חזרתי (אם מישהו זוכר שהייתי פה)

בוופק

New member
חזרתי (אם מישהו זוכר שהייתי פה) ../images/Emo13.gif

ויש לי שאלה+בקשה. חשבתי להוסיף מערכת תגובות ל"פרופיל". לא על כל קטע שאני כותב בחלון הראשי אלא על כל שיר שמופיע במאגר. כלומר ליד כל שם של שיר יהיה לינק לתגובות שאפשר לכתוב עליו. אתם חושבים שזה רעיון טוב? הבעיה היא שאין לי מושג איך לעשות מערכת תגובות ואני גם לא משתמש בבלוגר או כל דבר דומה ולכן אני לא יכול להשתמש במערכת תגובות שמבוססת על זה. מישהו יכול להושיע? תודה מראש.

0רחלי

New member
איפה יושב האתר שלך?

אם יש לך אפשרות להריץ סקריפטי PHP אתה יכול להשתמש ב dotcomments או blogKomm. יש הסבר בבלוג שלי: מנגנוני תגובות. עכשיו למשהו אחר אך קשור: זו הפעם הרביעית שאני עונה את התשובה הזו! אנשים, למה אתם לא מחפשים תשובות בפורום לפני שאתם שואלים????

בוופק

New member
למעשה...

הסתכלתי על התגובות בפורום וגם ראיתי את ההצעות שלך.
הבעיה היא שהשירותים שאת מציעה מחייבים שהאתר יהיה בבלוגר או משהו דומה. מה שאני מחפש זה מערכת תגובות פשוטה שכל מה שצריך הוא קוד פשוט שמוסיפים לדף HTML (כמו שיש לאיה אני חושב...) ואגב, גם לפי הכתובת רואים שהאתר שלי בברינקסטר. תודה

Netcomments

התקנתי את Netcomments היום, ניסיתי לשלוח תגובה וזה עובד. לבינתיים, זה נראה לי מספיק. אפשר לשנות את הטמפלט שהוא מציע אונליין, לשחק עם העיצוב... וכל מה שצריך הוא להכניס שורת קוד כל פעם שרוצים תגובות. הכתובת : http://www.electrichamster.net/netcomments/index.cgi מישהו אחר משתמש בזה?

בוופק

New member
נראה לא רע

רק שזה לא עובד כרגע. נרשמתי וכשאני מנסה לקבל את הקוד הוא רושם לי ´f:\waveflex\electrichamster\netcomments\codegen.cgi´ script produced no output ננסה מאוחר יותר... תודה

איה@

New member
בוופק - בטח שזוכרים../images/Emo70.gif

למרות שמזמן לא ביקרת כאן. שני דברים - א. תסדיר את הקידוד באתר שלך - נכנסתי וקיבלתי ג´בריש. ב. - אפוא אתה מחביא את הפרופילים?? חרשתי את האתר ולא מצאתי....... תעדכן מה קורה עם האתר שנרשמת אליו.
איה.

איה@

New member
לוריין הצלחת../images/Emo70.gif יש לך תגובות

ואפילו אפשר להגיב בעברית - איזה כיף!
אז בואי, תני הסבר לטובת כולם. בא לך? השרת שלך תומך PHP?
איה.

בוופק

New member
אהאה ../images/Emo6.gif

היי
בשביל לראות פרופיל פשוט לוחצים על שם השיר (יש חץ שמצביע עליו וכל פעם שלוחצים על הכפתור "מומלץ" מתחלף שיר) בקשר לתגובות: הצלחתי
(אני מקווה שעובד) תודה לוריין
ד"א, איך מסדרים את הקידוד?

אתה עולה לאתר...

עושה login ואז לוחץ על settings, ומשנה את הטמפלטס בהתאם לעיצוב שאתה מעוניין בו. כיון שאינני אשפית בכתיבה ידנית של Html זה לקח לי קצת זמן, אבל כמו ש - Emale אמר: זה פשוט מאד. שורת קוד אחת שאתה מדביק במקום המתאים שבו אתה רוצה תגובה... וזהו! שינוי השם בשורת הקוד יפתח דף חדש לכל תגובה חדשה.

בוופק

New member
לא הבנת ../images/Emo13.gif

מערכת התגובות עובדת טוב. ששאלתי איך מסדרים את הקידוד (encoding) התכוונתי מה עושים כדי שהטקסט באתר עצמו לא יהיה ג´יבריש (אין קשר למערכת התגובות)?

בוופק

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני חושב שיש לי טעם די מגוון בכל מה שקשור למוסיקה, אבל כן - הסקס פיסטולס אי שם בראש הרשימה שלי.

בוופק

New member
כמובן

לוריין רשמה את זה כמה תגובות לפני אבל אני לא עצלן
אתה משיג את זה מכאן: http://www.electrichamster.net/netcomments/index.cgi יש לך את כל ההסברים שם.

למעלה