חזרתי אליכן לאחר היעדרות קצרה

חזרתי אליכן לאחר היעדרות קצרה../images/Emo45.gif

אין סיבה מיוחדת להיעדרות. תקופה עסוקה ולחוצה מאוד. "הזנחתי" אתכן קצת לטובת דברים אחרים
. אני רואה שיש כאן הרבה חדשות - ברוכות הבאות
. רוצה לשתף אתכן במשהו. ביום שישי הייתי אצל רופא המשפחה שלי. בזמן האחרון אני לא מרגישה כל כך טוב ורציתי הפניה לבדיקות דם כדי לוודא שאין חוסרים. בין היתר לפעמים אני מרגישה דכדוך קל. הרופא שאל אותי שאלה אחת - באילו גלולות אני משתמשת. כשעניתי לו הוא אמר שלדעתו הגלולות לא מתאימות לי ושכל הבעיות נובעות מכך... במילים אחרות, כדאי לפעמים לבדוק אם הגלולות שהרופא רשם לנו מתאימות לנו. לפעמים החלפת סוג גלולה יכולה לפתור חלק מהבעיות (למשל דכדוך). אז רופא המשפחה רשם לי סוג אחר של גלולות ואני מקוה שזה יעזור לי. יצרתי קשר עם רופא הנשים שלי והוא הציע באמת לנסות במשך חודש את הגלולות החדשות ואם אין שיפור - לעבור מיד לסוג אחר.

ברוכה השבה ../images/Emo8.gif

ואם יש בעיות, אבל אני לא נוטלת גלולות
??? מקווה שהעניינים יסתדרו לך במהרה!

משוש30

New member
טוב קודם כל תספרי לנו אם אכן

יש שיפור. לא יכול להיות שאלו ההורמונים המפורסמים שלנו? תרגישי טוב וברוכה השבה!

nubi

New member
לא רוצה לבאס

אותך, אבל אני לא ממש מאמינה בכל מיני אבחנות מופלצות של רופאים שלא ממש יודעים מה הבעיה. בדקו הכל? ברזל, B12, חומצה פולית?

לא בדקו, למרות שמאוד רציתי

יש לי הרגשה שמדובר בחוסר בברזל. הרופא רצה לבדוק קודם כל מה קורה אם מחליפים את הגלולות.

nubi

New member
סליחה, זה נראה לי מופלץ

אין גבול לחיסכון של קופ"ח? סליחה אם זה נשמע כמו התקפה-את ממש לא אשמה. להחליף גלולות זה קשה, לפחות לי: פטריה וגינלית, יובש, חזה גדל ועוד. למה לא לעשות פשוט בדיקת דם??

שאלה טובה ...אם אני לא ארגיש שיפור

אני אדרוש בדיקות דם. מה שביקשתי לבדוק כנראה נחשב "לא שגרתי": ברזל, B6, B12, מחלת הנשיקה ותפקוד בלוטת התריס. אולי מנסים לחסוך בהוצאות מעבדה, אני כבר לא יודעת על מה לחשוב.

nubi

New member
דווקא אני הייתי

דורשת קודם בדיקות דם, לפני שמתחילים לשחק לי בהורמונים. את צריכה ספירת דם פשוטה, אלקטרוליטים ו-TSH. בדיקות מאוד פשוטות. איזו קופ"ח זו? נשמע כמו מכבי...

wieci

New member
ברוכה השבה, מעניין לשמוע את זה על

הגלולות, לא ידעתי... אני הייתי אמורה להתחיל מינס (משהו חדש) ואז ראיתי בעלון לצרכן שיש אזהרה זאם יש במשפחה חולי קרוהן אז לא לקחת. ורופאת הנשים שלי אפילו לא שאלה אותי את זה... אז בינתיים אני בלי כלום (נקווה שלא נייצר לה אחות כ"כ מהר)

מפחידות כל האזהרות האלה, ומעניין

שדווקא אחרי שהחליפו לי את הסוג טרחתי ובדקתי מה כתוב על הסוג הקודם. נבהלתי. המליצו לי במידה והגלולות החדשות (שהן מבחינתי הישנות, כי כמעט שש שנים הייתי איתן) לא יתאימו לי, לנסות את "יסמין". מישהי מכירה

פשושולה

New member
כן, אני. לא רעות, אבל עדיין היו לי

כל מיני תופעות לוואי כמו יובש, והתקפות אלרגיה מטורפות, עד שהפסקתי לחלוטין עם כל הגלולות. אבל זה לא מומלץ כל כך, אלא אם רוצים להיכנס להריון... אני מחכה למחזור הראשון בשביל שאוכל להתקין התקן תוך רחמי. לא ממליצים על זה לפני לידת ילד ראשון. הבנתי שזה יכול להאריך את התקופה בה מנסים להיכנס להריון. ובכל זאת, נראה לי פחות מסוכן מאשר גלולות.

יש לי חברה מהעבודה שהוציאו לה

את ההתקן כדי לשים התקן אחר ואמרו לה שאין לה מה לדאוג, היא לא תיקלט להריון. הילד בן ארבע וחצי ... ואותה חברה אושפזה לפני כמה חודשים בבי"ח עקב סיבוכים של ההתקן. רק שני הסיפורים האלה מרתיעים אותי מלשים התקן.

../images/Emo124.gifעדכון: כמעט שבוע מהשינוי

ואני מרגישה יותר טוב. אין תחושה של דכדוך. הכי מפחיד אותי שאולי זה זמני והדכדוך יחזור. בקשר לבדיקות דם - אני לא מזניחה ואני אבקש מהרופא בהקדם לשלוח אותי לבדיקות דם.

למעלה