ההחזרה. תחזיקו לי אצבעות
בהצלחה לעין השלישית לקייצית ולסתומעולה!!!!
מחזיקה אצבעות חזק חזק חזק להחזרה מחרמחכות לעדכון!
ברוכה השבה, ולזמן קצר קצרחזרתי אליכן באופן רשמי!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.